24 nov 27, 09:29:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 386 387 [388] 389 390 ... 497
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Egy akatsukis élete  (Megtekintve 1571855 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
vince-kun
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5805 Dátum: 11 ápr 12, 20:18:54 »

XxxAmaterasuxxX:Nos attól függ hogy a barátaid a "nem sokára" szó alatt mennyi időt értettek, mert ha a pletykák  igazak 30 vagy 35 rész lesz és ha minden jól (és remélem hogy jól ) akkor egy  2. film.

27 .rész:A poénokból most tényleg nem volt sok de nem annyira bántam mert az animáció  és a grafika teljes mértékben kárpótolta.A zene illet mindegyik részhez úgy Dei' és Tobi vonulásához úgy Leo' és Elton megjelenéshez. (annyira hogy az a csengő hangom ikszdé na de ez OFF) Szóval ezt is eltaláltad (megint) és hogy a járáshoz én is bekapcsolódjak: Szerintem teljes mértékben megfelel. Mondhatni már azon nevetek a többi jobban kidolgozott animációk mellett Nevet. A következő rész végén/közepén Leo' és Elton visszamegy Deidarába és úgy halnak meg (DE EZT NAGYON NEM AKAROM) Ha mégis ez történne(amit kötve hiszek) akkor most mondom hogy Dani nem tőlem vette az ötletet.  smirksweat
Naplózva

Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni.
Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5806 Dátum: 11 ápr 12, 20:30:48 »

Ismét megjegyzem, hogy ebben az epizódban jóval több poén volt összesűrítve, mint például a 25. vagy 24. részben. Csak hát kérdés, ki mit tart poénnak, ki mit ismer fel, mennyire széles skálán mozog az intellektualitása, estébé.^^
Mostanában egyre jobban előjön a Filmb*ziságom, és rengeteg kisebb-nagyobb utalással pakolom tele az epizódokat.
Jó példa erre a nem rég kivesézett "Szuper Zöld" dolog. A publikum fele abban a tudatban élt, hogy csak egy egyszerű, hátulütővel nem rendelkező szimpla megjegyzés volt.
Bezzeg, akik látták az "Ötödik elem" című filmet, sokkal nagyobb előnyben részesülhettek..^^

Egyszóval volt most is bőven poén (ha szerénykedhetek), csak bizonyos szintű médiaismeret szükségeltetik az észlelésükhöz, megértésükhöz meg pláne.^^

XxxAmaterasuxxX:Nos attól függ hogy a barátaid a "nem sokára" szó alatt mennyi időt értettek, mert ha a pletykák  igazak 30 vagy 35 rész lesz és ha minden jól (és remélem hogy jól ) akkor egy  2. film.

Ez a szám már fel lett kerekítve 35-40 epizódra.^^

Ui.: A bonyolultabb, netalán értelmetlen megfogalmazásokért előre is elnézést, enyhén illuminált állapotomban nyilatkoztam.^^"
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #5807 Dátum: 11 ápr 13, 09:54:18 »

Én ugyan láttam az ötödik elemet és szeretem is azt a filmet de most kajak nem tudom mi ez a Szuper zöld, vagy ez hol volt benne Nevet
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5808 Dátum: 11 ápr 13, 14:03:11 »

Ha visszábblapozol, még asszem videólink is van...
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #5809 Dátum: 11 ápr 15, 15:56:13 »

Mondjuk szerintem a 26. részben volt eddig a leg több filmes poén,úgy gondolom hogy az egyes filmek parodizálása. Szerintetek kb. miek évben lessz ki adva az utcsó rész vagy film?Pl. most ha jól tudom(de tuti nem tudom jól,csak tippelek) az 1AÉ 2 éves és 9 hónapos tehát mivel eddig van 27 rész,Dani 35-40 részt tervez és még + egy filmet akkor kb. mikorr várhassuk a befejezést? Remélem érthető a feltett kérdés Nevet Tehát szerintem vagy 8 vagy egész 13 részt várhatunk még az kb. 8 vagy 26 hónap (egy rész el készítése szerintem 1-2 hónap) + a film ami 3-6 hónap tehát szerintem 11-32 hónapon bévül lessz vége az 1 akatsukis életének Nevet De én am olyan 2 évet saccolok (24hónap) Na tik mit gondoltok?Esetleg te Dant-C?  Nevet (ezt azért kérdem,hogy egy kicsit kapjon életre ez a téma)
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5810 Dátum: 11 ápr 15, 17:09:51 »

Nagyjából még 2-3 év ugyanis "üzemidő hosszabbítás" történt ill. Nem biztos hogy 1-2 hónap egy rész elkészítése (mint most volt 3-4) de lehet hogy egyszerre 2 rész debütál. "Semmi sem biztos, csak a halál..." smirksweat
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5811 Dátum: 11 ápr 15, 22:02:42 »

Az elején amikor Konan keze elmászik az is filmes részlet. Kéz őrület és a Gonosz halottak 2 Nevet Vagy csak túl sokk horrort nézek.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5812 Dátum: 11 ápr 15, 22:15:40 »

Én azt hittem, hogy az az Addams Family-ből van. Aszem "Izé" a neve.
Naplózva

....................................................................................................................
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5813 Dátum: 11 ápr 15, 22:31:57 »

Az elején amikor Konan keze elmászik az is filmes részlet. Kéz őrület és a Gonosz halottak 2 Nevet Vagy csak túl sokk horrort nézek.^^

Ooh, nem gondoltam volna, hogy valaki emlékszik még a "Kéz őrületre".^^ Epikus remekmű!
Már korábban, a Szerencse sütis részek alatt felhasználtam az egyik zenéjét is.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5814 Dátum: 11 ápr 17, 18:44:46 »

Csak ilyen futó-kérdés, hogy nekem nem esett le az a morning show-s poén, valaki avasson már be xD
Naplózva

vzsombi
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5815 Dátum: 11 ápr 22, 20:17:28 »

Mi az hogy beakadt a vesém ? xD
Naplózva

Ne becsülj le! Nem félek!
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5816 Dátum: 11 ápr 22, 22:22:53 »

Csak Dani fizikailag megtorzult Tobi "ördögi" kacaja közben az éles felvételnél.
Naplózva

feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #5817 Dátum: 11 ápr 25, 14:19:27 »

am az vmilyen programmal van, vagy Dant-C télleg tud ilyen hangot kiadni? Technikai KO
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5818 Dátum: 11 ápr 25, 15:08:36 »

Korábban leírta, ahhoz nem használ torzítást. Ez a nyers tehetsége. :D Valami conon állítólag mindenki azzal jött neki, hogy beszéljen már kicsit "Tobiul". :) Durva lehet. :) Egy fejet el tudok képzelni ahhoz a hanghoz. :D
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #5819 Dátum: 11 ápr 26, 12:13:32 »

Igazából azt a hangot egyenes arccal is ki lehet adni, nagyon egyszerű a dolog Nevet Az más hogy az ember automatikusan elröhögi magát, amint elkezd publikusan úgy beszélni xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Oldalak: 1 ... 386 387 [388] 389 390 ... 497
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins