Saman Itachi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Itachii
|
|
« Válasz #4890 Dátum: 10 okt 21, 17:40:24 » |
|
Én azt kérdezném hogy a karakterek árnyékolását is paint-ben csinálod vagy van arra külön progid vagy ilyesmi?
|
|
|
Naplózva
|
\"A túlélésért az ember abba kapaszkodik amit ismer és tud. Ők ezt nevezik valóságnak... De a tudás és az értelem bizonytalan dolgok... A valóságuk lehet csak illúzió!\" By Itachi Ezt nézd meg és kommentálj! http://www.youtube.com/watch?v=4CqmjnG96ZQItachi forever! Mangekyou forever!
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4891 Dátum: 10 okt 21, 18:50:38 » |
|
Az árnyékolás ugyanúgy Painttel van, nem nehéz csinálni. A Színátmenetek azok amiket valami más programmal csinál (asszem xD) Elton és Leo: A vámpíroknál úgy van hogy ha kikerül a napfényre akkor elolvad. A szellemeknél lehet pont fordítva van! xD
" Passz, így látott meg a napfény" - mondat alapján még igaz is lehetne, ha a Bijuu szívásnál nem ment volna ki Leo a napra Mi bajotok van ezzel a témával? Vicces és poén dolgok jönnek ki belőle. Dani úgyse magyarázza meg, szal rosszat nem mondhattok, és ennél tökéletesebb hely nincs az ilyenek kibeszélésére! Erre való ez a Topic!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4892 Dátum: 10 okt 21, 18:52:55 » |
|
Még destri írt régebben hogy miért nem tudjuk mitrötént azon az éjszakán. Nekem kicsit olyan lett volna mint ha húznál minket hogy minél több kérdés és megválaszolhatlan válasz nekem valahogy ez jött le x'D.De persze jó értelembe itachi tobi lábánál ugrál. Következő rést meg Asuma vs Hidan xD Eszméletlen xD És a "Passz, így látott meg a napfény" nem arra utal hogy így ébredt?xD Márha egy szellem ébred xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4893 Dátum: 10 okt 21, 19:25:34 » |
|
Nos, ahogy ígértem, elkészítettem egy kis klipet az általam szinkronizált karakterek hangjáról. Elment rá egy fél napom. Vártam rá 1 hetet, mire fel tudtam pakolni gépre.
Erre kiderül: Az istenverte, nyomoronc tesóm rávette a tetves baromságait a felvételre.. Úgyhogy oda az egész. A lelkes rajongói hátbaveregetések mehetnek Dudujcának.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #4894 Dátum: 10 okt 21, 20:43:09 » |
|
.....A Színátmenetek azok amiket valami más programmal csinál (asszem xD) ..... Paintal is lehet Mondjuk linerárisat nem tudom hogyan csinált. De simát tudok én is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4895 Dátum: 10 okt 21, 22:34:15 » |
|
... A lelkes rajongói hátbaveregetések mehetnek Dudujcának.
Dudujca, érezd magad hátbaveregetve... szívlapáttal. Mert szívvel-lélekkel kell csinálni a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4896 Dátum: 10 okt 22, 14:24:39 » |
|
A papírmalac mindenségit neki!:D Nem baj Dani szerintem ez a video ráér mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4897 Dátum: 10 okt 22, 16:48:03 » |
|
Jaja ráér Jaj te dudujca (dodo ) na most akkor tőlem is kapsz egy kis hátbaveregetést ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Twist Again
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Maszkos Harcos=Agyhalott Zombi >>lenni én
|
|
« Válasz #4898 Dátum: 10 okt 22, 23:06:07 » |
|
ööö...ez még régebben volt téma,hogy mi történt a 20.rész előtti éjszakán,meg ilyenek...:én örülök,hogy vannak saját fantáziával kitölthető terek,mert nekem elég nagy fantáziám van,így ki tudom élni magam!
|
|
|
Naplózva
|
Első számú Kakashi fan,mellesleg Akatsuki tag és zacskós tej függő vagyok!! chidori parádé !!! az élet nagy kérdései: 1:Kakashi-nak mi van a maszkja alatt? 2:Most akkor konnektorba nyúlt,10 liter zselé van a haján,vagy alapból ilyen a haja?
|
|
|
Amanuet
Újonc
Nem elérhető
Ábrándozó Novelista
|
|
« Válasz #4899 Dátum: 10 okt 23, 22:10:02 » |
|
Csaó~! Az van, hogy csak nemrég néztem végig a sorozatot (nem mellesleg ÓRIÁSI élmény volt), és arra lennék kíváncsi, hogy kábé hány hetente jelenik meg új rész? Biztosan kérdezték már, de - ha megbocsátotok - rohadtul nincs kedvem végigolvasni háromszázvalamennyi oldalt, így is épp elég rövid a hétvége ^^ Dant-C-nek pedig:
|
|
|
Naplózva
|
Hola~! Soy de HÚNGRIA! *saludos*
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4900 Dátum: 10 okt 23, 22:13:59 » |
|
Hali! Általában havonta, bizonyos alkalmakat leszámítva. A 25. epizód valószínűleg 2 héten belül várható. Ui.: Cinti, te meg hogy az istenbe lettél Naruto-kun.hu-TAG???xD Ezt fel kell dolgoznom.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Amanuet
Újonc
Nem elérhető
Ábrándozó Novelista
|
|
« Válasz #4901 Dátum: 10 okt 23, 22:36:46 » |
|
Köszi szépen őszi szünetre akkor lesz min röhögni ^^ mellesleg respect a paintért! Még szabad kézzel sem tudok így rajzolni, nemhogy PAINTTEL...
|
|
|
Naplózva
|
Hola~! Soy de HÚNGRIA! *saludos*
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4902 Dátum: 10 okt 24, 13:48:36 » |
|
Dani, én is lehetséges (Progress on 85%) belekezdek egy ilyen Féltéglás Epres történetbe az Akatsukival, szinkronizálnád te Kakuzut és Kisamét? Amúgy az első részeket mondjuk újra lehetne szinkronizálni, de csak tipp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4903 Dátum: 10 okt 24, 13:51:18 » |
|
Hali! Általában havonta, bizonyos alkalmakat leszámítva. A 25. epizód valószínűleg 2 héten belül várható. Ui.: Cinti, te meg hogy az istenbe lettél Naruto-kun.hu-TAG???xD Ezt fel kell dolgoznom.xD Könnyen xĐ most erre mit kéne válaszolnom? már csak 2 hét?^^ majd msn-en elmesélem NA elég az offból... Kiváncsi vagyok az új részre és ha lehet majd PÜ írj ilyet mert most elég sok szabályt szegtem meg és hát ... ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4904 Dátum: 10 okt 24, 13:53:10 » |
|
Manesz. Nekem 8. Biztosat majd akkor mondok, ha képi anyag is lesz.^^ És amúgy már említettem, hogy a sorozat befejeztével újra rajzolom az első 5 epizódot. Amibe természetesen beletartozik a szinkron frissítés is. Cinti: Épp ez az! Az utóbbi időben kishíján kitiltás lett a sorsod, erre..x"D Paff.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 24, 13:54:16 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
|
|
|
|