Elnézést de most azonnal leszögezném hogy nem olvastam végig a komenteket csak az elejét mert elég rég nem voltam
na akkor kezdeném
először csak futásból néztem végig az epizódot mert rohannom kellet és akkor már látszott rajta hogy ismét egy részben elvesztettünk egy ill. két szereplőt... valamint hogy ismét tömött részt kaptunk. A második harmadik nézésnél figyeltem a nekem tetsző nem tetsző poénokat rajzokat cselekményeket, és ez lett a véleményem
Rajzolás: hát hogy őszinte legyek, engem ezuttal nem nyűgözött le minden rész (nyilván az ízlésem ne kövezetek meg) nekem nem tetszettek azok az ugymond "formák" amikor pl: Sasuke meglátta Itachit és ilyen lángok lettek mögötte a feje meg ketté vált. (Mintha csak Ikét láttam volna a South Park-ból) hát ezután volt még egy amikor Naruto folyton mondogatja hogy Saske Saske... és a feje valami iszonyatos báb formát vesz fel
lehetséges hogy ezis egy kidolgozott pojén volt (gondolom valameik báb műsorból lehetséges esetleg a Szezám utca
nemtom egy részt se láttam csak betippeltem) de én elléggé fásnak éreztem a poént ami nagyon nem nyűgözött le (más az ízlésem én saram tudom) de a 3D-s rajzolás kifejezetten ötletes volt hogy ilyet is bele tettél és grat a készítőnek is
egyébként máshol monden profi munka volt
Poénok: Én elég sokszor felnevettem ezen a részen nagyon jó kis poénok voltak benne
Ide tartozik: Kisame megjelenése a vetkőzős póker a popkornos doboz (nem gondoltam volna hogy egy halálos fegyverré változik
) Orochimaru megjelenése
ezen nagyot röhögtem
és az "Ugye mien zabálni való"
és az a hatalmas Tüdü
új szinkron hangok: nagyon jókat találtál
sajnálom hogy nem azok folytatják akik elkezdték de a ha tenni kell hát tenni kell!
Cselekmény: Hát remélem igazad lesz és egy kicsit lelassul a sorozat mert ez valami hiper gyors haladás volt de ezt már nem is mondom mert szerintem páran már kiveséztek
még egy utolsó dolog. Lehet hogy én vagyok kicsit félre programozva de nekem a 28. rész sokkal drámaibb volt. Amikor Nagato rájön hogy rajta kívül még Konan is a házban van és a zenében az a megindulás amikor Konen képe megjelenik hát attol még mindig libabőrös leszek. Az előző 28. részben SZERINTEM kevesebb poén volt mint a 29.-ben. Ez viccesebb volt és kevésbé megrázó, drámiaibb.
Na még egy utolsó dolog. A végén az a kis össze jövetel a halotakról engem eléggé megnyuktatott
jobban mint az előzőben Deidara kijelentése. Szóval egy az egyben ebben a részben vannak hihetetlen jó részek és olyanok amiket ÉN kihagytam volna (de ugye kivagyok én ) de az biztos hogy még párszor megfogom nézni
(ha valakit megbántottam a kijelentéseimmel elnézést nem volt szándékomban)