yoko logan
|
|
« Válasz #6090 Dátum: 11 jún 18, 13:09:39 » |
|
... Nah, meg hogy egyáltalán látta e a jelenetet, vagy csak mesélték neki. (Az utóbbi sokkal rosszabb.xD)..
Attól függ Ha az utóbbi, akkor tuti utál téged! Ha az előbbi, akkor meg tuti levonja a következtetést, ami számára egyértelmű vagyis szintén tuti utál max...nem kedvel Írj neki egy e-mailt
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6091 Dátum: 11 jún 18, 13:22:13 » |
|
És Kiszel Tünci tudja, hogy rondább, mint Kakuzu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #6092 Dátum: 11 jún 18, 14:55:43 » |
|
Ő talán nem, de rajta kívül mindenki más igen.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #6093 Dátum: 11 jún 19, 00:58:47 » |
|
nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni sztem.... Ennyi erővl akkor már Peller Marianntól kezdve győzikén át a susógós mackóktól mindenkitől elnézést kell kérnie, mert kiparodizálta? haggyuk már.. általános esetben néha pont, hogy bók a kiparodizálás mert ezáltal tudatjuk a másikkal azt, hogy valamilyen módon fordítunk rá némi időt és felismerjük a hibáit Tudooom Daninál erről szó sincs, legalábbis remélem nincsenek eldugott Peller képek mindegy lényeg, h ezen nincs mit lovagolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #6095 Dátum: 11 jún 19, 17:55:44 » |
|
ez naon cuki^^ grat!
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6097 Dátum: 11 jún 20, 16:23:12 » |
|
BAZZ A FELIRAT!!! QRVA nagyot röhögtem rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6098 Dátum: 11 jún 20, 16:27:34 » |
|
Felirat? Was felirat? Egyáltalán a számra értetted?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6099 Dátum: 11 jún 20, 17:07:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #6100 Dátum: 11 jún 20, 17:54:21 » |
|
na így már nemcsak hogy sokkal jobban érthető, de még hallgatni is sokkal jobb, grat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6101 Dátum: 11 jún 20, 17:58:11 » |
|
Felirat? Was felirat? Egyáltalán a számra értetted? Igen, Dant-C mester a feliratra. SPlayer-be nekem bal felső sarokba megy... mindjá lefotózom és feltöltöm. Szerk.:10 perc még felmegy youtube-ra, majd adok egy linket privátba ahol megtekintheted (CSAK LINKKEL MEGY) Szerk. 2#: Mivel postafiókod megtelt ide rakom a linket. http://www.youtube.com/watch?v=y2VHFNiSxIM A hang alig hallható de ott van...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 18:22:44 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #6102 Dátum: 11 jún 20, 18:28:05 » |
|
ez valamivel összetéveszthette a program mert ennek semmi köze ahoz amit Dani mond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #6103 Dátum: 11 jún 20, 18:33:49 » |
|
épp ezen röhögtem Vagy Dani cseszett el vmit, mert mikor leszedtem én javítottam ki... ismeretlen formátum volt. A fájlnév eredetileg: Kisame_-_Nem_vagyok_Omnistrife_Feljavtt_verzimp3 Átirat: Kisame_-_Nem_vagyok_Omnistrife_Feljavtt_verzi.mp3 tána lett Splayerbe ez a hatás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 18:35:08 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
EperPepe13
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Deidara Fangirl Csoport Gaara Fangirl Csoport
|
|
« Válasz #6104 Dátum: 11 jún 20, 18:51:54 » |
|
eaé fanart Nagyon cuki! Bár nem láttam ki először ki is az aki ott ül aztán leesett hogy Tobi. Deidarát nagyon cukira rajzoltad Kai írtam neked egy üzenetet! Majd válaszolj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|