yoko logan
|
 |
« Válasz #6150 Dátum: 11 júl 10, 23:46:50 » |
|
Na, pl ez egy marha jó megoldás, hogy apránként (részenként) bővíteni  Csak ez sem olyan egyszerű, amikor folyton jönnek az új ötletek, ami pont a jelenlegi helyzetbe (részbe/jelenetbe) illene bele, nem pedig máskor. Nem akarok magamból kiindulni, de sz'tem te is szenvedsz ilyen problémákban, nem? Mármint ötlet terén sose volt hiányod ... 
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már? 
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6151 Dátum: 11 júl 11, 13:24:21 » |
|
Persze. A legjobb poénok úgyis mindig improvizálás útján jönnek létre.  Elég ha megindítom a sztorit, és a vizualitásnak hála csak úgy dőlnek az ötletek. És ugye itt jön a tőlem már megszokott hiba, az összecsapás...^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
 |
« Válasz #6152 Dátum: 11 júl 11, 15:15:15 » |
|
És akkor emiatt, gondolom te a sztorit csapod össze, míg a poént meg teljesen lerajzolod, ahogy az eszedbe jutott. :)Na én meg pont fordítva. Emiatt is van az, hogy a HB sztori centrikusabb (vagyis annak mondom, a kevesebb vicc / több sztori jelenetek arány miatt) Bár ezt poén h most írom, amikor az én "sztorivonzalmam" csak a későbbiekben jelenik meg igazán, te meg jelenleg az Animéhez vagy kötve...teljesen nem volt reális ezt MOST felhoznom  Na mind1. Amúgy hány képnél jársz? 
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már? 
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6153 Dátum: 11 júl 12, 21:10:27 » |
|
Nha Dani,egy újabb próbálkozásom van arra,hogy ki tudhatja az éjszaka történéseit! És az az emebr nem más mint: Yoruichi
Fekete macska-tud beszélni-női karakter. Sztem ennyi elég,de csak silány probálkozás volt
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
BLeD
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
kubikos
|
 |
« Válasz #6154 Dátum: 11 júl 13, 15:39:47 » |
|
Azt nem értem h fan with akatsuki miért izraelben született? Ez vallásra utaló dolog? (kisame rappjában volt)
|
|
|
Naplózva
|
Be kaphatnál 1 F tablettát:P
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6155 Dátum: 11 júl 13, 15:51:17 » |
|
Mert a készítő izraelben van, így a mű ott készült 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6156 Dátum: 11 júl 13, 16:37:59 » |
|
Alex Novikov, vagyis Omnistrife Izraelben él.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
BLeD
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
kubikos
|
 |
« Válasz #6157 Dátum: 11 júl 13, 20:13:05 » |
|
Ja értem ,mennyi időt töltöttél kisame rappja megírásával?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 20:14:24 írta BLeD »
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6158 Dátum: 11 júl 13, 21:03:12 » |
|
Dani,még mindig nem válaszoltál a Yoruichis feltevésemre!  De a macska nem Sasukina volt?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6159 Dátum: 11 júl 13, 21:44:40 » |
|
Szóval válaszoljak minden egyes tippre egy olyan rejtéllyel kapcsolatban, mely erős kihatással van a sztori jövendőbeli eseményeire?  Szerintem senki se járna jól.^^ Amúgy nem, a macska nem Sasukina, és nem is Yoruichi volt.xD BLeD: Már 2 éve volt, nem emlékszek rá. Kb egy délután lehetett. Amúgy ha adhatok egy tanácsot, próbálj meg némi tartalmat is fűzni a hozzászólásaidba a saját érdekedben.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BLeD
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
kubikos
|
 |
« Válasz #6160 Dátum: 11 júl 14, 19:15:48 » |
|
Az üzenetemben nem új információkat osztottam meg ,hanem azokra szerettem volna szert tenni Dániel! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6161 Dátum: 11 júl 14, 22:24:29 » |
|
A minimális szóhasználatra gondoltam, ami a Fórumszabályzatban nagyon szépen ki van fejtve. Erre próbáltam rávilágítani, de látom még annak ellenére sem esett le, hogy törölték az egy szavas hozzászólásod, BLeDiel.  On: Csak úgy száguldok a 29. epizód elkészítési folyamatának vége felé.xD Ha minden jól megy, előreláthatólag még júliusban debütál is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #6162 Dátum: 11 júl 15, 06:15:07 » |
|
Be is írtam a téma címébe, hogy "Megjelenési idő: feltételezhetően 2011. július". 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
EperPepe13
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Deidara Fangirl Csoport Gaara Fangirl Csoport
|
 |
« Válasz #6163 Dátum: 11 júl 15, 11:30:09 » |
|
Sziasztok! De régen voltam már itt, jaj.  -Kai- köszönöm szépen a cuki Deidara rajzot.  Azóta ez a hátterem.  Amúgy nagyon szép lett a szines változat. Kár Tobi nem robbant... UchihaMasashi tudni kell rólam hogy sose vagyok valami tiszta állapotban... Igaz hogy nem szoktam se füvezni, se inni de sose vagyok képben. Magyarul: nagyon hülye vagyok. És szemüveges is ami azt jelenti látni se látok. Ezért van hogy nem vettem ki hogy az Tobi...  Hogy ne csak off legyen: Dant-C nekem tetszik a Kisame-rap feljavított verziója. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
padyboy
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6164 Dátum: 11 júl 15, 15:57:43 » |
|
Tudom hogy nem szeretik a kevés szóhasználatot, de nem erősségem a fogalmazás. Szóval csak annyit űzenek Daninak hogy igazi megváltás lenne nekem ha 18adikán lenne meg a 29edik rész, mivel aznap van a 18adik születésnapom. Ami pedig a kisame-rap felújított változatás illeti: 1.ami tetszik benne hogy van befejezése(nem csapja pofán kisamet egy ujság) 2. nekem jobban tetszett a feljavítás elötti hanggal. szóval ennyi lenne a mondanivalóm. Üdvözlettel: Papp Ádám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|