Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 09 júl 08, 21:23:29 » |
|
azért adja fel mert már unja h mindig kikap tőled am nincsmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 09 júl 08, 21:37:08 » |
|
Levédett csapat? X'D Ki védette le? Minek? xD Azt én nemtudtam hogy Kery hadnagy...multkor még arrancar volt Volfid: Jó kis ütős csapatot mondtál nekem Köszi
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 09 júl 08, 21:39:16 » |
|
Én xD de... nem ez lenne az első levédett dolgom, ami más kezébe kerül... UGYE DEN???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 09 júl 08, 21:40:54 » |
|
hmm meikre gondolsz(memo=0xD) am szivesenxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 09 júl 08, 21:44:39 » |
|
A Kuukaku-Ganju-Renjire gondoltam így konkrétan renato: akkor mond hogy még mi van levédve nehogy megint eljárjon a szááám
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 09 júl 08, 21:47:37 » |
|
Jaigen az nagyon komoly mind2 szer azzal mentem arrancarra meg 2.szor 1-24igxD á mért nem használ senki rukiát meg ichit :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 09 júl 08, 21:48:25 » |
|
Most engem nézel hülyének, vagy te nem gondoltad át mit írsz? xD Ha beírnám akkor már felesleges lenne levédenem Am más nincs, de ha lesz, akkor majd küldök füstjeleket Volfid: én azzal mennyit küszködtem... soha az életbe nem fogom használni azt a teamet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 09 júl 08, 21:50:21 » |
|
Nemtudom de használhatnának, mert Byakuya így nem lesz meg *sírok* Ááááá ez nem jött be xD Pedig biztos azok lennének a atombiztos csapatok XDD De a füstjeleket elfogadom ha ennyire vágysz rá hogy megoszd velem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 21:53:15 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 09 júl 08, 21:54:42 » |
|
Én xD de... nem ez lenne az első levédett dolgom, ami más kezébe kerül... UGYE DEN??? Most miért?xD Tudod hogy én vagyok az egyetlen aki képes megcsinálni, ezért loptam el csak tőled És mondtam hogy majd használhatod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 09 júl 08, 21:55:30 » |
|
Ok, most utóljára megbocsájtom Több nincs is de most h így mondod... kifejlesztek 3 atomcsapatot, és levédem mindet bibibíííííííí
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 21:56:57 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 09 júl 08, 22:02:50 » |
|
Most utoljára? O.O hát mi lesz így velem? áhh bazz ez kész X'D Persze én itt adom az ötleteket,te meg gonoszkodsz Háháááá félig megvan Yoruichi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 23:55:03 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 09 júl 09, 07:07:19 » |
|
Azt én nemtudtam hogy Kery hadnagy...multkor még arrancar volt ÖÖÖ Ayumi ki mondta neked hogy Arancarr vagyok Am nemsokára meglesszken-chan is Én azt nem szoktam érteni amikor nekem a végefelé van két játékosokm 70-50 élettel és az ellenfélnek 10 de akkor is harcol Mondjuk nekem már volt olyan hogy én voltam reji-vel 100-élettel és az ellenfél egy 10 életes ganju val és legyőzött,jó mondjuk akkor nem jöt jól a rei és ganju pedig olyan fekete négyzetet használ(nem tudom mi az azért irtam fekete négyzetnek ) Nahmegvan Hitsugaya is mostmárcsak ken-chan és Yylford és jöhet az arancarr rang
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 09, 09:26:33 írta kery1234 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 09 júl 09, 09:31:04 » |
|
A most utóljára az Dennek ment, de mivel ennyire szeretnéd magadra venni, így mehet neked is xD Hát... majd kifejlesztek külön egy 4.et, és azt neked adom, persze közel se lesz olyan jó, mint az enyém
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 09 júl 09, 09:33:41 » |
|
Legalább megtanultad hogy ha ilyen fenomenális ötleted támad ne oszd meg velem Habár akkor nem valósítja meg senki ...szal nem jó így se úgy se
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 09, 09:34:17 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 09 júl 09, 09:33:56 » |
|
szörnyü nem jön se rukia, se ichigo, se zümi taicho :S pedig akkor meglehetne végre yuroichi és byakuya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|