Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3120 Dátum: 09 aug 01, 17:01:31 » |
|
Hát,eddig 2/50 De,minden esetre előbb megszerzem Ikkakut,aztán nézek pár arena oktató viditxD Oszt hajtok tovább az arrancarokra...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 09 aug 01, 20:11:50 » |
|
Ayumi, már betegre aggódtuk magunkat h hol vagy xD nem tudtam kit piszkálni Ma a világ 8. csodájának szemtanúja lehettem: B.Byukuya-t levertem 1v1be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3122 Dátum: 09 aug 01, 20:16:50 » |
|
Hehe Grat^^ Én még csak Grimmjowot tudtam 1 vs. 1 ben leverni De rem egyszer leverünk egy B.Byakuyát és 1 vs. 1 ben
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 09 aug 01, 20:20:25 » |
|
Bocsi, lehet h ez csak nekem tűnt fel, de direkt, vagy véletlen beszélsz többesszámban magadról? NEtán osztozol vkivel a profilon? (Nem muszály válaszolni, csak ez úgy feltűnt )Am Ichigo-Rukia-Ururu teamot próbáld majd ki a küldikhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3124 Dátum: 09 aug 01, 21:16:59 » |
|
Hát spec. ez az én kis szokásom:P De ezt csak azért írtm így,mert nem én harcolok,hanem az általam összekreált csapatka<3 és a szivemen viselem őket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 01, 21:30:50 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 09 aug 01, 21:22:50 » |
|
nah még egy csapat amit nem merek ladderben alkalmazni de nem rossz kenpachi-renji-ryuuken
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 09 aug 01, 21:31:42 » |
|
Akk sztem teszteld párszor quickba,ha nem vesztesz olyan 3-4* akk simán kipróbálhatod^/.\^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 09 aug 01, 22:03:01 » |
|
Az a baj quickbe hogy tesztelni nem jó...sokan helyböl feladják de ha találsz is olyat aki leaáll veled és legyőzöd az se jelent sokat ugyanis küldetést vitt és nyílván ladderbe ő is jobb csapatot használna...klántársam is például 30-as streaket nyomott quickbe egy csapattal de ladderbe csak 1 helyben toporog vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3128 Dátum: 09 aug 01, 22:08:47 » |
|
Hát,mivel nekem nincsenek ien karik,ezt a módszert használtam.De ha véletlen énis ienekkel fightelek,akk' majd biztos kidolgozok vmit x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 09 aug 01, 22:11:02 » |
|
Ez egy akkora nagy baromság... a Quick nem csapatpróbálás miatt van, az a küldetések miatt... még régebben NA topicba kezdték el ott tesztelgetni, de most pl.: én is Ikkaku-Matsumoto-mégvki trióval nyomultam, Ladderbe meg nincs az az ökör aki azt használná... Private-be kell próbálgatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 09 aug 01, 22:57:07 » |
|
Hy újra ittvagyok és tudtam ahogy elmegyek megjöttek az új karikxD am hollowichi mit tudott ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 09 aug 01, 23:02:20 » |
|
Volt 1 örök 10-es sebzője, egy olyanja, ami 3 körig 10 HP-t szívott, és az áldozat 25%kal kevesebbet csapott, volt egy Duel neezetűje, ami alatt csak ő, és az áldozata tudtak támadni (asszem csak egymásra) és volt 1 olyanja, amitől nem lehetett megölni, csak azután, h megölted azt, akire rárakta azt a skill-t. Remélem a negyedét érted xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3132 Dátum: 09 aug 02, 00:06:17 » |
|
Vmint az a 10-es sebzőse minden körbe azért különösen sz*vatós mert akire rárakja a skilljeinek csak a támadása megy be, a hatásai nem...példával statuálva ha Rukián van a cucc és stunolni probálsz vele akkor az áldozat bekapja a 10-es sebzést de nem lesz le stunolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 09 aug 02, 00:11:13 » |
|
kössz az infót kár hogy hibás szegény de elég jónak tűnik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 09 aug 02, 22:32:10 » |
|
Még mindig nincs meg Grimmjow de ma jött 13 Rukia és már csak egy kell, de mára ennyi az utolsó 45 percben nem jött egy se
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|