TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #4515 Dátum: 10 szep 24, 21:12:26 » |
|
Hát igen elég nehéz lenne mivel csak fél percies sípolásokat hallanánk kis szünetekkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4516 Dátum: 10 szep 24, 22:26:52 » |
|
Egyébként az a poén, hogy alapból úgy indul az epizód, hogy Hidan káromkodik. xD
Húúú... hát mit mondjak erre? lol xD de nagyon xD kíváncsian várom! és ha Hidan már az elején káromkodik tuti hogy ütős lesz:D
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4517 Dátum: 10 szep 24, 22:46:50 » |
|
Hohó 1 bakit véltem fel fedezni eme műben (megnéztem 1 csomószor h találjak benne min. 1 hibát. Na jó nem.) Tehát a 23. epizódban amikor Hidan olvassa h " egy jashinista első számú......." akkor ott van nyaklánc de amikor azt mondja h "Egy Jashinistának kötelező az ima!?" akkor már nincs ott. Amúgy szerintem is a legkönyebb Zetsut utánozni meg még Kisaméval szoktam próbálkozni több kevesebb sikerrel.
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4518 Dátum: 10 szep 25, 07:17:56 » |
|
1kérdés az oldalra is a kisípolt változat kerül fel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4519 Dátum: 10 szep 25, 07:27:32 » |
|
1kérdés az oldalra is a kisípolt változat kerül fel? egy válasz: olvass vissza:P Az volt írva, hogy a sípolatlan
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4520 Dátum: 10 szep 25, 07:39:27 » |
|
a bakira visszatérve: szerintem nem baki, mert utána se nagyon látható a nyaklánc. pl: amikor kihúzza magából az áldozó pengét. az nem lehet, hogy ebből lesz egy bonyodalom a kövi részben? (de amúgy persze lehet baki, de ezt csak Dani tudja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4521 Dátum: 10 szep 25, 08:19:49 » |
|
Hohó 1 bakit véltem fel fedezni eme műben (megnéztem 1 csomószor h találjak benne min. 1 hibát. Na jó nem.) Tehát a 23. epizódban amikor Hidan olvassa h " egy jashinista első számú......." akkor ott van nyaklánc de amikor azt mondja h "Egy Jashinistának kötelező az ima!?" akkor már nincs ott. Nézd meg az anime 72. részét. Hidan végig a kezében tartja a nyakláncát, azért nincs a nyakában.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #4522 Dátum: 10 szep 25, 08:27:13 » |
|
Hát hallod, ez...ez megbocsájthatatlan. Tehát innentől kezdve le vagy köpve. Menny is remetének. Hát ILYEN bakit, hallod, ez...ez....ezt nem hiszem el, de...Ki vagy rugva!! Örülj, hogy nemhívom a rendőrséget!! ÚÚÚRISTEN EMBER!!! Remélem kibírod ezt az orbitális nagy hibát ...ha valakinek nem esett volna le, csak hülyéskedek...
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
XxXxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4523 Dátum: 10 szep 25, 12:06:32 » |
|
Wow.Most olvasom a blogodon Dani,hogy van ott egy videó amin bemutatod a egy akatsukis életének rajzolását.Te olyan trükköket használsz amire én se tudnék képes lenni,pedig kis korom óta paint-ezek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4524 Dátum: 10 szep 25, 12:51:53 » |
|
...
...ha valakinek nem esett volna le, csak hülyéskedek...
Leesett, csak kicsit furcsán jött le. ^^ Nem igazán érthető a "poén" rész. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4525 Dátum: 10 szep 25, 14:05:32 » |
|
ez a poén szerintem úgy lett szánva, h pl.: Pein nem ette meg a műzliszeletét! Úristen! Mi lesz most?! bocs yoko ha tévedek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
niederbalint
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4526 Dátum: 10 szep 25, 18:35:50 » |
|
Ha már itt tartunk én nagyon hiányolom hogy Pein már nem is eszik müzlit:( Azt bírtam benne a legjobban hogy nem tudott meglenni nélküle. Nem akarok kunyerálni de tényleg jó lenne legalább egy részben viszont látni:(
|
|
|
Naplózva
|
Az avatar átalakítása saját alkotás. Légyszi, nem elcsórni.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4527 Dátum: 10 szep 25, 18:36:51 » |
|
Most mondjam azt, hogy jól időzítettél?xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4528 Dátum: 10 szep 25, 19:47:08 » |
|
xxXxx: Ez rasanes-Dantar.. Ugyanaz a név van az e-mail címében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 19:50:55 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
dom0530
Újonc