Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 09 júl 16, 14:04:00 » |
|
Kösz a meccset kery,jó voltál
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 09 júl 16, 14:04:31 » |
|
hehe Jó voltál ayumi Am elég fura mert pont elötted győztem le egy ugyan ilyen team-et Még egy privát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 09 júl 16, 14:10:47 » |
|
Akkor lehet hogy az illető nem használta ki teljesen ezt a tímet Ha a privát nekem szólt akkor felőlem mehet
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 09 júl 16, 14:15:04 » |
|
Am a clanless hall-ba ugy keressek klánt hogy csinálok egy új topickot és beirom az adataimat meg egy-két angol szöveget Ja és kéne már egyúj team mert már nem annyira mennek ezekell:kenpachi-hanatarou-hitsu, Kenpachi-jinta-rukia Köszi a játékot Am nem nagyon jött nekem jól a rei
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 14:17:24 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 09 júl 16, 14:18:18 » |
|
Úgy kell...és akkor valaki hátha felfigyel rád Menj azzal a csapattal amivel ellened megyek.Az még egyenlőre veretlen Énis köszi Nekem egész jól jött most a rei ^^ az előzőben nem jött olyan jól
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 14:19:13 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 09 júl 16, 14:21:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 09 júl 16, 14:23:40 » |
|
Ez mind szép és jó, de akkor is marad a képzeletbeli rowom Egyébként kereslek ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2902 Dátum: 09 júl 16, 14:24:19 » |
|
öööö de még arancarra sem jutottam fel de köszi a team tippet Jó akkor megpróbálom azt hogy ottcsinálok egy új topickot Amszerinted az jó team amivelvagyok jaaa hát persze renato akkor majd egy kicsit késöbb elöbb felmegyek hadnagyra és után Akkor majd szólok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2903 Dátum: 09 júl 16, 14:26:45 » |
|
Az a team amivel ellenem jöttél? Ez nem is kérdés, nekem az az egyik kedvencem Anno azzal jutottam fel arrancarra. Szerintem neked is fog menni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2904 Dátum: 09 júl 16, 14:35:56 » |
|
Már én is kereslek. Előre szólok, próbateammal mek, szal nem vok még vele pro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 09 júl 16, 14:36:54 » |
|
Am nem tudok semmit kitaláni hogy mit irjak a bemutatkozo szöveghez a statomhoz Vki tud segíteni Ja és szerintetek ez jóteam:ururu-rukia-ichigo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 09 júl 16, 14:38:01 » |
|
Ha 60x nem, akkor egyszer se ajánlottam még neked ezt a csapatot Hajrá Ayumi még van esélyed!!! (semmi )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 14:41:30 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2907 Dátum: 09 júl 16, 14:41:11 » |
|
Grat renato,már általad nem veretlen a csapatom *hüpp-hüpp* X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2908 Dátum: 09 júl 16, 14:42:27 » |
|
Jó voltál, de ezt a csapatot (hihetetlen de igaz) olyan ellen a csapat ellen teszteltem, mint a tied, szal... Jah, és a csapat állami titok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 14:43:24 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2909 Dátum: 09 júl 16, 14:45:06 » |
|
Fuhh hát ki nem találtam volna hogy titok...rólad beszélünk szal tudtam hogy nem mondanád el Egyébként a +15 streaket összeszerencsétlenkedek akkor lehetne esélyem egy jobb klánba mint a HGC?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|