Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5055 Dátum: 10 nov 06, 14:17:41 » |
|
nyugodj meg. nem aláztad le vele. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #5056 Dátum: 10 nov 06, 15:11:47 » |
|
kisame véleménye az öreg nénikről kihatással van a hétköznapjaimra múltkor a buszon megjelent egy ilyen nénike 20 telepakolt zacsival naon kellett igyekeznem, h ne röhögjem el magam hangosan am az hogy jött oda, h itachi meg kisame hirtelen elkezdtek németül beszélni???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 06, 15:14:28 írta feradraco »
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5057 Dátum: 10 nov 06, 15:29:58 » |
|
Olajfesték, annyira bírom a kommunikációs csodatevéseidet.xD A Wirklich-Natürlich párbeszédre gondolt.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Meszes
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5058 Dátum: 10 nov 06, 18:28:02 » |
|
Én szakadtam ahogy elkezdtek beszélni Németül..xDDD Wirklich?-Natürlich! = Tényleg?-Természetesen!... Ez állati! Dant-C te valami eszement vagy..xDD Nálad jobbat még nem láttam!
|
|
|
Naplózva
|
"Nem igazi ember aki életében nem hazudott,, puskázott vagy kapott 1-est"
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5059 Dátum: 10 nov 06, 21:00:52 » |
|
Ezt még kell mondani hogy nagyon jól csinálja amit csinál? xD Ám' most akartam egy kis kritikát is ide írni de ahogy végignéztem a részt tök értelmetlennek tűnt a gondolatjárásom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
djbike
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Minato Namikaze The Fourth Hokage
|
|
« Válasz #5060 Dátum: 10 nov 07, 09:56:10 » |
|
Basszus ez valami hatalmas ilyent még nem pipáltam Nagyon jól meg van csinálva minden De ha szabad akkor egy kis kritika: Az első részekben alig lehetett kivenni mit mondanak csak a felirat amiből mindent értettem Deh ezt már nagyon fasz**l kiküszöbölted csak azt nem tudom mennyi része lesz még? Remélem még sok.. Köszönnyük Dani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5061 Dátum: 10 nov 07, 10:43:47 » |
|
Nemmm hiszem el miért nem tudnak visszaolvasni mások....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5062 Dátum: 10 nov 07, 10:48:16 » |
|
Mondjuk szerintem enélkül az off nélkül is túléltük volna. :D Dani körülbelül 35-37 részesre tervezi a sorozatot. Mondjuk tényleg nem ártana visszaolvasni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olajfesték
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
2. Kakashi fan
|
|
« Válasz #5063 Dátum: 10 nov 07, 10:51:26 » |
|
Basszus ez valami hatalmas ilyent még nem pipáltam Nagyon jól meg van csinálva minden De ha szabad akkor egy kis kritika: Az első részekben alig lehetett kivenni mit mondanak csak a felirat amiből mindent értettem Deh ezt már nagyon fasz**l kiküszöbölted csak azt nem tudom mennyi része lesz még? Remélem még sok.. Köszönnyük Dani Helo! Én tudnék válaszolni és hejesbíteni a kérdéseidre! 1.Dani az első kb 5 részt ujra fogja csinálni! kicsit... vagyis hát Vissza kéne olvasnod a dolgokat2.+% rész lessz + még 1 film!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szarikaka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5064 Dátum: 10 nov 07, 15:39:58 » |
|
Ez nagyon állat rész volt, csak így tovább! Nagyon tetszett a Hanzous rész, a szinkron nagyon ott van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5065 Dátum: 10 nov 07, 19:33:43 » |
|
:O én se olvastam vissza, szóval újra fogja csinálni az első 5 részt :O:O:O AZ KIRÁLY!!!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Meszes
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5066 Dátum: 10 nov 08, 19:00:51 » |
|
jatek09 én visszaolvastalak! Ebben ne essen tévedés!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5067 Dátum: 10 nov 08, 19:53:19 » |
|
LOL ! Ma az egyik osztálytársam behozott 1 lézer lámpát (vagy mit) ami 1 ilyen piros lézer ponton világít.A lényeg hogy így átlehetett váltani smiley-ra azt rávilágítottak a homlokomra.Kicsit Daje vu érzésem volt A 25. részhez pedig annyit hogy a zenei aláfestés megint tetszett meg Pein plója de az egy szám amikor mondja hogy: Oh látom meg is jött a busz" akkor mien zene megy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 08, 19:56:10 írta vince-kun »
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5068 Dátum: 10 nov 08, 20:10:13 » |
|
Akkor nem megy semmilyen zene. Az csak egy nyekkenés volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meszes
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5069 Dátum: 10 nov 08, 20:27:55 » |
|
Arra én is kíváncsi vagyok! Onnan a busztól egészen addig tart a még a Pein nem mondja a Nagatonak hogy ne hívja Yahikonak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|