Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #6225 Dátum: 11 júl 22, 15:28:50 » |
|
Tényleg nagyon fasza lett Zer0, ez az én osztálytársam! A jelenet teljesen 1aé-be illő , nem hogy megcsinálnád az egész harcot! Sasu2 Susanoo-ja nagyon menő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6226 Dátum: 11 júl 22, 15:30:50 » |
|
Köszi, de tuti nem csinálom meg... Az túl fárasztó lenne [shikamaru pofa]. De csak neked lehet megcsinálom pálcikamadarakkal xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6227 Dátum: 11 júl 22, 16:49:44 » |
|
Heh, komoly lett. A Susanoo odaken.xD Viszont Tutunak miért lett Füves Cs szeme?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6229 Dátum: 11 júl 22, 17:28:59 » |
|
Zero én is susanoot rajzoltam , sebaj kezdek akkor egy újat xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6230 Dátum: 11 júl 22, 17:34:48 » |
|
Heh, komoly lett. A Susanoo odaken.xD Viszont Tutunak miért lett Füves Cs szeme? Az a trombitatűzágyú a HB 11. részéből van. Mikor Tutu bekeményít, akkor ez kinő, és tüzet lő... RTGuy, nagyon tetszik, mikor osztod meg az egészet? -Kai- miattam ne dobd el. A fanart azért fanart, mert úgy csinálod ahogy neked tetszik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 17:40:40 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
RTGuy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6231 Dátum: 11 júl 22, 17:39:19 » |
|
Zer0: Amikor kész lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6232 Dátum: 11 júl 22, 18:30:38 » |
|
Az a trombitatűzágyú a HB 11. részéből van. Mikor Tutu bekeményít, akkor ez kinő, és tüzet lő...
Jah, időközben leesett.xD És örülök, hogy nem csak szerintem van Mézga Aladáros trombita külleme.^^ RTGuy: Felcsigáztál.: P
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6233 Dátum: 11 júl 22, 18:43:31 » |
|
Végülis őszintén szerintem nem illik hozzá, de nem az én dolgom eldönteni. Mondjuk egy átokpcsétből sokmindent ki lehetne hozni. Főleg a raikage harc részeoiből szemezgetve. Amúgy jól sejtem, hogy tutu max a következő részben szerepel csak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6234 Dátum: 11 júl 22, 20:33:32 » |
|
Heh, komoly lett. A Susanoo odaken.xD Viszont Tutunak miért lett Füves Cs szeme? Az a trombitatűzágyú a HB 11. részéből van. Mikor Tutu bekeményít, akkor ez kinő, és tüzet lő... Így van! Én ezt egyből felismertem, elvégre az én madaram Amúgy tényleg jó lett a rajz, nekem nagyon tetszik! Ééés...hála neked, új ötletem támadt ezzel kapcsolatban!
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6235 Dátum: 11 júl 23, 12:00:38 » |
|
Ha már így belelendültem, volt régen egy Zabuza csakrás képem, azzal a módszerrel csináltam egy gyors Sasu2-Susanoot Lehetett volna még ügyködni rajta, de lehet, hogy még rontott volna rajta, úgyhogy így hagytam: http://kepfeltoltes.hu/110723/sasu2susanoo_www.kepfeltoltes.hu_.pngEz nem kapcsolódik a tutus harchoz, inkább Sasu2 Fanartnak nevezném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6236 Dátum: 11 júl 23, 12:52:14 » |
|
XDDDDDDDDDDDDDDD Ez mekkora Azért furcsa, hogy egy ilyen hatalommal bíró állatot csak így "élni" hagynak. Ráadásul pont Tobi, akinek mániája a szemek gyűjtése Mondjuk tőle kapta Itachi a csirkét...hm.. de kemény kép, lett, marha jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6237 Dátum: 11 júl 23, 12:57:52 » |
|
Te aztán meg ne szólalj a limitekkel nem rendelkező mutáns papagájoddal, aki nem mellesleg könnyűszerrel legyőzte Kakuzut, az Akatsuki egyik nehéztüzérségű emberét.xD
ZerO: Rohadt jó lett! Megy blogra!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6238 Dátum: 11 júl 23, 15:13:31 » |
|
Yoko: Honnan tudod, hogy sasu2 nem Madara kémje? Ez egy holló. Lehet itachi varjúnak hiszi, ezért barátkozik vele, és ez tobi tervének egy része Dani: Tutu limije, hogy emberi beszédre nem alkalmas, és CS2 ig nem tud kávét főzni se. :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 15:14:29 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #6239 Dátum: 11 júl 23, 19:43:38 » |
|
Zer0: Lehet. (De tuti nemXD) Dani: Kaksi be volt tépve ez jócskán csak kibillentette az éberségéből. Mellesleg meg nem is volt teljesen önmaga, mivel Kabcsi még nem állt készen teljesen így lehet elrontott valamit Most mit vártál? Hogy majd Kaki legyőzi Tutut? Mond, holélsz te? mekkorákat álmodsz már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|