Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 09 márc 15, 21:30:26 » |
|
Na már csak Ikkaku rész van:D
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 09 márc 15, 22:13:34 » |
|
A Yumichika Ikkaku meg Isane részeket milyen csapattad csináltad meg?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 15, 22:19:55 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 09 márc 15, 22:22:22 » |
|
Isane: G.F.-Isane-Ururu Yumichika: Yumichika-Renji-Ururu
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 09 márc 15, 22:38:30 » |
|
Kösz Az Isane-s már meglett de a Yumichika-t kipróbálom szerk: Yumichika is meglett szerk2: Nah kész a küldi Most becélzom az Arrancar rangot Valaki tudna rá egy jó csapatot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 16, 14:48:08 írta Ayumi I »
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 09 márc 16, 15:15:03 » |
|
hát én is épp azt keresem valaki mondja el miröl szol a legujabb kiirás soul arenan egy team télleg nagyon kéne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 09 márc 16, 15:25:44 » |
|
Arról hogy javult a ladder keresés mostmár egyenrangút kap mindenki pl nem kap 9es szintü 14est. Vagy is h ne fogyon a sok xP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 16, 15:26:57 írta Adamems »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 09 márc 16, 15:29:25 » |
|
Hát ennek már épp ideje volt Gondolom nem könnyű fenntartani az SA-t, de azért az ilyen újítások jól jönnek De néha végülis nem volt rossz,mert ha télleg volt egy jó csapatod akkor gyorsan lehetett haladni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 09 márc 16, 15:34:30 » |
|
köszönöm értem dre ha van +8 a streakod akko is veled egyenranguakat fog betenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 09 márc 16, 15:37:58 » |
|
Ayumi Ikkakuhoz melyik csapatot használtad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 09 márc 16, 15:42:36 » |
|
Az Ikkaku-Nemu-Sado csapatot Mert nekem Nemu is hiányzott és ezzel kettőt ütöttem egy csapásra.De ha neked nem kell már Nemu akkor persze mehet bármelyik randomossal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 09 márc 16, 16:04:18 » |
|
nekem a ganju-sado-ikakku val lett meg még 1x jah és a 6 row vele kenpachiért az a nemu-jumichika-ikakku volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 09 márc 16, 16:32:23 » |
|
Az is egy jó team És megtaláltam a jó csapatot arrancar-ra...Ichigo-Rukia-Ururu Már harmadszorra nyerek velük egymás után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 09 márc 16, 17:01:21 » |
|
én szerintem ma van az a nap h abbahagyoma soul arenat...állandóan csak jol felbosszant elöb volt -4 es streakom és most is -2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 09 márc 16, 17:05:14 » |
|
Ne add fel Sharko-sama Senkinek sincs mindig szerencséje pihenj kicsit És probálkozz egy régebbi teammal talán quickba ahmmm... xD Szerk: Megvan Kapitány elöküldi Ahány Nap kelett hozzá: 2 Ennek örömére leírok egy megoldást a megcsinálásra:DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 16, 17:09:45 írta Adamems »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 09 márc 16, 17:15:39 » |
|
nem..mindent probáltam amivel van esélyem szentem nyerni de nem megy ugyhogy abbahagyom az accountot nem adom oda senkinek hátha 1x....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|