katze
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 10 okt 04, 16:35:44 » |
|
hali.vki megtudja mondani hogy mi a cime annak a zenének ami az openingben van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zetsu-Senpai
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The unFair Zetsu :)
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 10 okt 04, 16:51:22 » |
|
Nagyon jó rész! Bár azt sajnáltam, hogy Kakuzu meghalt. Egyik kedvencem volt. Főleg a 23. részben. De viszontlátjuk a.... nem mondok semmit Így tovább Dant-C
|
|
|
Naplózva
|
Vénusz-légycsapója Your Nightmare! A rémálmod!
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4742 Dátum: 10 okt 04, 16:55:39 » |
|
Dant-C Dani nagy vagy, hetek óta vártam az új részt! Köszi, és várom az újat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4743 Dátum: 10 okt 04, 17:22:20 » |
|
Köszi az új rész, már nagyon vártam.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 10 okt 04, 17:26:36 » |
|
Dani lenne egy kérdésem a "vég" gel kapcsolatban pár ha nem tartod nagy titoknak nah szóval ha vége a sorozatnak akk vagy saját befejezésed lesz vagy nyitot marad ez sztem egyértelmü. na de ha nyitot marad nem fordulhat elő hogy olvasod a mangát jön az ötlet hogy ez mien jól kitudnám parodizálni és még kiadnál 1-2 részt. ezt teljesen kizárod és vége a sorozatnak vagy előfordulhat e ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 10 okt 04, 17:33:01 » |
|
Már jó párszor kifejtettem több helyen is, hogy alternatív befejezést fog kapni a sorozat, ergo lezárom. ..ez "bikicsunáj,, meg a "ne fürgyé le,, ezek kicsit lejártak..
Látom nem nagyon figyeltél Hidan monológja közben.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 10 okt 04, 17:41:25 » |
|
Végre sikerült nyugodt körülmények között végignéznem a 24. részt. ^^ Szó se róla, valóban komolyabb hangvételű, mint az eddigiek. De hát ehhez a részhez kellett is. Kakuzut kiszavazták, Hidan meg fejvesztve "menekült"... volna, ha van neki mivel. ^^" Rozsomák az egyik kedvencem az X-menből, szóval ez jó pont.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 10 okt 04, 17:52:16 » |
|
Dani lenne az a kérdésem hogy onant jött-e ez a kiszavazási dolog hogy van az X faktor meg a megasztár meg ezekxĐ vagy csak úgy azért hogy ne legyen szomorú vagy ez hogy jött így be?xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 10 okt 04, 17:57:14 » |
|
hali.vki megtudja mondani hogy mi a cime annak a zenének ami az openingben van?
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2826.0itt az összeset megtalálod
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4749 Dátum: 10 okt 04, 18:01:29 » |
|
Dani lenne az a kérdésem hogy onant jött-e ez a kiszavazási dolog hogy van az X faktor meg a megasztár meg ezekxĐ vagy csak úgy azért hogy ne legyen szomorú vagy ez hogy jött így be?xĐ
Én nem tudom, szal csak tipp lesz, de szerintem nem a tehetségkutatók kapcsán jutott eszébe ez a poén, hanem csak úgy. :D (tessék rámcáfolni) A lényeg, hogy szerintem ez egy remek ötlet és megoldás volt. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4750 Dátum: 10 okt 04, 18:11:51 » |
|
naneee emberek tuti hogy a Valóvilág-ból jött me megint lesz XDD azthittem ez midnenkinek leesett
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 10 okt 04, 18:12:29 » |
|
ez egy véletlenül generált üzenet kéretik törölni
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 10 okt 04, 18:13:34 » |
|
Dani jólgondolom, hogy gondolom, hogy te onnan gondoltad ahonnan éngondoltam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4753 Dátum: 10 okt 04, 18:50:27 » |
|
ez egy véletlenül generált üzenet kéretik törölni
Ez meg micsoda?? Van erre magyarázat? Mert tuti, hogy én nem írtam. Nem is voltam a fórum közelében. naneee emberek tuti hogy a Valóvilág-ból jött me megint lesz XDD azthittem ez midnenkinek leesett Semmi köze sincs a való világhoz annak a jelenetnek. Egyszerű valóságshow paródia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yondaime
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 10 okt 04, 18:59:05 » |
|
|