samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4530 Dátum: 10 szep 25, 20:25:10 » |
|
Mikor Dani válaszol ott van a válasza alatt, h Blogom: ésatöbbi ésatöbbi...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4531 Dátum: 10 szep 25, 20:26:37 » |
|
Az 1AÉ hivatalos oldala a http://naruto-kun.hu/ a Blogja meg ott van a profilján.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4532 Dátum: 10 szep 25, 20:31:30 » |
|
Amúgy ez a szavazós dologa blogon csak egyszerű felmérés, vagy ennek nagyon is köze van az elkövetkező részekhez? (Van egy kicsi Fairy Tailes beütése, amikor meg lehett szavazni, hogy ki legyen a manga szépe, és az bele is került a mangába.) Am engem nem is az érdekel annyira hogy milyen hülyeségeket fognak csinálni (nah jó az is nagyon érdekel), de számomra az "életre kelésük" a fontosabb, ami persze összefüggésbe van a rejtélyes este történéseivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4533 Dátum: 10 szep 25, 20:36:01 » |
|
Attól függ..
Ha egy szavazás egyértelmű eredményt kap, akkor talááán némileg befolyásolható vagyok.^^
Őszintén szólva én már Sasukinával ki akartam nyiratni Leoékat. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #4534 Dátum: 10 szep 26, 07:26:54 » |
|
Őszintén szólva én már Sasukinával ki akartam nyiratni Leoékat. xD
De gonosz vagy Dani ^^" amúgy szeretném kérdezni, hogy néztem a mondocon honlapját, hogy lássam mikor vetítik az EAÉ-t, aztán kisebb következtetés után rájöttem hogy az az AMV - vetítés lesz az ^^ (mivel egyszer már leírtátok itt fórumon, mit is jelent pontyosan xD ) és ami a lényeg tehát a kérdésem az az, hogy: 4 időpontban láttam fent szombat is 2x meg vasárnap is 2x, az mind a kettő az EAÉ lesz? azaz 4x vetítik azon a hétvégén? válaszokat előre köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4535 Dátum: 10 szep 26, 11:45:42 » |
|
Nos az a helyzet, hogy időközben kiderült, hogy a szervezők meglepetésnek szánták volna a 24. epizódot, ezért is nincs feltűntetve a programban. xD Áldották is a nevemet, hogy ilyen pletykás vagyok. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4536 Dátum: 10 szep 26, 12:02:04 » |
|
lájkXD Gondolom nem mondták előre, hogy ne fecsegd ki, így az ő hibájuk:P Amugy... meg mit akarnak, szerintem vannak olyanok, akik emiatt vettek jegyetXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4537 Dátum: 10 szep 26, 12:31:51 » |
|
Nos az a helyzet, hogy időközben kiderült, hogy a szervezők meglepetésnek szánták volna a 24. epizódot, ezért is nincs feltűntetve a programban. xD Áldották is a nevemet, hogy ilyen pletykás vagyok. xD
Már mindenki tud róla xĐ már mint hogy mutatni fogják
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #4538 Dátum: 10 szep 26, 13:20:40 » |
|
huppsz ^^" semmi gond, ahogy Dancsa is írta több lesz a bevételük pont emiatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4539 Dátum: 10 szep 26, 18:37:50 » |
|
Szóltak, hogy meglepetés cuccnak szánják? Nem? Hát akkor sajna így jártak. Honnan tudhatnád, ha (még) neked sem mondják?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4540 Dátum: 10 szep 26, 19:13:17 » |
|
Meglepetés volt Dant-Cnek, szóval sikerültXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #4541 Dátum: 10 szep 26, 23:03:14 » |
|
Mostmár tök mind1, ez van ez lett. Én úgy is személyesen fogom látni Conon szal nem csinálok belőle gondot amíg le nem mondják. Akkor megőrülök. De nem fogják
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #4542 Dátum: 10 szep 27, 15:33:52 » |
|
Csumi mindenkinek De lehet hogy pár embernek meglepetés lesz, mondjuk annak aki nem olvassa ezt a fórumot vagy valamilyen okok miatt. Ki tudja? peace
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #4543 Dátum: 10 szep 27, 19:31:40 » |
|
Bocsi ha OFF, valaki tudna dobni egy PÜ-t arról, hogy Dani hogy radírozta ki radírral azt a színt, amit kiválasztott? Volt róla itt is szó, megnéztem a vidit, nekem nem sikerülget... Vagy más változata a paint-nek? De mindegy, valaki PÜ-ben ha leírná megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4544 Dátum: 10 szep 27, 19:47:28 » |
|
A legmezeibb Paintekben is meg lehet csinálni azokat az egetrengető "trükköket", amik a videóban láthatóak. Mindössze annyi lenne, hogy nem a bal, hanem a jobb egérgombbal radírozol. Egy kis fejlemény: Szombaton, 11:30 és 12:00 között lesz látható az Egy akatsukis élete 24. epizódja, méghozzá a kávézóban!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 27, 22:25:53 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
|
|
|
|