kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4545 Dátum: 10 szep 28, 08:57:00 » |
|
Egy kis fejlemény: Szombaton, 11:30 és 12:00 között lesz látható az Egy akatsukis élete 24. epizódja, méghozzá a kávézóban! Egy kávézóban?? Akkor fogadok, hogy az összes vendég szét fogja köpködni az italt nevettükben xD Mert régebben velem is előfordult egy osztálykiránduláson xD És gratulálok is hozzá, mert egyre szélesebb körben ismerik már a munkádat, mint egy festőművész alkotásait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4546 Dátum: 10 szep 28, 18:33:36 » |
|
Fél órás az Epizód? Affene, akkor nem fogom látni 13:30-ra leszek csak ott minimum.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #4547 Dátum: 10 szep 28, 18:47:47 » |
|
Ezért is hasznos a felirat.^^
Egyébként az a poén, hogy alapból úgy indul az epizód, hogy Hidan káromkodik. xD
Egyébként a részt majd meglehet úgy tekinteni hogy nem lesz benne sípolás?
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4548 Dátum: 10 szep 28, 18:51:51 » |
|
Ahogy korábban mondva lett: naruto-kun.hu-ra sípolás nélküli verzió lesz feltéve (ha jól emlékszem) Béke. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dom0530
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4549 Dátum: 10 szep 28, 21:07:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4550 Dátum: 10 szep 28, 21:08:24 » |
|
Gondolom a Rákóczi környékén lévő Japcsi kávéházban ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #4551 Dátum: 10 szep 28, 21:47:35 » |
|
Affene, akkor nem fogom látni 13:30-ra leszek csak ott minimum. Ugyan ez az énbajom is. 10:00kor nyelvvizsgám van és a legjobb esetben is csak 13:00-kor érek oda. De nem is tudtam, hogy te is jössz Matten, feltétlen találkozzunk szerk.: Ja a sípos verzió engem is érdekelne ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 08:48:58 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Ace
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Kisame Szakácsa :D
|
|
« Válasz #4552 Dátum: 10 szep 29, 05:23:06 » |
|
Am a sípos verziót is fel fogják tenni a naruto-kun.hu-ra ? Mert az is érdekelne csak nem tudok elmenno con--ra
|
|
|
Naplózva
|
Csak hogy ne essen félreértés... Nem vagyok piromániás (annyira )
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4553 Dátum: 10 szep 29, 14:31:57 » |
|
Egy kávézóban?? Akkor fogadok, hogy az összes vendég szét fogja köpködni .. A Mondoconon belül lesz a kávézó részlegben, és azon belül is a vetítőteremben. És csak Mondoconon kerül bemutatásra a cenzúrázott verzió. Naruto-kunra az eredeti fog felkerülni.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
lendvai96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4554 Dátum: 10 szep 29, 17:32:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #4555 Dátum: 10 szep 29, 18:39:30 » |
|
Én már biztosan ott leszek, bár az nap lenne a Fut az Örs dehát kinek van kedve 20km-eket futni ha helyette az EAÉ-t nézheti kérdem én? Sztem megfogtok ismerni mert az apámmal jövök.
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4556 Dátum: 10 szep 29, 18:51:22 » |
|
végre egy jókis kérdés, lendvai Affene, akkor nem fogom látni 13:30-ra leszek csak ott minimum. Ugyan ez az énbajom is. 10:00kor nyelvvizsgám van és a legjobb esetben is csak 13:00-kor érek oda. De nem is tudtam, hogy te is jössz Matten, feltétlen találkozzunk szerk.: Ja a sípos verzió engem is érdekelne ^^ Mindenképp össze kell futnunk És csak Mondoconon kerül bemutatásra a cenzúrázott verzió. Naruto-kunra az eredeti fog felkerülni.^^
Be kár.. Pedig kisípolva minden viccesebb Kivéve a Dani-made káromkodások, amik eredetileg nem léteztek xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4557 Dátum: 10 szep 29, 18:52:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4558 Dátum: 10 szep 29, 19:23:04 » |
|
Én biztos, hogy megyek. Már a jelmezem is készen van^^ De már nagyon várom az új részt!^^Kíváncsi vagyok hogy mik fognak történni..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4559 Dátum: 10 szep 29, 20:14:37 » |
|
Amúgy nem tudom hogy valaki leírta már vagy nem de végre sikerült kiolvasnom hogy a 17. résznél mi van a táblára írva Sasori mellett. Valami ilyesmi: A halálomig és azon túl, is szolgálni fogom az akatsukit! Sasori. Szerintem ez.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
|