kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4500 Dátum: 10 szep 24, 17:38:03 » |
|
Többé-kevésbé én is tudom utánozni Tobi hangját (lány létemre ) Főleg akkor amikor azt mondja h Éééééévvaaaaaa. Hehe! Az tök WALL-E-s volt xD De az is vicces volt, hogy amikor kimondta ezt, olyan pózt vett fel, mint aki meglepődött - ráadásul ebben a hülye "Hey Apple-s" sminkben xD. A hangjából is úgy ítélem, hogy meg volt lepődve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XxXxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4501 Dátum: 10 szep 24, 19:26:58 » |
|
Nekem a szinkronokhoz csak annyi a hozzászólásom a szinkronokhoz csak annyi,hogy én profin tudom tobi hangját. De szerintem már mindenki észrevette de tobinak 2 hangja van.(mély,magas)Erről következtetve tobit nem Fekete Dani szinkronizálja.Szóval elég sok embert nem Dani szinkronizál.Egyébként van egy kérdésem is:Hogyan csinálják részletenként a szinkront.Mindenki pont ráér?Ez a kérdésem még nyílva maradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4502 Dátum: 10 szep 24, 19:31:28 » |
|
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de én szinkronizálom Tobit. A mély és a magas hangját is. Mindenféle gépi segítség nélkül. De ha nem hiszed, csakis a te kedvedért csinálok egy videót minden egyes általam kölcsönzött szinkronról.
De ha lennél eléggé szemfüles, akkor a 23. részben feltűnhetett volna ez, amikor Tobi Karinnal beszél. Ott egyik pillanatról a másikra átviszem a hangszínem magasból mélybe. Ennyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 24, 19:32:40 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
XxXxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4503 Dátum: 10 szep 24, 19:39:31 » |
|
Wow!Mivel köszönhetném meg ?Dani te aztán...Ha meghalja a barátom...nem jutok szóhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XxXxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4504 Dátum: 10 szep 24, 19:48:45 » |
|
Invalid:Igazad van.
Már csak az a kérdésem,fel rakod a you tube-ra,vagy elküldöd személyesen nekem emailban?
Moderátor, Chakra: Nem dupla, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 24, 21:00:08 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4505 Dátum: 10 szep 24, 19:50:05 » |
|
Majd blogon tűntetem fel. És most már tuti megcsinálom, mert kicsit unom, hogy senki se hisz el semmit szinkronnal kapcsolatban..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4506 Dátum: 10 szep 24, 20:08:24 » |
|
Pedig Dani az NKWT szülinapján nekem személyesen mutatta meg Tobi és Kisame hangját. Tényleg ő szinkronizálja a legtöbb szereplőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XxXxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4507 Dátum: 10 szep 24, 20:14:02 » |
|
Óh...neked már menyországvan akkor(Gábor-sama)...Ha te találkoztál Fekete Danival...Nekem nagy álmom.Csak egomban vok és butapestre keveset járok.Viszont újpestre igen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 24, 20:14:51 írta XxXxX »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #4508 Dátum: 10 szep 24, 20:16:27 » |
|
Tudomásaim szerint Daninak semmi köze Budapesthez, de ha talizni akarsz vele akkor látogass el a Mondoconra (Oktober 2-3)
Moderátor, Chakra: Nem dupla, csak törölnöm kellett közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 24, 21:02:49 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #4509 Dátum: 10 szep 24, 20:23:16 » |
|
Ugyemlékszem hogy az eggyik rész végén Dani elmondta, hogy egyedül dolgozik. (általában)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4510 Dátum: 10 szep 24, 20:39:09 » |
|
XxXxX = dejavu. Már a második az elmúlt napokban. Ugye értitek. Dani, csak azért ne csináld meg azt a videót, hogy bebizonyítsd, hogy te vagy (majdnem) mindenki szinkronja, mi tényleg elhisszük (: De ha már megcsinálod, biztos megnézem. A TV2-s interjúdnál is tökérdekes volt "élőben" viszonthallani Hidan hangját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4511 Dátum: 10 szep 24, 20:40:50 » |
|
XxXxX = dejavu. Már a második az elmúlt napokban. Ugye értitek. Dani, csak azért ne csináld meg azt a videót, hogy bebizonyítsd, hogy te vagy (majdnem) mindenki szinkronja, mi tényleg elhisszük (: De ha már megcsinálod, biztos megnézem. A TV2-s interjúdnál is tökérdekes volt "élőben" viszonthallani Hidan hangját Amúgy ja Hidan hangját fura volt hallani már mint a tiedet ^^ Én is szivesen megnézem majd a videót...
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4512 Dátum: 10 szep 24, 21:05:57 » |
|
Moderátor: Chatelést kéretik abbahagyni. ^^ Kitiltás lesz a vége. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4513 Dátum: 10 szep 24, 21:09:12 » |
|
Kb. És mivel Dani az új részekbe mindig új káromkodást rak, így még megfejteni sem tudnánk Hidan mondandóját..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4514 Dátum: 10 szep 24, 21:11:24 » |
|
Ezért is hasznos a felirat.^^
Egyébként az a poén, hogy alapból úgy indul az epizód, hogy Hidan káromkodik. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|