Krieg
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 10 okt 12, 21:48:30 » |
|
Nem kötekszik. xD De amúgy nem így van? Nagyon sok újonc említ több alkotót a benyaló dicsérő hsz-ében. Off vége: nekem a részben az tetszett legjobban, mikor Hidan duzzogott a sarokban a spirituális sárkánylélek erőtérben. :) Ahogy kifejezte magát, nagyon bejött. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 10 okt 12, 21:50:13 » |
|
Hát amúgy igazad van, és kösz hogy megmondtad, már elfelejtettem a sárkány nevét
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
horororen
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 10 okt 13, 11:22:01 » |
|
Nagy kár, hogy nem lehet leadni a tv-ben a részeket és a moziban a moviet a káromkodás véget.Pedig mekkora lenne már...főleg a magyar fanoknak!
|
|
|
Naplózva
|
\"30 jéger után fogalmazni k**** nehéz\"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4833 Dátum: 10 okt 13, 15:07:17 » |
|
A káromkodás nem akadály. A szerzői jogok és a széleskörű érdeklődés már igen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 10 okt 13, 15:28:33 » |
|
Nos a tanárom aki ugyan olyan Paint mester mint dani (ő nem sorozatokat készít xĐ) Elmondta a véleményét... idézem is: "Ez valami eszméletlen nem is gondoltam volna hogy ilyet lehet készíteni a paintel,, Hehehe további szép napot xĐ És igen ezt már sokan észre vettük Mitru ^^ szerintem nem lett elb*szva... bár mindenkinek más a véleménye ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 10 okt 13, 15:33:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 10 okt 13, 15:35:03 » |
|
őhhmhmm... Hidan még nem teljesen halt meg! és még bármi lehet! de szerintem ne bonyolódjunk abba bele hogy hogy fogja Dani feléleszteni esetleg eltenni láb alól! inkább türelmesen várjunk!:D ui.: hát igen a Rotációskapashuriken csak a fejét hagyta épségben! a többi az... xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 13, 15:36:19 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 10 okt 13, 15:37:34 » |
|
Mondjuk destri érdekes iet hallani attól aki "is" "paintmester"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4839 Dátum: 10 okt 13, 16:55:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 10 okt 13, 16:59:26 » |
|
Hidan Mcfly. ^^ Mellesleg egy poén volt a Jósos , utalva a mangára-animére. Azért ebbe belekötni már tehetség kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruika
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 10 okt 13, 17:44:42 » |
|
Hidan úgy jön haza valami jósnőtől, hogy egy cigi vagy egy öngyújtó fogja a halálát okozni és nem így lett :S Végülis volt benne öngyújtó. De mind1 Nekem az összes rész tetszett, igaz, volt olyan részletek, amik talán nem volt annyira jó Csak így tovább Dani
|
|
|
Naplózva
|
"A robbantás művészet"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 10 okt 13, 18:09:54 » |
|
Nekem ez az utolsó rész kicsit fura volt. Az tény, hogy ez az eddigi legjobb grafikai szempontból (számomra), de a történet teljesen más volt az eddig megszokottól. De ennek sajna így kellett lennie. Amúgy jó volt az "beszólásos" rész az epizódban, nálunk is pont ezek az idézgetések mennek a suliban, már kicsit elegem van belőle, de itt azért megint tudtam rajta nevetni. Akkor most már minden részben meg fog halni egy tag
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4843 Dátum: 10 okt 13, 19:39:55 » |
|
Dani hogy lehetne meg oldani, ho privi levelet küldjek neked? Kérdezni szeretnék valamit, ami nem felétlen ebbe a témába sorolható. köszi
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4844 Dátum: 10 okt 13, 19:46:29 » |
|
Töröltem egy oldalnyi privit, sz'al asszem most mükszeni fog.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|