Kössz mindenkinek. De sajnos utána is játszottam és pl egy 38. szintű espada ellen több mint 100 xpt-t veszítettem és egyre nehezebben tudok nyerni. Meg egy 31 szintű priv espada ellen kb 200 xp-t vesztek ami nem kevés. Nagyon rossz már az arányom, de megfogadtam addig nem resetelek míg meg nem szerzem az összes karit. De ahogy nézem azért nehéz mert az espadák a top100-ban vannak már és top vizardok meg nem játszanak így nem nagyon mennek előre az emberkék, kb úgyanazok a vizardok mint 2 hete és csak ők is quickben játszottak. Pl mostanában nem találkoztam egy vizarddal sem. Ez nagyon idegesítő, mert ha pl egyet meg tudnék verni közölük akkor sok xp-t kapnék.
Na és mégegyszer összefutottam Lord_tharty-val egyszer vesztettem egyszer győztem. A 2. mecsen már vizard volt és kaptam 600 xp-t
Tisztára úgy nyertem meg ezt a mecset is mint az előzőt ellene. Na és legyőztem egy vizardot
Ez volt a 2. alkalom, hogy vizard ellen harcolhattam. Na és utána két három mecs után espada lettem. Megyek akkor b. ichigoért, b. byakuyáért, és aizenért