Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4620 Dátum: 10 okt 02, 22:18:55 » |
|
holnapra biztosan felkerül a sípolás mentes változat. ( ugyanaz amit énis felraktam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #4621 Dátum: 10 okt 02, 22:29:24 » |
|
a bikicsunáj alatt ugye jól hallom hogy Dani Aktívbéli szereplése halható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4622 Dátum: 10 okt 02, 22:32:55 » |
|
Egyébként tökre bejön a képed már mint az aláírásodban van! Te csináltad?^^ nekem a 19 rész az egyik kedvencem ja még a 19. résznél csináltam, szóval mint látszik elég régen voltam errefele :p, bár szerintem a 24 vetekedik a 19. el @notarget: ja jólhallod, ez a " Eddigsem kaptam semmilyen oltást és sosem lett semmi bajom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 02, 22:34:00 írta Dragon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4623 Dátum: 10 okt 02, 22:38:45 » |
|
Ez megnyugtató Yoko! Amúgy most néztem meg... háth... amiken besírtam.... nem kezdem el sorolni mert végig röhögtem! xD De a topp azt hiszem a rész eleje, a Kakashi, Shika vs. Kaki, Hidan harc eleje és közepe, (altatógáz xD) na meg ákálámágó. xD Bár a vége kicsit szomorú volt de... azt mondom megérte várni! Az animáció sokkal szebb, pl.: mikor Kakuzu elveszi Kakashi pénztárcáját meg mikor Hidan forgatja a fejét a sarokba ülve. Szerintem megéri többet várni mert így egy sokkal jobb eredmény születik majd! Egyébként... Öngyújtó!!! Spray!!! na és persze a rotációskapa xD Ui.: Igen én is füleltem akkor és arra következtettem hogy az megy (ja és bocsi a fogalmazásért! este van! ^^")
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 02, 22:42:00 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
DeiDara95
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4624 Dátum: 10 okt 03, 08:12:44 » |
|
Am mégegy baki:D Nemtom miért nem esik le Asuma feje is amikor levágja Hidanét??? Hiszen hidan szertartássos modba van, és a körben áll
|
|
|
Naplózva
|
A robbantás, MŰVÉSZET:D
|
|
|
LINK95
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #4625 Dátum: 10 okt 03, 08:15:11 » |
|
Látszik hogy te se olvasol se mangát se nem nézel animét a szertartás csak akkor hat ha a körön belül van. de shikamaru kivitte a körből így az nem hatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4626 Dátum: 10 okt 03, 08:46:08 » |
|
ha már így próbál mindenki bakit keresni asszem találtam egyet: naruto amikor használja a rasen-shurikent akkor kyuubi szeme van miközben az animében valami miatt csak ilyen vágott szeme van .. de nincs semmi piros benne .. hogy ne csak fikázás legyen : nagyon tetszett ez a rész azon jót röhögtem h Asuma lett a farkas bár azt vártam h Asuma kezeit fogja Kakuzuékhoz hozzávágni Shikamaru..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4627 Dátum: 10 okt 03, 09:03:52 » |
|
Ez egy újabb hihetetlen rész volt! Lehet, hogy én hallottam rosszul, de a Conon nem minden káromkodás volt kicenzúrázva.. Nekem az a rész a Top 1, amikor Deidara, Kakuzu és Kisame bijuu-t szívnak és Kakuzu mondja Kisamének: "Jó, Kisame. Neked a ragozzunk is rágózzunk."
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4628 Dátum: 10 okt 03, 10:32:45 » |
|
Egyébként tökre bejön a képed már mint az aláírásodban van! Te csináltad?^^ nekem a 19 rész az egyik kedvencem ja még a 19. résznél csináltam, szóval mint látszik elég régen voltam errefele :p, bár szerintem a 24 vetekedik a 19. el @notarget: ja jólhallod, ez a " Eddigsem kaptam semmilyen oltást és sosem lett semmi bajom. Amúgy nem csak ez hallatszóik még az is lehet hallani ha jól figyelünk hogy még ott a bemondó csaj ott beszél csak Zetsu nevetésétől nem sokat hallani. Am mégegy baki:D Nemtom miért nem esik le Asuma feje is amikor levágja Hidanét??? Hiszen hidan szertartássos modba van, és a körben áll Ha figyelted volna a részt akkor láttad volna h amikor Hidan az elején p*csáz akkor lehet látni h a lába már a körön kívül van. Jah és valaki nem tudja meg mondani hogy melyik zene megy amikor Hidan be áll Kakuzu elé hogy megmentse?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 10:39:25 írta Ayumi7 »
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4629 Dátum: 10 okt 03, 10:33:10 » |
|
amúgy ha bakik akkor nemúgyvolt h a rasen shurikent csak 2x lehet megidézni? már nem emléxek külmeg nemkell az anime szerint menni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4630 Dátum: 10 okt 03, 10:40:11 » |
|
Naruto szeme animés baki. Anno Sasuke tudott csak két chidorit, Naruto soook rasenshurikent tudna, szerintem ezzel keverted. Örülök, hogy az Asumás poén másnak is leesett, de miért farkasozik a tudatlan nép itt is... Na mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4631 Dátum: 10 okt 03, 10:40:54 » |
|
Bárhányszor "megidézheti", chakramennyiségétől függően persze (legalábbis én így látom). Amivel ezt te kevered az az, hogy egy Sennin-mód alatt 2 Rasen Shurikent tud csinálni. :) De egyébként nem azért írtam be azt az apró bakit(?), hogy most mindenki azon lovagoljon és bakikat keressen. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiDara95
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4632 Dátum: 10 okt 03, 10:45:10 » |
|
Látszik hogy te se olvasol se mangát se nem nézel animét a szertartás csak akkor hat ha a körön belül van. de shikamaru kivitte a körből így az nem hatott. Tudom h csak akkor hat a szertartás, mivel olvasok mangát, csak az elején nem láttam h már a körön kívül van:D (Tudom h a mangában/animében ugy vt de itt nem láttam)
|
|
|
Naplózva
|
A robbantás, MŰVÉSZET:D
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4633 Dátum: 10 okt 03, 10:53:27 » |
|
tényleg a sennin móddal keverem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4634 Dátum: 10 okt 03, 10:54:18 » |
|
Amúgy én vagyok hülye vagy tényleg 1000-el számolgatott Kakuzu?
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
|