Chakra
|
|
« Válasz #6765 Dátum: 11 nov 16, 19:39:18 » |
|
Gulopzus belinkelte mindkét számot. Pokémon - PokéRAP Pokémon OST - Battle.^^ A betétzenék listáját frissítettem velük.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6766 Dátum: 11 nov 17, 12:23:30 » |
|
... üljünk mint VV Veronika a...
...kicsoda és milyen VVben? ... Am úgyhallottam az új opening annyi lesz csak, hogy bejön az 1aé felirat és ennyi. Kb 5 mp ^^ (jah bocsi...ezt nem szabadott volna elmondanom...bocsánat Dani )
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6767 Dátum: 11 nov 17, 14:56:37 » |
|
Kösz szépen, Zolcsi..-.-" Én se fecsegtem el, hogy Füves Cs fel fogja csinálni Karint.
On: Van még valami, ami hiányzik a betétdal listából, emberkék? Leszámítva a Naruto Ost-okat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6768 Dátum: 11 nov 17, 15:50:33 » |
|
Hát az kiábrándító lenne mindenki részéről, hogy csak egy felirat aztán ennyi... Egy apró zene szösszenet se lesz???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 18, 00:04:08 írta Zsüni44 »
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Nikócca
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6769 Dátum: 11 nov 17, 17:03:11 » |
|
ha már a zenéknél tartunk^^ nemtudom hogy Dani hagyta-e ki vagy cakra elfelejtette-e odaírni mert én nem láttam 2 zenét a 30 részben... 1. amikor elekezdődik az egész rész,Tobi számol és akkor mondta hogy 1,2,3,4.... enyegető tekintetű fazonba is sikerült belefutnom,és akkor megy egy zene. 2.Yuugo (javítsatok ki ha rosszul írtam^^ ) mondja hogy nem-e lenne baj ha napfénnyel erősen bevilágított szobát kapna. És akkor megy a zene amikor táncol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #6770 Dátum: 11 nov 17, 18:03:05 » |
|
Utóbbi korábban lett említve: LMFAO - Party Rock Anthem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6771 Dátum: 11 nov 17, 18:14:31 » |
|
A másik meg a '' emlékkezz rám '' . Amúgy eléggé lapos lett az érdeklődésem az új OP miatt de remélem nem igaz amit zoli mondott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6772 Dátum: 11 nov 17, 18:19:07 » |
|
ha már a zenéknél tartunk^^ nemtudom hogy Dani hagyta-e ki vagy cakra elfelejtette-e odaírni ...
Chakra csak CTRL+C, CTRL+V -zni szokta, amit Dani küld.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6773 Dátum: 11 nov 17, 20:20:53 » |
|
Hát én is remélem, hogy nem igazak a pletykák... Jó lenne most is valami ütős kis OP...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 18, 00:02:58 írta Zsüni44 »
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
markov94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6774 Dátum: 11 nov 17, 23:10:27 » |
|
Kösz szépen, Zolcsi..-.-" Én se fecsegtem el, hogy Füves Cs fel fogja csinálni Karint.
O.O fuves cs-nek van szerszàma? Karin làny??????? Zoli ezekkel a mellèk infòkkal mèg nem szolgàltàl!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #6775 Dátum: 11 nov 17, 23:13:04 » |
|
sztem az új op kb ennyi lesz... TÜDÜÜÜ 1AÉ TÜÜDÜÜÜÜÜ (kb 3mp) :p csak, hogy Zoli alá licitáljak :p Írta: markov94 O.O fuves cs-nek van szerszàma? Karin làny??????? Zoli ezekkel a mellèk infòkkal mèg nem szolgàltàl!!! Nyelvesít Big Like!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 17, 23:15:03 írta Hiei1107 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #6776 Dátum: 11 nov 18, 09:54:27 » |
|
Ne aggódjatok már. Ez csak egy Dani vs Zoli párbaj volt, ennek semmi komolysága nincs... ez tuti. xD
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6777 Dátum: 11 nov 18, 12:01:13 » |
|
Dean pajtásnál a pont ... Szakadok, hogy ez idáig hogy nem esett le ui/off .: Baszki Dean, Crowleynak mekkora szakálla volt már az új részbe
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
|
|
|