Ace
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Kisame Szakácsa :D
|
|
« Válasz #5580 Dátum: 11 márc 07, 04:55:22 » |
|
Én őszintén remélem hogy lesz valami új ínycsiklandó Kisameféle alkotás amit énis megalkothatok majd
|
|
|
Naplózva
|
Csak hogy ne essen félreértés... Nem vagyok piromániás (annyira )
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5581 Dátum: 11 márc 07, 14:39:50 » |
|
Nah meg lett oldva az új rész időpont kiírás. (Már várom, ki kérdezi meg, hogy március melyik része , vagy, hogy melyik év március) És az alkotásról, lehet hogy belekerül az az enerdzsizálj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5582 Dátum: 11 márc 07, 16:38:26 » |
|
Szerintem Pein szótlanságát arra fogják fogni hogy szét tört a szíve(pedig csak át lett szúrva )mivel Konan dobta. Már a 26. részből nagyon hiányoltam amikor Konan apja meg látja Nagatót és nem szólt semmit,tehát most remélem benne lessz ez is,hogy valami nagyon durva véleményt be nyög Nagatóra.Hogy Alek Konannek hódoljon az nagy lenne Nos szerintem tobi nem fog még szervezkedni de sosem tudhatjuk tehát ennyi.Csáó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuuichi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Szél+Villám=Fény!
|
|
« Válasz #5583 Dátum: 11 márc 07, 17:46:32 » |
|
Hmm... Szerintem benne lesz Kisame és Iachi is az új részben, ahogyan ülnek a buszon, vagy szállnak le róla, vagy már hazaérnek, vagy már rég otthon lesznek. De az új részben szerintem benne lesznek Ők az előző részben nem voltak benne, csak azt láttuk, hogy felszállnak. Pedig ideje lenne már tenni valamit... (Azért ezt jól megasszondtam ) Gondolom Tobi is terveket sző majd, vagy ilyesmi Nagato is tuti fog csinálni vmit Peinnel... De hogy Konan most mit tesz majd, arról halvány lila gőzöm sincs De majd Dani úgyis kitalálja, mivel tud meglepit okozni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5584 Dátum: 11 márc 07, 18:57:02 » |
|
Itt tudok csupán válaszolni a blogban pergett hozzászólásokra: Sajnálatos, hogy ez folyik a világban. Én szeretem a békés unalmat A dalokhoz: A Zetsu féle szövegen nagyon jót mosolyogtam, a Dei zene pedig kifejezetten üt A fülem cseng vagy tényleg van benne némi Elton-Leo háttérvokál? (Várom még az utolsó számot ^^) Nem baj, ha beteg voltál, így is nagyon komolyak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
új tag vok0123456789
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5585 Dátum: 11 márc 07, 19:30:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Feltámasztom a klánom és megölök 1 bizonyos személyt...TÉGED"
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5586 Dátum: 11 márc 07, 19:37:01 » |
|
lécci ne próbáld eltalálni, hogy mi fog történni, lelövöd a poént... *és akkor nagyon-nagyon szomorú leszek* Szerk: kaptam tabletet, de nem szeretném lekopizni az EAÉ-t. elég nehéz lesz választanom, mivel már a Hebi is le van téve...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 07, 19:59:23 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
új tag vok0123456789
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5587 Dátum: 11 márc 08, 12:58:53 » |
|
viktor-sama: Csak annyi,h. dant-c mondta h. találjuk ki mi lesz a kövi részben Ja és hogy nehogy off legyen: zetsu szövege tényleg állat volt, a dei-es zene meg magában jó volt. kiütöttek ui.:Hey,viktor-sama most h. nézem te nem kércz viktor vagy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 08, 13:00:25 írta új tag vok0123456789 »
|
Naplózva
|
"Feltámasztom a klánom és megölök 1 bizonyos személyt...TÉGED"
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5588 Dátum: 11 márc 08, 16:46:54 » |
|
lécci ne próbáld eltalálni, hogy mi fog történni, lelövöd a poént... *és akkor nagyon-nagyon szomorú leszek* Szerk: kaptam tabletet, de nem szeretném lekopizni az EAÉ-t. elég nehéz lesz választanom, mivel már a Hebi is le van téve... Ötlet: NE Narutoban keresgélj!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ace
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Kisame Szakácsa :D
|
|
« Válasz #5589 Dátum: 11 márc 09, 13:55:05 » |
|
Én remélem ,hogy Kisame most nagyobb szerepet kap( ő a kedvencem ), és kíváncsi vagyok mi lesz a Füsti Fecske által megszerzett ínfókkal felszerelkezett Hebivel, meg hogy mit fognak kezdeni Peinnel...
|
|
|
Naplózva
|
Csak hogy ne essen félreértés... Nem vagyok piromániás (annyira )
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #5590 Dátum: 11 márc 10, 17:11:07 » |
|
Én remélem ,hogy Kisame most nagyobb szerepet kap( ő a kedvencem ),... Kisame nálunk is örök kedvenc a volt osztályom 1Aé-sei között egyszerűen akkora idióta tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Hintia
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5591 Dátum: 11 márc 11, 16:04:28 » |
|
Szerintem Való Világ lesz benne, meg Pain xD Kisame az örök favorit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheJester
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Van ami van és van ami nincs
|
|
« Válasz #5592 Dátum: 11 márc 11, 18:34:06 » |
|
Áh szerintem a sorozatot csak rontaná ha a Való Világ lenne benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #5593 Dátum: 11 márc 11, 18:48:12 » |
|
Ezzel egyet kell értenem xD Különbenis, honnan veszitek, h lenne benne. Már minden ilyen amatőr sorozatba beraktak valami való világos poént. Miért rakna be Dant-C is? Elég cinkes lenne, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5594 Dátum: 11 márc 11, 18:54:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|