Meszes
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5085 Dátum: 10 nov 11, 15:17:58 » |
|
De amúgy a Müzli benne van a Shippudenbe is?:DD
|
|
|
Naplózva
|
"Nem igazi ember aki életében nem hazudott,, puskázott vagy kapott 1-est"
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5086 Dátum: 10 nov 11, 16:01:44 » |
|
Fuh én remélem HOGYHA a itachi vs sasuke fight-ot is Dant-C bele teszi akkor kicsivel hosszabb lessz mind sasori vs sakura/még a oregasszony,és jó meglesz fuszerezve poénokkal Amúgy már nagyon várom a kovetkezo részt,nemtudom hogy csak nekem i tunik úgy hogy dani gyorsabban e csinálja a részeket de nekem valamiért ilyen érzésem van,na jó várom a kovi részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5087 Dátum: 10 nov 11, 21:31:36 » |
|
Most meg néztem ujra a régi részeket xD ég és föld az ujakhoz képest sokat fejlődtél csak igy tovább lehet hogy nem sokára le pipálod az animét xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5088 Dátum: 10 nov 11, 22:43:48 » |
|
Ha emlékezetem nem csal, Dani azt mondta, az első részt is meg tudta volna ugyanígy csinálni, mint a legújabbakat, csak mivel először nem a publikumnak szánta, nem fektetett ebbe akkora hangsúlyt. (zárójelesen megjegyezte, hogy azért minimálisat fejlődött xD) Én így emlékszem. :D Épp ezért tervezi az első kb 5 rész remakejét, de ez annyiszor le van írva, hogy már én is unom, tehát erről ennyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5089 Dátum: 10 nov 12, 21:10:56 » |
|
Nekem egy kérdésem lenne. Mi annak a naruto számnak a címe ami a filmben van akkor amikor gaarat üldözi deidara-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5090 Dátum: 10 nov 13, 15:39:41 » |
|
Lol, Hellus-chan.xD Megy ott zene.^^
Hopsz, így visszanézve tényleg van Csak én h*lye azt hittem nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5091 Dátum: 10 nov 14, 21:52:10 » |
|
nagyon kihalt a téma :S Dani mikor jön ki az új rész?? és Konoha ostromát fel akarod majd dolgozni??
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #5092 Dátum: 10 nov 15, 17:09:05 » |
|
Ha emlékezetem nem csal, Dani azt mondta, az első részt is meg tudta volna ugyanígy csinálni, mint a legújabbakat, csak mivel először nem a publikumnak szánta, nem fektetett ebbe akkora hangsúlyt. (zárójelesen megjegyezte, hogy azért minimálisat fejlődött xD) Én így emlékszem. Igen, ezt én írtam gyakorlatilag szóról szóra majdnem így. ^^ Dani, hogy lehet az hogy 2X olyan gyorsan haladsz mint amikor még "visszamaradottabbul" rajzoltál?
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5093 Dátum: 10 nov 15, 17:23:35 » |
|
Höh. xD Erre mindössze egy logikus magyarázat lehet: Mégis fejlődtem valamennyit.xD
Invalid: Vagy november végén, vagy december elején.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5094 Dátum: 10 nov 15, 19:31:26 » |
|
Ez "kómis" mert eggyik osztálytársam : tippelj mikor lesz meg a 26. rész . -November 29 vagy December 2 xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #5095 Dátum: 10 nov 15, 21:26:00 » |
|
jaj , télleg, a film nemsokára 1 éves lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5096 Dátum: 10 nov 16, 20:18:05 » |
|
Dani, egy hatalmas kéréssel fordulok hozzád. Tudnál valamilyen módon küldeni vagy ide kirakni egy képet, amin Elton és Leonidas együtt vannak rajta? xD
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5097 Dátum: 10 nov 16, 22:12:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #5098 Dátum: 10 nov 17, 10:18:43 » |
|
Aaaaaah!! Eltooon és Leóóóóóóóó!!! Istenek, jó képek!! a Régi szép szellem évek hehe a kép nem rossz.. kiváncsi vok a kövi epizódra.. Tobi akcióba lép, elkezdődik a lázadááás!!! mibe, h Tobi hozta vissza Leoék testét valahogy.. de áááh túl gagyi lenni :d bár, kivi lennék hogy egyébként Leoéknak van-e valami skilljük azon kívül, h tudnak materializálódni majd kápráztass el minket Dániii!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^Hidan^^
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5099 Dátum: 10 nov 17, 17:23:40 » |
|
Hali! Elbírnád nekem küldeni az átkonvertált videókat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|