Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6570 Dátum: 11 okt 13, 23:26:35 » |
|
Ez egy JÓÓÓ régi rajzom...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 13, 23:27:59 írta Zsüni44 »
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #6571 Dátum: 11 okt 14, 11:09:08 » |
|
wow, kicsit furcsa, de teljesen Kisame, grat!
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6572 Dátum: 11 okt 14, 20:15:51 » |
|
Tök jó lett, de kicsit sok benne a cián - mármint túl világos. Ha kicsit sötétebbre vennéd és perfekt ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6573 Dátum: 11 okt 14, 22:25:47 » |
|
Felcsigázás: 3 hónapos szünet után, néhány napon belül debütál az Egy akatsukis életének 30. epizódja. A szinkronizálás már a mai nap folyamán megkezdődött. Remélhetőleg vasárnapig minden munkában résztvevő leadja a szövegét, így hétfőn-kedden frissen, ropogósan, tálalásra alkalmassá is válik az epizód.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6574 Dátum: 11 okt 15, 10:27:31 » |
|
Súti, már alig várjuk... amúgy szerintem is világos lett, de már mondtam, ez egy régi rajz... A napokban elkezdtem újra rajzolni és a többi akatsuki-s tagot is elő bányászom az archivumból... Igaz elég fapados némelyik, de hasonlít az eredetire
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
WeNoX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6575 Dátum: 11 okt 15, 17:10:19 » |
|
hát Dan SZÍÍ ennek örömére azthiszem este fel öntök a garatra 1 pár mohitot vagy 4 párat meg 1 B52-őt azthiszem.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6576 Dátum: 11 okt 15, 23:07:20 » |
|
Mélyen megtisztelő, hogy megindítottalak az alkoholizmus irányába.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6577 Dátum: 11 okt 16, 08:25:54 » |
|
Felcsigázás: 3 hónapos szünet után, néhány napon belül debütál az Egy akatsukis életének 30. epizódja. Zsírkirályállatszuper Akkor most gyorsan kimegyek, fogok egy hollót, és belerakom a szemébe a sáringán kontaktlencsémet. Sasu2 CP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6578 Dátum: 11 okt 16, 11:40:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 16, 14:07:43 írta Zsüni44 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6579 Dátum: 11 okt 16, 13:43:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6580 Dátum: 11 okt 17, 18:30:38 » |
|
Örömmel olvastam a jóhírt. Csak aztán nehogy megint "trehány tróger" legyen valamelyik szinkronhang :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6581 Dátum: 11 okt 17, 18:45:25 » |
|
Amúgy azt nem sikerült eddig levágnom hogy ez a komment miért is volt... de kein problem. És végre abbamarad az infúzió (1AÉ részek nézegetése) mert kijön az új
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6582 Dátum: 11 okt 17, 19:02:19 » |
|
Melyik komment miért volt?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6583 Dátum: 11 okt 17, 19:10:40 » |
|
Gondolom utólag tudta meg Manesz, hogy ez a komment: Örömmel olvastam a jóhírt. Csak aztán nehogy megint "trehány tróger" legyen valamelyik szinkronhang :D erre volt: Felcsigázás: 3 hónapos szünet után, néhány napon belül debütál az Egy akatsukis életének 30. epizódja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6584 Dátum: 11 okt 17, 19:24:49 » |
|
Nem úgy értem, hanem a 29.részben mikor Szöcske benyögi 'Ja, csak nem egy trehány tróger a szinkronhangom' annak nem értem a cselekményét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|