Dani
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 10 szep 23, 16:26:04 » |
|
Várom az új részt . Lehet volt már kérdés ezzel kapcsolatban ,de ki adja zetsu hangját? Dani? És ha igen akkor mien programmal? Miért kellene programmal torzítani Zetsu hangját? Progi nélkül is könnyen kivitelezhető mindegyik énje.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 10 szep 23, 17:34:57 » |
|
Elismerés? Szerintem te is képes lennél rá Én simén emgcsinélom bármely hangot speciel, Zetsué (főleg a világos oldala) pedig az egyik legkönnyebb
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 10 szep 23, 18:26:12 » |
|
Szerintem is az összes hang közül Zetsu világos oldala a legkönnyebb. Nagatoét viszont szerintem nem tudnám. Kisame-t se vágtam, hogy csinálja, amég meg nem mondta...mutatta És akkor Elton ... De ez így jó
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 10 szep 23, 18:30:44 » |
|
Kisaménál - szerintem - csak annyi van, hogy ékezetekkel kell beszélni...lehet hogy ha te próbálod nem olyan lesz, mint az eredeti, de szerintem az a hang alapja. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4489 Dátum: 10 szep 23, 18:58:41 » |
|
Jó hát nem halottátok az én hangom m MÉG! xD én 13 éves kis mókus hangu szőke gyerek vagyokXD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 19:01:08 írta MartinHyuga »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 10 szep 23, 19:11:51 » |
|
GYerekek, ne szórakozzatok már! Annyira csinálni fogok egy videót arról, hogy hogyan kell megcsinálni Bármelyik hangot az 1AÉ-ből! Melyiket szeretnétek először?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 10 szep 23, 19:18:38 » |
|
Szólj ha kész vagy Tobival. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 10 szep 23, 19:19:43 » |
|
Na Matten muti hogy tudsz te Konant csinálni! XDXD Mer ha olyan lesz mint az enyém, akkor lepadlózok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 19:24:06 írta Dudujca »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 10 szep 23, 19:20:41 » |
|
Vágod, hogy a legkönnyebbet választottad, Krieg? Szerintem azokat nehezebb utánozni amik leginkább hasonlítanak Dani hangjához nem a legtorzabbakat. Jó nekem nem menne de logikusnak tűnik. Na Matten muti hogy tudsz te Konant csinálni! XDXD
Fuhúúúú ^^ ott a pont
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 19:21:31 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 10 szep 23, 20:02:17 » |
|
Na Matten muti hogy tudsz te Konant csinálni! XDXD Mer ha olyan lesz mint az enyém, akkor lepadlózok Hát, Dorka, ez most kemény volt.xD Matten, én is kiváncsi vagyok a hangfelvételeidre. Na nem mintha nem nézném ki belőled, hogy tényleg képes vagy utánozni az összes karakter hangját, de tényleg szívesen meghallgatnám.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 10 szep 24, 15:00:59 » |
|
én a Tobi hangját tökre tom utánozni :D xD de program nélkül,főlg azt amikor ott mondja h Ééévaaa meg amikor ott ül a folyóparton és köszön a Suigetsunak xD
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 10 szep 24, 15:14:42 » |
|
Hidan vinnyogás (Ezt figyeld Jashin-samaaáaáa) nálam mindent visz. Matten én azt szeretném ha Pein idézett kutyusát utánoznád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 10 szep 24, 15:56:38 » |
|
Dorina ott a pont xĐ Arra leszek én kíváncsi Várom én is a konan hangot nagy kezekkel xĐ Én egy hangot sem tudok mivel 1 lány vagyok 2 alapból konant se tudnám utánozni mivel nekem még olyan kis vékonyka hangom van xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 10 szep 24, 17:14:21 » |
|
Konan nem fog menni.. Helyesbítek Nem fog PONTOSAN és HITELESEN Menni! Viszont Tobival semmi probléma. Könyökön jön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 10 szep 24, 17:21:05 » |
|
Többé-kevésbé én is tudom utánozni Tobi hangját (lány létemre ) Főleg akkor amikor azt mondja h Éééééévvaaaaaa.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|