sissiee
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4650 Dátum: 10 okt 03, 15:40:12 » |
|
Nekem nagyon tetszett ez a rész, de azt sajnálom, hogy Kaki meghalt. Sasorit is sirattam, de Kaki... Amúgy jó ötlet volt Ernyei Béla - Valaki mondja meg c. számot berakni, szomorú lett így a vége. A végén az interjúkészítő az Bozont a Scooby-dooból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #4651 Dátum: 10 okt 03, 15:42:04 » |
|
Végefelirat miatt összezavarodtam, de már minden rendben. Nagyon tetszett a rész, mert ezek a részek a kedvenceim az animéből, de nem pozitív módon, mert a 2 kedvenc karakteremet vesztettem itt el. Azóta sem találtam magamnak új kedvencet, úgyhogy agyhalott zombiként nézem azóta az animét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 16:01:14 írta Ninbikun »
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #4652 Dátum: 10 okt 03, 15:45:33 » |
|
Dani blogján is ki lett írva hogy 30-35 részig akarja vinni ami még kicsit odébb van. és még csak 3 akatsukis halt meg (sasori hidan(?) kakuzu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morrow
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4653 Dátum: 10 okt 03, 15:51:11 » |
|
Most akkor ugye nem halt meg Hidan? Vagyis hogy ugye nem lett kiírva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Refresh
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4654 Dátum: 10 okt 03, 15:52:49 » |
|
Hát őm Hidan halhatatlan,és a végén is még beszélt.Kakuzu halt meg csak szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #4655 Dátum: 10 okt 03, 15:53:36 » |
|
Dani blogján is ki lett írva hogy 30-35 részig akarja vinni ami még kicsit odébb van.
Jó, jó, csak furcsálltam a végén a "vége" feliratot. Eddig mintha nem lett volna ott, csak ezért gondoltam. De akkor rendben van.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4656 Dátum: 10 okt 03, 15:53:46 » |
|
A végén az interjúkészítő az Bozont a Scooby-dooból? Asszem most dani kapott egy elég nagy oltást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4657 Dátum: 10 okt 03, 15:54:33 » |
|
Egy rész amibe nem tudok (végre) belekötni, erre Mindenki lehúzza! BESZ*RÁS! Szerintem nagyon jó volt. Az egyetlen negatívuma az volt, hogy Asuma harcot nem láthattuk rendesen végig, mert meg lett szakítva a Naranccsal De szerintem úgy ahogy szinte tökéletes volt Most akkor vége van? Hát szép időszak volt asszem a naruto fanok életében. Köszönjük, Dani. (Ha esetleg mégsincs befejezve a sorozat, akkor meg majd szerkeztek ) Miért lenne vége Kakuzu halálával? Most akkor ugye nem halt meg Hidan? Vagyis hogy ugye nem lett kiírva?
Ki tudja? Jó, jó, csak furcsálltam a végén a "vége" feliratot. Eddig mintha nem lett volna ott, csak ezért gondoltam. De akkor rendben van. Mindigis ott volt a Vége felirat, Sőt még nagyobb is volt
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4658 Dátum: 10 okt 03, 15:55:06 » |
|
hidan meghalt, kakuzu (kákuzu) volt az aki a csapatot összevarrogata, és mostantól egy drága plasztikai sebészhez kell menni ilyen ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #4659 Dátum: 10 okt 03, 15:56:28 » |
|
Mindigis ott volt a Vége felirat, Sőt még nagyobb is volt Akkor ezek szerint én befüvezve néztem eddig az EAÉt, vagy legalábbis végefeliratellenző szemüveggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4660 Dátum: 10 okt 03, 15:57:49 » |
|
szerintem meg csak annyi hogy 10 részen keresztül dani hanyagolta ezt a feliratot, de az első részekben is ott volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #4661 Dátum: 10 okt 03, 15:59:39 » |
|
hidannal most az van hogy vagy egy fejként mozog a teste kezében (ami nem túl eredeti mivel fwa azt előtte hogy a fejét kiássák és egy fejként oltja ott a népet) vagy pedig mennek egy plasztikai sebészhez amire meg ugye nincsen pénzük (ami kiderült a "küldetés" című részből - bocs csak nekem abból hogy pein a számlákon bosszankodik az jön le hogy sokalja ergó alig van pénzük fenttartani a házat és nemhiszem hogy egy xszázerses műtét még beleférne a költségvetésbe - )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4662 Dátum: 10 okt 03, 16:03:16 » |
|
hidannal most az van hogy vagy egy fejként mozog a teste kezében (ami nem túl eredeti mivel fwa azt előtte hogy a fejét kiássák és egy fejként oltja ott a népet) vagy pedig mennek egy plasztikai sebészhez amire meg ugye nincsen pénzük (ami kiderült a "küldetés" című részből - bocs csak nekem abból hogy pein a számlákon bosszankodik az jön le hogy sokalja ergó alig van pénzük fenttartani a házat és nemhiszem hogy egy xszázerses műtét még beleférne a költségvetésbe - )
Na nem kell ilyet írni mivel lehet erre gondol éppen dani... jaja Schoby doo jól beóltottákxĐ De amúgy tényleg kicsit hasonlított rá Ez eddigi legszebb rész! Szép kidolozott(Mint mindig )
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4663 Dátum: 10 okt 03, 16:04:55 » |
|
Na megnéztem a 24.részt nagyon nagy, mint mindig Elején Kakuzu nagyon ott van és introban az a Boba Fet-es kép jó lett Haha Annonying Orange oda baxot Hidan antiszockodása fain volt, úgy látszik ebben a rész nagyon Kakuzu-nak állt a világ
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4664 Dátum: 10 okt 03, 16:09:04 » |
|
|