Dancsa
|
|
« Válasz #4230 Dátum: 10 aug 24, 18:23:17 » |
|
Höhöh!xD Konkrétan hol? Veszprém újmajor vaghy mi a fene... katonai bázisxD Sz-rxD további infó, gugli maps, GPS koordináta, stb: a http://golya.inf.elte.hu -n
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
bbalint93
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4231 Dátum: 10 aug 24, 19:33:21 » |
|
Dani meg kérdezném h a szülinapi vidiben melyik zene szól? KÖSZI!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4232 Dátum: 10 aug 24, 19:48:44 » |
|
bbalint: Esküszöm megütlek! Dani örülök, hogy mondtál valamit a Másnaposabbak Storyról, mert azért érdekelt, hogy olyan lesz, mint Konan Szülei meglátogatásánál, hogy a vége már nem volt érdekes, vagy még közben derülnek ki dolgok, mint például most Tobi történetszála a Fagyival és Személyiségével
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4233 Dátum: 10 aug 24, 19:54:31 » |
|
Megsúgom, hogy a 19. epizód sztorija se lett lezárva. Sajna, előfordulhatnak hirtelen összecsapott befejezések epizódonként, mert 10 percbe nehéz mindent belesűríteni. De ettől függetlenül még lezárásra fog kerülni a legtöbb szál.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Pr3d4k1ng
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4234 Dátum: 10 aug 24, 20:22:54 » |
|
Lassan kezd olyan lenni Gálvölgyi és hasonló havi kiadású műsörök (nem bántásként mondom). A sorozatos gyártás a minőség rovására kezd menni.
Remélem F.Dani nem esel ebbe a csapdába bele, kár lenne a sorozatért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4235 Dátum: 10 aug 24, 20:26:42 » |
|
A sorozat változik, ezt én is érzem. Ezért szabtam meg a hátralevő epizódok mennyiségét.
Hogy a minőség romlana? Relatív.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4236 Dátum: 10 aug 24, 20:55:46 » |
|
dani basszus még New York-ból és Frizkóból is nézik a blogodat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #4237 Dátum: 10 aug 24, 20:56:05 » |
|
Lassan kezd olyan lenni Gálvölgyi és hasonló havi kiadású műsörök (nem bántásként mondom). A sorozatos gyártás a minőség rovására kezd menni.
Remélem F.Dani nem esel ebbe a csapdába bele, kár lenne a sorozatért.
Ez volt az eddigi legnagyobb b*aromság amit életemben hallottam....
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4238 Dátum: 10 aug 24, 20:56:37 » |
|
azz igen lol még h sza******** a minőség. hát megsuogm egyre jobb ! és a maga az egész mindne részt ugy nézek meg h halálra nevetem magam! én azt mondom utána megszólni miután jobbat csinál az ember! de addig is Dant-C mesteré a terep , és a sorozaté az ilyen témában u.i :sry helyes irási hibákért, a touch pad miatt félre bökök mindig :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 20:58:13 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4239 Dátum: 10 aug 24, 21:01:23 » |
|
Nem tudom,szerintem lehet véleménye mindenkinek. Én se értek vele egyet,de nem úgy fogalmazta meg hogy így le kelljen szólni... Nem volt benne semmi ami bunkó lett volna.Ha ő így látja,így látja,ez van. Azt Dant-C is elismeri hogy változott a sorozat,aztán hogy kinek mennyire tetszik,az egyéni.
És nem azt mondta hogy sz*r,hanem hogy nem olyan jó mint régen..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 21:02:38 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4240 Dátum: 10 aug 24, 21:31:12 » |
|
Hmm, szerintem jobb mint régen. Az első résztől rosszul voltam, amikor először láttam, egészen addig, amíg Kisame le nem méri a csapdát. Mert előtte a rajz sem volt a legjobb, a szinkron meg borzasztó volt poénon meg nem röhögtem. Aztán Kisame csínyétől, és Itachi Sasuke-imádatától lassan fejlődött, de számomra a nagy ugrás a Kakuzu & Hidan Vadászatánál ugrott nagyott, azon röhögtem szét az agyam először, és csak onnantól ismertem el ezt egy nagyon jó sorozatnak. És azóta jobb lett, főleg a hosszabb Storyk miatt, amik átívelnek a sorozaton. Például nagyon várom már magyarázatot Szalay Csongorra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #4241 Dátum: 10 aug 24, 21:56:32 » |
|
grat a munkához Dani...nekem személy szerint a zenék teccenek a legjobban:) (és sry az üzi miatt...figyelmetlen voltam)
am a film után a srácokkal sokat dumáltunk, és kicsit megijedtünk...ugye most majd kicsit elbúcsúzunk a Naruto alapsztorijától?
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #4242 Dátum: 10 aug 24, 22:47:17 » |
|
... Az első résztől rosszul voltam, amikor először láttam, egészen addig, amíg Kisame le nem méri a csapdát. Mert előtte a rajz sem volt a legjobb, ...
Dani megmondta nekem, hogy ő már a kezdetetkől tudott volna úgy rajzolni mint a 23. részben, csak mivel saját maga szórakoztatására csinálta így nem foglalkozott vele ... Bár, hogy ne hangzon ez teljesen egos dumának, hozzá tette, hogy azért minimálisan fejlődött
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4243 Dátum: 10 aug 24, 23:10:14 » |
|
Nem a rajzzal volt gond, amúgy se. Az "ez itt az új munkahelyed" szövegtől kirázott a hideg annyira szar volt. Féltem, az egész olyan lett, de tévedtem hál' istennek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4244 Dátum: 10 aug 25, 07:37:35 » |
|
Pr3d4k1ng ha neked az 1. és a 23. rész közt az jön le h romlott, akk lehet h másik sorozatot nézel... A gálvölgyi tényleg nagyon lapos már de az uj részen is dőltem a röhögéstől. Ebadták! Off:De azért birom hogy egyre gyakoribb, hogy ujonnan regezett emberek némelyikének már az első 10 hszben van h szidja az EAÉT
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 07:50:41 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|