SPOILER - Ez most töményen, bár úgy is előtte mindenki megnézi... ^^ -
Válasz a tekercsen levő kérdésre: Igen. Fejjel lefele olvastam el
Az a "trehány tróger" megjegyzés erős volt ^^" de ahogy olvasgattam elég jogos is.
Nem mellesleg: Ez ritka poéngyár rész lett
Az egészet fel tudnám hozni, mint egy hatalmas pozitívum. Egyikből a másikba zuhan az ember
Kedvenc: Az a logika a Shinra Tenseiről és Suigetsu szövegei... Cheater
(Hogy jött a szociopata tekintetből Thomas?
)
Grafika: Sasuke elemzése nagyon jó lett, és az az animáció is mikor megállapítja hogy Ita még nem patkolt el. Nagyon szép rajzolás, és folyamatos. De ahogy tapasztalom a kisebb mozgások, pl. bólintás, már kerek mozgás teljesen.
Hang: Jééé Narutonak is hangcsere lett? Személy szerint nem zavar egyik sem, nem rosszak. (Ezentúl Bundik végleg repült?)
Negatívum: Hínnye, adjak építő jellegű kritikát erről... csak egy dolog zavart a részben, de az nem feltétlen negatív szóval (vagy csak nekem az) Ez a Sasuke féle harcbeli visszaemlékezés nálam nem nyert ^^" (És asszem ez az első alkalom, hogy frászt kapok a háttérzenétől X___x)
Egyéb: Az alternatív verzió azért jobban feküdt. Persze gondolom az volt a cél, hogy tompítsd Ita eltűnését - mivel egyáltalán nem kedvelem, így nekem spec nem hiányzott sosem, de ahogy levettem, a trükk bejött -
Külön megjegyzés: Én a gyomrommal szenvedek, erre ááá úgy felvidított ez a rész ^^ Nagyon szépen köszönöm!Összességében gratulálok, nálam sokat javítottál a múltkori részhez képest - Ennyi voltam.
p.s: Basszus nekem se esik le a Kakuzu poén