milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 márc 14, 07:35:52 » |
|
Hát ha acceleratorra gondoltál akit fejbe lőttek ő nem halt meg de azt mondták hogy egy időre elveszítette a képességeit. De lehet hogy visszakaphatja őket méghozzá a misaka "hálózat" segítségével. Legalábbis erről beszélt a rész végén a doktor.
Amugy meg nem tudom milyen főellenségről beszélsz ha jól tudom nincs eldöntve hány részes lesz a sorozat. Legfeljebb olyan évadzáró ellenfél lesz mint accelerator. A következő évad elejével összefűzve még simán beeshet valami sokkal táposabb főellenség..
Túl sok szálat nem varrtak még el. Kik figyelik toumáékat, miért támadtak valójában, mi lett a többi szereplővel? Ez még legalább egy évad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 márc 14, 15:22:27 » |
|
24 részes a sorozat, arról pedig nem beszéltek, hogy csinálni fognak-e újabb sorozatot belőle. Mondjuk a legrosszabb az, hogy a novella alapján megy és a manga verzió még odaáig sem jutott el, mint az anime (a legutóbbi fordított fejezet még a Touma-Accel' harcnál jár), így elég nehéz lenne folytatni japán tudás nélkül, ha az ember tudni szeretné, mi történik később.
Accelnek megsérült a beszédközpontja is vagy ilyesmi, nem? Mintha az rémlene.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #17 Dátum: 09 márc 14, 18:06:40 » |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/To_Aru_Majutsu_no_Index#AnimeItt van a ligh novellekröl is szó abban még van bőven lehetőség. mondjuk itt tényleg csak 24 részt irnak. Sehol máshol nem látok utalást arra hogy befejezzék. Remélem, hogy nem hagyják abba a készítését. Én még reménykedem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 márc 14, 19:42:37 » |
|
Nem szeretem lespoilerezni a dolgokat, ezért nem szoktam pl. Wikin utánaolvasni. De anélkül is úgy gondolom, van még feldolgozható dolog.
Ha megnézed mondjuk az AniDB-t vagy az ANN-t, ott is írják, hogy hány része lesz. Én még reménykedem egy második sorozatban, bár csak azért, mert az Index-tan a Shanatan mintájára készült (vagy ilyesmi)...ha pedig a Shanának volt két sorozata, akkor ennek is lehetne... (Nem tudom, mennyi logika van benne mondjuk. A népszerűségtől fog függeni, hogy megéri-e nekik folytatni.)
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 márc 14, 20:24:10 » |
|
Hát én online nézhető formában szoktam nézni de nagyon sok oldalon bent van az első 20-ban. (naruto, bleach d-gray man meg hasonlók melllett) Ugyhogy szerintem elég népszerű. Igy csak megéri a készitőknek folytatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 márc 18, 15:13:50 » |
|
Ok, majdnem azt mondanám, hogy emlegetett szamár..bejelentették, hogy anime verziót csinálnak a To Aru Kagaku no Railgun című mangából, aminek Biribiri Misaka a főszereplője.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 18, 15:15:22 írta Gato »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 márc 18, 15:51:39 » |
|
Abban még több ecchi van mint az indexben . A teleportálós kiccsaj totál rá van kattanva benn Misakára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 márc 18, 16:15:53 » |
|
Az Indexben is..nem olvastam a Railgun mangát, de remélem nem fog egyfolytában rámászni Misakára, az eredetiben is több, mint elég volt belőle. Végülis az Indexben nincs sok ecchi, úgyhogy ki lehet bírni, ha beleraknak még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 márc 18, 16:35:39 » |
|
Hát a railgunban van zuhanyzós jelenet is a két csajjal ha jól emlékszem Bár ebböl nem sokat olvastam, itt is az oldal pl. van még benne bőven ilyen : http://kepfeltoltes.hu/view/090318/img_0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 18, 20:20:13 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 márc 26, 20:48:19 » |
|
Mit mondjak, az utolsó részben, amikor mutatták, ki mit csinál éppen, Misaka jelenete hasonlított arra a képre, amit beraktál.XP Hiányozni fog a sorozat, jó lenne, ha legalább a Railgun után folytatnák az Indexet. Egyébként úgy hallottam a Railgun októberben indul..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 márc 27, 04:48:32 » |
|
Jó lenne ha minél hamarabb indulna a railgun is. De az lenne igazán jó ha ezt sem fejezték volna be, nagyok sok mindent nyitva hagytak a sorozat végén. Tök gáz, hogy ebben a 2-3 hétben a legjobb sorozatoknak van vége. (clannad:as, toradora, asu no yourichi, shikabane hime, to aru majutsu no index, soul eater, akikan) Az a legnagyobb gond, hogy az induló sorozatok között viszon alig néhány ígéretes van szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 okt 03, 12:31:36 » |
|
Ma jött ki a railgun első része, gyorsan meg is kell néznem azt hiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 okt 03, 17:57:47 » |
|
Hát igen azért is jöttem haza, de jut eszembe, tud valaki valami jó seedes torrentet, vagy egy gyorsabb fajta letöltési lehetőséget 15. résztől, mert ha jól emlékszem onnantól csak a rawokat láttam, és nem ártana megnézni őket a Railgun előtt. (SD verzió kellene, a HD-t nem, viszi a gép )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 dec 18, 09:26:13 » |
|
Azt nem értem miért tartják öt 0-nak? Szerimntem az ereje megvan egy egyesszintühöz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kotosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 jan 03, 14:10:37 » |
|
No egész jó kis anime kerekedett ebből az Index-ből. Bár az elején nem gondoltam, hogy ennyire megkedvelem. Remélem hamarosan érkezik a 2. szezon belőle. De addig is hál' Istennek itt van a Railgun mellék-sztori, van mit nézni. Bár azt nem értem miért kellett ennyire elvágni az Index-et... mondjuk így biztosan lesni fogom, hogy mikor jön a második felvonás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|