M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6930 Dátum: 12 jan 07, 18:44:36 » |
|
Szerintem Chakra most szétröhögi a fejét, hogy itt szenvedünk. patya666: Szerintem ne nagyon írj nagybetűvel, mert a moderátorok figyelmeztetni fognak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 07, 18:45:09 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6931 Dátum: 12 jan 07, 18:48:23 » |
|
én arra vagyok kíváncsi, hogy az eaé meddig fogja követni a narutót. konkrétan arra, hogy pein elefánttá, valamint konoha porcelánbolttá való átlényegülése benne lesz-e, és ha igan milyen részletesen
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6932 Dátum: 12 jan 07, 18:59:28 » |
|
Kérjétek meg Cart-donot:P Chakra csak este lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6933 Dátum: 12 jan 07, 19:01:23 » |
|
Hát ha már itt offoltok(20 oerc alatt 4 oldal ) akkor én írok valami on-t is LEg logikusabban csakis a Csongi lehet az aki emlékszik az eseményekre a titokzatos éjszakáról,de ahogy gondolom tuti nem az lessz mivel Daninak sokkal jobb a fantáziája A harmadik személyt kire gondoljátok? Minthogy a 3 új szereplő ki lessz? Lehet Sakura be áll Sasuke mellé a Akatsukiba bár annak egy kicsit se örülnék ( -.- nem tudok komentet se írni mivel 20 új válasz ameddik be nyomom a hozzászólás gombot)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6934 Dátum: 12 jan 07, 19:01:32 » |
|
Most komolyan minden oldalon szóljak, hogy ne offoljatok? Ugye nem akartok egy témazárolást a felsősöktől? Téma felvetés, Round 2: Az elhalálozott karakterek közül ki hiányzik a legjobban? INDOKLÁSSAL, legyetek szívesek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6935 Dátum: 12 jan 07, 19:07:17 » |
|
Ha viszont fennt van Youtube-on, akkor tessen mindenki megtisztelni azzal a másikat, hogy NEM SPOILERKEDIK a topicban. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6936 Dátum: 12 jan 07, 19:09:21 » |
|
Mivel Hidan meghalt és visszatért, így ő már nem, viszont egyértelműen Kakuzu hiányzik az összes halottak közül, mert teljesen imádom a stílusát, az a pénz sóvársága, na meg a hangja így elnémítva tök illik a kinézetéhez. Na meg Hidannal nagyon jó párost alkottak, a kedvenc párosom volt Még írhatnék ezt-azt róla, de az csak ismétlés és felesleges szófecsérlés lenne róla, mivel már a fent említettekben kifejtettem röviden, tömören és lényegre törően
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6937 Dátum: 12 jan 07, 19:15:25 » |
|
Csak a part 1 van fent, de az szerintem nagyon jó! Aki föltette, az mikor fogja feltölteni a part 2-t?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6938 Dátum: 12 jan 07, 19:15:51 » |
|
Az marha nagy volt, amikor a spagetti vacsikor elég volt 1 kis aprót eldobni, Kaki már elfelejtett mindent, csak a PÉNZ.. (8 méter)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #6939 Dátum: 12 jan 07, 19:17:02 » |
|
basszus ez nagyon jó meg az új op nem is tudtam hogy ő tudta az igazságot :O de lehetne már a part 2
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #6940 Dátum: 12 jan 07, 19:17:25 » |
|
Nékem személy szerint Kakuzu hiányzik, mégpedig azért, mert olyan jól oltogatta Hidant... xD Pein szintén, mert jobban bírtam, mint Nagatot... Nem t'om, miért... És-és-és-és a'sszem ennyi. :] -> A part 2 is fent van, de ne mondjátok el, hogy mi volt benne... [Ijesztő volt magamat viszontlátni. :']]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 07, 19:18:40 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Krisz_
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"
|
|
« Válasz #6941 Dátum: 12 jan 07, 19:23:14 » |
|
csak nekem nem adja be a part 2-őt? :O
|
|
|
Naplózva
|
“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6942 Dátum: 12 jan 07, 19:26:07 » |
|
part 2 is fentvan.. most néztem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6943 Dátum: 12 jan 07, 19:27:24 » |
|
Dani megkért titeket, hogy ne spoilerezzetek. Képesek vagytok erre? Ha nem én segítek, de akkor soha többé nem spoilereztek!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6944 Dátum: 12 jan 07, 19:29:07 » |
|
én nem találom a part 2őt : /
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|