Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3900 Dátum: 10 aug 09, 11:29:48 » |
|
Azért nem értitek, mert az nem egy olyan vicc amit érteni kell.
Sokan kérdezgették, és van aki ma is képes meg kérdezni, hogy milyen programot használ, és erre volt a válasz az eper és a fél tégla.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3901 Dátum: 10 aug 09, 11:57:39 » |
|
Leoéknak minek szoba? Majd kint alszanak a füvön. Az epres poént meg (ahogy Matten is mondta) nem kell értelmezni. AZ csak úgy natúrba jött. De komolyan, ha még egyszer megkérdezi valaki hogy mivel csinálja Dani az 1AÉ-t én bele verem a falba a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3902 Dátum: 10 aug 09, 12:02:09 » |
|
Legyek szemét és megkérdezzem? Xd Amugy leo és hidan párisítás a legnagyobb, szétosztanák egymást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3903 Dátum: 10 aug 10, 09:25:59 » |
|
OFF: Dant-C egy kérdés lehet hülyeség de Nem ma van a szülinapod??? ha igen akk Boldog Szülinapot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 09:28:34 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3904 Dátum: 10 aug 10, 11:18:27 » |
|
Ezt meg honnan sikerült leszűrnöd?xD Mert nagyon nem talált. Kb csak 2 hónapot tévedtél..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3905 Dátum: 10 aug 10, 11:21:32 » |
|
akkor semmi amúgy egy másik animével foglalkozó honlapon ami B betűvel kezdődik és egy narancssárga hajú halalálistenrőlszól ott volt kiírva a szulinapsoknál hogy Dant-C 20 éves ma... na mind1 kivágtam az oldalról azt a részletet és felnagyítottam kb olyan win95 ös minősége lett de ittvan: http://kepfeltoltes.hu/100810/xD_401x480_www.kepfeltoltes.hu_.jpgDANI A POSTAFIÓKOD MEGTELT NEMTUDOK Pü-T KüLDENI xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 12:04:49 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3906 Dátum: 10 aug 10, 21:15:04 » |
|
Jéé, ennek a Gotei 14-nek az alkotói nem rég felvették velem a kapcsolatot, hogy segítsek nekik.xD Sz'al már van 1. rész.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chuck Norris
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3907 Dátum: 10 aug 11, 09:45:38 » |
|
Sziasztok! Dani akkor ha jól sejtem Júniusban vagy MÁjusban volt a szülinapod ugye? Egyébként nekikezdtem a sorozatomnak az elsö képpel kész vagyok xD majd olyan 1 hét és meglesz 1 perc xD:D na de mind1 ^^ már várom a kövi részt az 1aé böl ^^ na jó munkát sok sikert By Chuck
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3908 Dátum: 10 aug 11, 10:08:46 » |
|
Nem, októberben lesz.xD De ne chateljünk má, emberek!xD
Off vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #3909 Dátum: 10 aug 12, 07:31:51 » |
|
off:
Ha annyira kíváncsiak vagytok mikor van Daninak a szülinapja akkor itt a fórumban rá mentek a naptárra azt kész de amúgy október.8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3910 Dátum: 10 aug 12, 12:06:38 » |
|
... Egyébként nekikezdtem a sorozatomnak az elsö képpel kész vagyok xD majd olyan 1 hét és meglesz 1 perc xD:D na de mind1 ^^ ...
Moderátor: Ez itt nem a reklám helye. Ha lesz belőle legalább 1 rész teljesen kész, akkor keress meg, és ha üt egy színvonalat, akkor kap egy témát. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Scylla
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3911 Dátum: 10 aug 12, 19:20:35 » |
|
De ha Sasukina öngyilkos lett akkor honnan fogják megtudni hogy mi történt éjjel? És állitolag ő volt az egyetlen aki tudta mi történt aznap éjjel!Éljen az 1EA ! http://s10.gladiatus.hu/game/c.php?uid=32463
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3912 Dátum: 10 aug 12, 19:22:30 » |
|
Kiváncsi vagyok, hogy a kövi részben mi az a rész amikor Hidan ide oda gurul a földön Benne volt a zenés videóban amit a 2. szülinapra dobtál össze -Vagy az csak direkt ahhoz a videóhoz volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3913 Dátum: 10 aug 12, 19:31:57 » |
|
Nem kell ahhoz mindenképpen Sasukina, hogy megtudjuk, mi történt. Már kiderült, miért lett normális Kisame színe, hova tűntek Itachi fülei, és hogy mi lett Kakuzuval. Talán szép sorban majd a többi rejtély nyitjára is fény derül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Scylla
Újonc
Nem elérhető
|