MarcikaXD
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7260 Dátum: 12 feb 28, 22:19:57 » |
|
am én vettem csak észre, hogy néhány részt újra fel kéne pattintani letöltőoldalakra? mer a megaupload időközben megszűnt, a hotfileról meg törölték... jó lenne ha ismét fenn lenne Dani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7261 Dátum: 12 feb 28, 23:17:57 » |
|
Nyilván ezzel nem Dani foglalkozik, hanem az erre kijelölt csapattag. A Youtube-on pedig fent van minden rész változatlanul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Art Disaster
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Deidara Addict™
|
|
« Válasz #7262 Dátum: 12 feb 29, 10:23:12 » |
|
Nemtudom, nekem mindigis a film tettszett a legjobban, az baromi jóra sikeredett. Ezenkívül a Megszólaltak című rész még a favoritom, utána az összes holtversenyben. Negatívum annyi lenne, hogy sok akatsukist hiányolok, de a remény még él hogy visszatérjenek. Keep up the good work, Dani.! Looking forward to the next episode! Az FWA-t már kicsit unom. Meg ez szerintem amúgyis jobb...
|
|
|
Naplózva
|
People can take everything away from you. But they can never take away your truth... But the question is Can you handle mine?
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7263 Dátum: 12 márc 03, 13:40:44 » |
|
Amúgy Dani írta valahol, hogy átugrunk a fontos mozzanatok felett. Talán ilyen fontos mozzanat mikor a samehada rátámad Tobira a 31. rész közepefele. Lehet, hogy csak én értettem félre.
Kedvenc jutsu talán a Doton-Nem ment mellé te idióta no jutsu, de a Benézted Hidan no jutsu is jó. Kisame jutsuja szintén üt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 13:42:42 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7264 Dátum: 12 márc 04, 00:23:18 » |
|
A samehada valószínüleg azért támad rá Tobira ,mert amikor Kisame és Suigetsu bunyoztak mindkettőt "elteleportálta". Szóval a Kisame csokija csak a gazdit kereste
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7265 Dátum: 12 márc 04, 07:23:53 » |
|
A samehada valószínüleg azért támad rá Tobira ,mert amikor Kisame és Suigetsu bunyoztak mindkettőt "elteleportálta". Szóval a Kisame csokija csak a gazdit kereste Én is erre gondoltam de Tobi mondta: - Ebbe mi üthetett? Talán Greed visszajött. Csak próbálom magamnak megmagyarázni a kezdő sötét karaktereket. Végül is Greed régen szerepelt már.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7266 Dátum: 12 márc 04, 15:40:22 » |
|
Végülis ez is lehetséges ,bár Tobi mondata szerintem inkább csak arra szolgált ,hogy kivágja magát a magyarázkodásból ,már ki tudja Dani milyen furmányos dolgokat csempész bele ilyen kis mozzanatokba is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabakyu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Vérfarkasa
|
|
« Válasz #7267 Dátum: 12 márc 06, 15:00:49 » |
|
A Kisame-féle "másnaposan nehezen bevethető Suiton:Bakshui Shouha" nagyon bejön. Na meg az "átlagosnál nagyobb de rekordot döntő mérettel még nem rendelkező rasengan" sem semmi.
|
|
|
Naplózva
|
A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7268 Dátum: 12 márc 06, 19:00:46 » |
|
Na igen! az átlagosnál nagyobb de rekordot nem döntő rasengan xDD. Na és a Kisame rap az nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7269 Dátum: 12 márc 06, 19:23:09 » |
|
Bírom, hogy már vagy 20an megemlítették ezt a jutsut, de még senki se tudta leírni szószerint a nevét.xD Sokszor csak pislogok, mennyire eltérő idézeteket nyomatnak egyesek. Időnként be se tudom azonosítani, miről van szó.^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Amori-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7270 Dátum: 12 márc 06, 21:52:38 » |
|
Hello-bello minden kedves Fórumozónak! Nem szoktam olvasni ezt a topic-ot, úgyhogy lehet, hogy már volt erről szó, de megszűnt Fekete Dani blogja. MIÉRT??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7271 Dátum: 12 márc 06, 22:30:05 » |
|
Nos mert Dani szünetet tart, csak pár oldalt olvass vissza, és tudni fogod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #7272 Dátum: 12 márc 08, 15:22:14 » |
|
Ide is írom, elvégre valamilyen szinten kapcsolódik a témához. Vágjátok, van az az 1aé nevű fanmade. Alkotója Dant-C. na...az emberke rajzolt a Hebi-s barmok 14. részébe..és most figyeljetek: A gyerek az 1aében nem rajzolt soha ilyen jól (szépet), mint a HBbe Élete legjobb munkája ott tekinthető meg na csak ennyi ^^ köszi Dani (1000Xre is )
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7273 Dátum: 12 márc 08, 18:27:08 » |
|
Amúgy csak én vettem észre, hogy Hidan már 1x utalt a dimenzió kapus dologra? A 12.részben felvetette az ötletet és efölött szerintem mindenki elsiklott
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #7274 Dátum: 12 márc 08, 20:40:13 » |
|
Dani, amúgy még csinálod az akatsuki életét ? nem követem egy idelye topicot, de elég rég történt valami.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|