Dani
|
|
« Válasz #6240 Dátum: 11 júl 23, 20:30:07 » |
|
Tutu meg nem volt teljes Átokpecsét szinten. Még ígyis tök reális? Egyébként ha már annyit hangoztatod, hogy te a sztorira koncentrálsz, és Tutut semmiképp sem bántanád, akkor miért rakod össze Kakuzuval egy harcba?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6241 Dátum: 11 júl 23, 23:21:36 » |
|
Mivel, mint már azt többször is hangoztattam (főleg neked) Kakuzu szerepe miatt ez a rész totálisan a sztorimon kívül esett. Nem tudtam miatta tovább vezetni a sztorimat, így próbáltam beleszőni a lehető legtöbb " fontosabb" dolgot, amire talán nem akarok már több időt rászánni Pl, - Tutuka kapjon sok szerepet. - Füvezzenek, igyanak, legyenek bulis jelenetek - Ne egyből fontos jelenetet kapjon Petramaru- stb. Tutukát meg 100%ban látni a (még csak) 11. részben meg bűn lenne nah Am meg tök jó lett a rész akkor is (hogy az egó is megszólaljon bennem )
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6242 Dátum: 11 júl 23, 23:25:19 » |
|
Ehh... már bocsesz de szétspoilerezitek a témát mi meg nem tudunk min röhögni MSN Live! Messenger
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6243 Dátum: 11 júl 24, 08:56:20 » |
|
Visszatérve a Sasu2 és Tutus jelenethez, nekem támadt egy 5letem: Ki mondta hogy harcoltak? attól hogy egymásra ugrottak, még nem biztos, hogy harcoltak is végsőkig Szerk: lehet, hogy azért ért vissza hamar Sasu2, mert Tutuval dumáltak hogy Szászke közel van. Vagy nemtom, de Itachi mondta, a hirtelen felbukkanása jelzés értékű, és hirtelen felbukkant. Lehet hogy hülyeséget mondtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 09:08:08 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6244 Dátum: 11 júl 24, 18:17:47 » |
|
Oby15: Fél nap alatt négy ember is jelezte, hogy zavaróak a megnyilvánulásaid. Talán érdemes lenne figyelembe venni a többség szavát. Mellesleg ez egy fórum, egy társaság. Amelyben fontos a kompromisszum. És mint újonc, neked kellene alkalmazkodnod.
Egyébként az epizód készen van. Azonban mint minden egyes alkalommal, most is Bundik az, aki képtelen kivenni a részét a szinkronból. Így ismét ő rá kell várni. Amint eljut addig, hogy teljesítse a feladatát, az epizód publikálásra kerül. Egyszóval nem rajtam múlik a debütálás.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6245 Dátum: 11 júl 24, 20:44:37 » |
|
Előző vitákhoz hozzá se szólok Olvasni épp elég volt... A részt meg már nagyon várom. Bár a gépem valamelyik alkatrésze mindig elcsesződik ilyentájt, mikor jön az EAÉ - előző résznél közvetlen a gépem romlott el, csak a kis netbook-on tudtam megnézni akadozva. Most meg a fejhallgató Gondok lesznek itt, a végén kiderül, hogy oby15 gyártotta le a cuccaim nem vigyázok eléggé a technikai dolgaimra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axor-Ian
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6246 Dátum: 11 júl 24, 20:55:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vipera9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6247 Dátum: 11 júl 24, 21:24:34 » |
|
Tyű nagyon várom már a következő részt Kkíváncsi vagyok milyen halálokat szán Dani a többi karakternek, és hogy milyen újabb animációs bravúrokat fedezhetek fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6248 Dátum: 11 júl 24, 21:25:45 » |
|
Mondjuk, ha Dani eljutna a 4.Nagy Ninja háborúhoz, akkor a meghalt karakterek, újra életre kelnének, ez milyen jó lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 21:58:35 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #6249 Dátum: 11 júl 24, 21:29:09 » |
|
OFF: szerintem ezmég Spoiler on: remélem hogy HA meghal itachi Sasu2 továbra is szereplő marad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 21:30:22 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6250 Dátum: 11 júl 24, 21:37:57 » |
|
Remélem azért nem ebben a részben hal meg Itachi tudom hogy egyszer eljön az az idő amikor a kedvenc karakterem meghal de akkor is még nézni akarom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #6251 Dátum: 11 júl 24, 22:10:24 » |
|
na most hogy ennyire szeretitek sasu2-őt hoztam nektek egy kis ajándékot... nem vagyok valami nagy fotoshop király, meg ilyenek, de szerintem ez megérte... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hujelenleg Tutun dolgozom...
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6252 Dátum: 11 júl 24, 22:15:42 » |
|
Hát ez nagyon állat ez tök Sasu2 gratulation ebként ennek a madárnak eleve volt három ilyen kis biszbasz a fején mint Sasu2-nek vagy azt is te csináltad hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vipera9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6253 Dátum: 11 júl 24, 22:22:20 » |
|
Sasu2!!! Nagyon ott van. Ügyes, mennyi idő volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6254 Dátum: 11 júl 24, 23:25:28 » |
|
Moderátor: oby15 egy időre kitiltva. Megkérek mindenkit (Danit és Zolát is), hogy trolloknak ne válaszoljanak. Ha ilyen jön a témába, akkor írjanak nekem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|