Istenem...
felvergődök 23ra, aztán olyan csata lesz hogy folyamatosan csak sárga reiatsut kapok... aztán pár kör múlva mindenből lesz 1, mehet mayuri támadása...de végül kikaptam mert Isaneról leszedte Nemuval Mayuri mérgét...de addigra ő már mindenkire felpakolta Isaneval a cuccát, Mayurira 1x Hanataroura 2x és Hitsugayara is 2x...aztán aza cucc jött amitől én is sebződök ha skillt használok,majd stunn szépen és végül 10hp hitsugaya 10 hp hana vs 40 hp isane...persze az én karijaimon dolgozott a méreg rendesen...még egy körig bírtam Hanatarouval a healt és vége.
szerk: De azt szeretem, hogy van olyan játékos aki még akkor is Hitsugayát próbálja kiütni (persze nem hagyom hogy meghaljon,ezért van Hanatarou a csapatban...
) mikor Mayuri mérge már 3x osandolgozik az összes kariján.
szerk2: kikaptam egy 11es Ryokát 9-0 ratioval, mayuri,hana,grand fisher csapattal,kicsit megilyedtem hogy itt most rengetek xp-t bukok tekintve a 12es szint kül.-t de végül nyertem 30 xp-t
úgy hogy nem aktiválta mayuri képességét, és hiába kapta el grand fisherrel mayurit, hitsugayával folyamatosan stunnoltam és hanával gyógyítottam mindenkit