Krieg
|
|
« Válasz #4470 Dátum: 10 szep 21, 16:49:46 » |
|
Ember...hát ez no komment. xD Szerintem ebből ennyi bőven elég is volt. :)) Nemrég láttunk itt bemutatkozni egy kedves újonnan regisztrált illetőt, sajnos már nem tartozik közénk, ne kövesd a példáját. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4471 Dátum: 10 szep 21, 16:51:43 » |
|
Most kaptam egy linket egy videóról, amit minden Egy akatsukis élete fannak látnia kell.xD Íme: http://www.youtube.com/watch?v=fGLnIDG6QRQ&feature=relatedSzerintem valami halálian aranyosak. xD Matten, szokás szerint szívemből szóltál, ergo a témához nem tudok már hozzászólni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4472 Dátum: 10 szep 21, 17:05:36 » |
|
Végén Skorpion xD am sztem eléggé gáz, hogy a felénél elfelejtették a szöveget.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4473 Dátum: 10 szep 21, 17:06:22 » |
|
Aranyos?! Nekem inkább szánalmasnak tűnik, addig, amíg meg nem jelenik az a Mortal Kombat-os fickó (már ha onnan van a karakter ).
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
dantar
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Fekete Dani nagy raongója.
|
|
« Válasz #4474 Dátum: 10 szep 21, 17:29:49 » |
|
1:Aggy bele mindent a következő részekbe!!!!!!!!!!!!!!!! 2:Azért ezt énekelték mert ez a leghíresebb rész benne.Ha csinálsz még részeket talán még többet fognak idézni az egy akatsukis életéböl.
Am.Kireg:Megtudhatnám hogy hívták??????
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 17:33:00 írta dantar »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4475 Dátum: 10 szep 21, 18:01:32 » |
|
Válaszolok Krieg helyett, a hírhedt troll neve rasanes volt.
Egyébként még a videóhoz: Improvizáltak, sz'al azért lett olyan, amilyen..xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4476 Dátum: 10 szep 21, 18:18:28 » |
|
Szerintem a con után lesz fent honlapon, de nem szeretnék újabb hamis jövendölést mondani. :))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4477 Dátum: 10 szep 21, 18:50:49 » |
|
kérdés: a film végén ugye vannak képek a kisame pizzájáról. valakinek eszébe jutott már elkészíteni a szendvicset?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4478 Dátum: 10 szep 21, 18:53:07 » |
|
szendvics? az csak Scooby doo paródia magyarul lehetetlen még egy falat is, kivéve ha az ember orcsimarcsi, mert az képes kiakasztani a pofáját De én elterveztem h megcsinálom a pizzát csak veszek hozzá pizzalapot, meg snickerst ill dekorcukrot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4479 Dátum: 10 szep 21, 18:57:29 » |
|
Én meg akarom csinálni a szendvicset,csak félek hogy ha megeszem utána a WC-re kell majd berendezkednem xDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4480 Dátum: 10 szep 21, 19:01:07 » |
|
dantar vagy mifene. bocsánat Matten mellé kell állnom xD na de.: az a videó tök jó bár az igazat megvallva én csak akkor léptem volna fel ha tudom a szöveget. Scorpion nagyon jó volt mikor megölte (asszem) Sasorit (haha 2 skorpió lol xD!) egyébként tényleg aranyosak ^^ amúgy én majd meg akarom csinálni mind a pizzát mind a szendvicset. csak az a baj hogy nem engedné mutter ^^" és higgyétek el ha a mézet nem csuprostul rakod bele ugyan úgy össze tod nyomni mint a hambit ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 19:01:49 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4481 Dátum: 10 szep 21, 20:28:07 » |
|
Moderátor: dantar kivágva (újra). A többiek meg ne etessék a torllt, mert még véletlen egy kalap alá kerülnek vele. És az OFF-ot is kéretik abbahagyni, mert eltáv lehet a vége. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 20:31:34 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4482 Dátum: 10 szep 21, 20:33:04 » |
|
Na köszönöm végre Chakra, nagyon sok volt már az OFF anyám. Amúgy nekem a 23. részben nagyon tetszett amikor átalakult macskává a csaj.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4483 Dátum: 10 szep 23, 13:14:19 » |
|
Várom az új részt . Lehet volt már kérdés ezzel kapcsolatban ,de ki adja zetsu hangját? Dani? És ha igen akkor mien programmal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4484 Dátum: 10 szep 23, 14:33:19 » |
|
Várom az új részt . Lehet volt már kérdés ezzel kapcsolatban ,de ki adja zetsu hangját? Dani? És ha igen akkor mien programmal? Dani és aszem igen ^^ minden karinak ő adja(kivéve konan és a hebis tagok...) pl. kakuzut torzítja ^^ Leot is és eltont is
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
|