24 nov 30, 17:22:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 207 208 [209] 210 211 ... 321
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul-arena (2 soros szabály!)  (Megtekintve 511423 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #3120 Dátum: 09 aug 01, 17:01:31 »

Hát,eddig 2/50 ikszdé Ördögi
De,minden esetre előbb megszerzem Ikkakut,aztán nézek pár arena oktató viditxD smirksweat Ördögi
Oszt hajtok tovább az arrancarokra...
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
renato
Vendég
« Válasz #3121 Dátum: 09 aug 01, 20:11:50 »

Ayumi, már betegre aggódtuk magunkat h hol vagy xD nem tudtam kit piszkálni Nyelvesít
Ma a világ 8. csodájának szemtanúja lehettem: B.Byukuya-t levertem 1v1be Nyelvesít
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3122 Dátum: 09 aug 01, 20:16:50 »

Hehe Nevet
Grat^^ Én még csak Grimmjowot tudtam 1 vs. 1 ben leverni Technikai KO
De rem egyszer leverünk egy B.Byakuyát és 1 vs. 1 ben Ördögi
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
renato
Vendég
« Válasz #3123 Dátum: 09 aug 01, 20:20:25 »

Bocsi, lehet h ez csak nekem tűnt fel, de direkt, vagy véletlen beszélsz többesszámban magadról? NEtán osztozol vkivel a profilon? (Nem muszály válaszolni, csak ez úgy feltűnt Nevet)
Am Ichigo-Rukia-Ururu teamot próbáld majd ki a küldikhez
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3124 Dátum: 09 aug 01, 21:16:59 »

Hát spec. ez az én kis szokásom:P
De ezt csak azért írtm így,mert nem én harcolok,hanem az általam összekreált csapatka<3
és a szivemen viselem őket Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 01, 21:30:50 írta RenIchigo » Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3125 Dátum: 09 aug 01, 21:22:50 »

nah még egy csapat amit nem merek ladderben alkalmazni de nem rossz
kenpachi-renji-ryuuken
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3126 Dátum: 09 aug 01, 21:31:42 »

Akk sztem teszteld párszor quickba,ha nem vesztesz olyan 3-4* akk simán kipróbálhatod^/.\^
Naplózva

Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3127 Dátum: 09 aug 01, 22:03:01 »

Az a baj quickbe hogy tesztelni nem jó...sokan helyböl feladják de ha találsz is olyat aki leaáll veled és legyőzöd az se jelent sokat ugyanis küldetést vitt és nyílván ladderbe ő is jobb csapatot használna...klántársam is például 30-as streaket nyomott quickbe egy csapattal de ladderbe csak 1 helyben toporog vele.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #3128 Dátum: 09 aug 01, 22:08:47 »

Hát,mivel nekem nincsenek ien karik,ezt a módszert használtam.De ha véletlen énis ienekkel fightelek,akk' majd biztos kidolgozok vmit x'D
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #3129 Dátum: 09 aug 01, 22:11:02 »

Ez egy akkora nagy baromság... a Quick nem csapatpróbálás miatt van, az a küldetések miatt... még régebben NA topicba kezdték el ott tesztelgetni, de most pl.: én is Ikkaku-Matsumoto-mégvki trióval nyomultam, Ladderbe meg nincs az az ökör aki azt használná... Private-be kell próbálgatni...
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3130 Dátum: 09 aug 01, 22:57:07 »

Hy újra ittvagyok és tudtam ahogy elmegyek megjöttek az új karikxD am hollowichi mit tudott ?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #3131 Dátum: 09 aug 01, 23:02:20 »

Volt 1 örök 10-es sebzője, egy olyanja, ami 3 körig 10 HP-t szívott, és az áldozat 25%kal kevesebbet csapott, volt egy Duel neezetűje, ami alatt csak ő, és az áldozata tudtak támadni (asszem csak egymásra) és volt 1 olyanja, amitől nem lehetett megölni, csak azután, h megölted azt, akire rárakta azt a skill-t. Remélem a negyedét érted xD
Naplózva
Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3132 Dátum: 09 aug 02, 00:06:17 »

Vmint az a 10-es sebzőse minden körbe azért különösen sz*vatós mert akire rárakja a skilljeinek csak a támadása megy be, a hatásai nem...példával statuálva ha Rukián van a cucc és stunolni probálsz vele akkor az áldozat bekapja a 10-es sebzést de nem lesz le stunolva.
Naplózva

Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3133 Dátum: 09 aug 02, 00:11:13 »

Nevet kössz az infót kár hogy hibás szegény de elég jónak tűnik Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #3134 Dátum: 09 aug 02, 22:32:10 »

Még mindig nincs meg Grimmjow de ma jött 13 Rukia és már csak egy kell, de mára ennyi az utolsó 45 percben nem jött egy se  Neeem
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Oldalak: 1 ... 207 208 [209] 210 211 ... 321
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins