Dani
|
|
« Válasz #5025 Dátum: 10 nov 03, 20:19:14 » |
|
Ezt is már rengetegszer leírtam. Kb az első 16 részt és A Filmet egyszerű Hangrögzítővel vettem fel. Az utóbbi epizódokat viszont Audacityvel.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5026 Dátum: 10 nov 03, 20:26:04 » |
|
Köszi csak lusta voltam visszakeresni. Már készül a második rész abban lesz szereped (szinkron) mint kakuzu és kisame
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olajfesték
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
2. Kakashi fan
|
|
« Válasz #5027 Dátum: 10 nov 03, 21:21:07 » |
|
DE egyszerre vettétek fel a hangokat a progial vagy külön! Mert a szinkronról még nem tudok sokmindent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5028 Dátum: 10 nov 03, 21:26:16 » |
|
én egyszerre felmondom a szöveget és utána vagdosom szét majd mentem el, rakom fel a képek alá és kész de ez az én módszerem, Dani lehet máshogy csinálja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pont.én
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5029 Dátum: 10 nov 04, 12:19:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5030 Dátum: 10 nov 04, 12:32:14 » |
|
Csak te tudod rosszul.^^" A sorozat összesen 35 epizód lesz. (Bár egyik nap összeszámoltam őket, és 37 jött ki.xD)Viszont ami le fogja zárni a történetet az már szinte biztos, hogy egy 2. Film lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5031 Dátum: 10 nov 04, 14:39:24 » |
|
Szerintem senki nem lesz szomorú, ha azzal a 2 résszel hosszabb lesz a sorozat. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5032 Dátum: 10 nov 04, 18:58:15 » |
|
Hát egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok pillanatképet vagy egy képkockát kimásolni a videóból, mivel akárhogy próbálkozok nem megy >.< Remélem kapok pár tanácsot! Remélem ez nem lopásnak minősül Dante-C amiért Avatart akarok kivágni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5033 Dátum: 10 nov 04, 19:00:47 » |
|
BS Playerrel lehet képkockákat menteni. :)) Én is így csinálom az avatarjaimat. :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 19:01:30 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5034 Dátum: 10 nov 04, 19:11:38 » |
|
Ok kösz a helpet! Ám én meg speciel nem tok' minden tőmondatot pár soros regénnyé bővíteni.. Nah de ha nem szabad akkor kerülni fogom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5035 Dátum: 10 nov 04, 19:31:52 » |
|
Hát egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok pillanatképet vagy egy képkockát kimásolni a videóból, mivel akárhogy próbálkozok nem megy >.< Remélem kapok pár tanácsot! Remélem ez nem lopásnak minősül Dante-C amiért Avatart akarok kivágni xD
Nem minősül lopásnak, viszont a felháborodásom ez nélkül is elérted.xD A nevemben nincsen E!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5036 Dátum: 10 nov 04, 19:40:18 » |
|
Daninak valahogy szeretik elrontani a nevét: régen a Dan-C -nek írták sokan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5037 Dátum: 10 nov 04, 21:02:30 » |
|
Ajj, Dant-C ezzel a részel engem most nagyon-nagyon elszomorítottál. Nem elég, hogy Hidan és Kakuzu kiesett, most Peint (Yahikot) is meg kellet ölni?! Ettől eltekintve a grafika nagyon szép volt és Nagatoak is olyan feje lett mint a mangában. Olyan fiatalos-Nagato-fej.
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5038 Dátum: 10 nov 04, 21:04:19 » |
|
Hát sajnos a South Park-szindróma megkövetelte...:S :D Mivel nekem Pein mindig is a kedvenc karakterem volt, így sajnáltam, hogy meghalt(?). A rész ennek ellenére tetszett. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #5039 Dátum: 10 nov 04, 22:26:16 » |
|
nekem az akatsukiból tobin kívül alapból mindenki bejött (off: ha vki látott október 2-án egy mini Konant az én voltam ), úgyhogy mikor először végigolvasgattam, h ki fog meghalni, teljesen kiakadtam
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
|