rondár
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 10 aug 27, 02:17:04 » |
|
Igen megint xĐ van vagy ezer =D És a neved nem úgy kell írni hogy Dániel Fekete Ha nem Dani Fekete xĐ amúgy fekete=black nem?=D(na jó ez egy nagyon k*ki poén volt most tőlem srry) Dani nevét nem fordíthatjuk le. Az elég nagy kitolás lenne vele, mert: 1.) Azt hinnék rá hogy brit. 2.) A Fekete elég könnyen kiolvasható, és kiejthető angolul is. Művelődjenek kicsit a magyarul nem tudók is. ^^ 3.) Ő az alkotó. Ha megjelenne külföldön egy könyv amit magyar ember írt, akkor a nevét meghagynák úgy ahogy mi leírjuk, max. csak megfordítják. Mi is megfordítottuk Dani nevét, de nem cseréltük le. A fordítás szabályai szerint az alkotó nevét mindig meg kell hagyni. (Lásd pl. Fekete Lacinál: http://en.wikipedia.org/wiki/Laszlo_Fekete) Matten: igen, a Draint már én is bánom egy csöppet. ^^' De akkor ez tűnt logikusnak, mert a bijuu erejét szokás leszívni az Akatsukiban. Én se asszociáltam azonnal arra hogy vízipipaként elszívják, hanem arra hogy az erejét nyelik el valahogyan. Ezért lett akkor a döntés az hogy "Drain". destri11111: Miért baj ha megjelenik angolul is? Mert nagyon azt vettem ki hogy ellenzed az angol változatok megjelenését.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 02:22:10 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 10 aug 27, 08:30:29 » |
|
én sem ellenzem, hogy angol feliratos legyen az 1AÉ. Legalább a külföldiek is megérthetik. A youtube-on volt egy-két külföldi, akik azt mondták, tetszett nekik Dani munkája, csak nem értették Volt, aki kérdezte, milyen nyelven van ez. Az alkotó nevének angolosítása sem a legokosabb ötlet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 10 aug 27, 09:40:36 » |
|
Ez a szavazás teljesen fölösleges, hisz az Akatsukis Élete volt az első és legsikeresebb Fan Alkotás az oldalon, teljesen fölösleges ebből szavazást csinálni. Akkor szavazzanak ha van valami Ellenfele az 1AÉ-nek.
Matten ez NEKED felesleges, nyilván téged nem érdekelnek az adatok. NEKÜNK nem felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 10 aug 27, 09:42:32 » |
|
Ez a szavazás teljesen fölösleges, hisz az Akatsukis Élete volt az első és legsikeresebb Fan Alkotás az oldalon, teljesen fölösleges ebből szavazást csinálni. Akkor szavazzanak ha van valami Ellenfele az 1AÉ-nek.
Matten ez NEKED felesleges, nyilván téged nem érdekelnek az adatok. NEKÜNK nem felesleges. De ezt az adatott mindenki tudja szerintem :DDD hogy az 1AÉ nyer bár a számot nem lehet pontosan tudni de anyit lehet hogy 1000 felett xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 10 aug 27, 10:04:39 » |
|
Engem nem csak az érdekel, hogy ki nyer. A sorozatok népszerűségére vagyok kíváncsi. Mindegyikére. Ha nincs szavazás, akkor senki nem tudja biztosra mondani, mi-merre-hány méter, csak találgatások vannak, találgatni szép dolog, csak most az a része nem érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 10 aug 27, 17:59:50 » |
|
Szerintem meg jó dolog ez a szavazás, nagyon lelkesítő ^^ Úgy értem, ha nekem lenne egy sorozatom, ami benne lenne egy ilyen szavazásban, és látnám, hogy 50 embernek az a kedvence, akkor már azt mondanám, megéri folytatni a munkát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 10 aug 27, 18:06:14 » |
|
Hát a szavazás szerint Dant-C aka. Daninak szerintem a második film és 35 rész után is megéri folytatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 10 aug 27, 19:39:31 » |
|
Kivéve akkor ha a addig meg nem hal mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 10 aug 27, 19:54:54 » |
|
Tobi, meg Kisame még él úgyhogy nincs ok a parára, de azért remélem lesz 2. film. Meg hát újra életre kelnek akik eddig halottak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 10 aug 27, 20:31:36 » |
|
Sasorin kívül még senki nem haltmeg
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 10 aug 27, 20:39:23 » |
|
Moderátor: Kicsit sok a felesleges és rövid hozzászólás. Eddig nem adtam érte rovátkát, mert akkor sokan rosszul jártak volna, de most már az megszűnik. Úgyhogy kicsit figyelmesebben és "csak ha van mondanivalóm, akkor írok" módon tolja mindenki. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4286 Dátum: 10 aug 27, 22:07:05 » |
|
Sasorin kívül még senki nem haltmeg
Én a mangára értettem, hisz azt írta Leni-chan hogy: kivéve akkor ha addig meg nem hal mindenki. És hát a mangában még nem haltak ki teljesen. De azért jó hogy Sasorin kívűl nem halt meg más. (Bár a Sasori fanoknak ez nem jó ) Egyébként Dani, láttam egy török oldalt, ahol 7 oldalon keresztül csak 1aé van feltöltve. (Nem tudom hogy bukkantam rá arra az oldalra :S )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 22:12:37 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nastion
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 10 aug 27, 22:10:57 » |
|
Hát remélem hogy Deidara Senpai majd nagyon nagyon nagyon sokára lesz ki irva me hát ö a legjobb akatsukis az öszes közül Bár azért Hidan-t meg Kakuzu-t is sajnálnám.... nah de azé részben de télleg csak részben ugye bár haladni kell a storyval is xD mind 1 remélem minden lassaban fog haladni Dani
|
|
|
Naplózva
|
,,Aki gyöz, örökésgül nyer mindent" ,, A robbantás müvészet!"
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 10 aug 28, 01:46:10 » |
|
Tobi, meg Kisame még él úgyhogy nincs ok a parára, de azért remélem lesz 2. film. Meg hát újra életre kelnek akik eddig halottak voltak. Nem emlékszem, hogy Zetsu meghalt volna Különben meg elég az a 35 rész igyis a soroat körülbelül jövö tavasz vége felé érhet véget mivel Dani egyre jobban kidolgozza a részleteket igy azis lehet a vége felé, hogy másfél hónap 1 rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 10 aug 28, 09:36:07 » |
|
Jaj, bocsi, Zetsut, kihagytam De ahogy olvasom a mangát, már megint meghalt "valaki"! De azért remélem nem csak 30-35 rész lesz Én annak is örülnék ha csak 3-4 hónaponta jelenne meg az új rész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 09:38:07 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|