Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3885 Dátum: 10 aug 07, 23:07:21 » |
|
Üdvözletem!Örömmel hallom, hogy nem sokára jön az új rész. De itt kommentálni kell ugye, nem pedig nyaggatni, úgyhogy nekivágok. Bevallom, elsőre nem nyerte el a tetszésemet a sorozat, de utána nagyon megszerettem. Bár én nagyon nem szeretem a trágár szavak használatát, de szerintem ebbe a sorozatba belefér, sőt anélkül, talán nem is lenne az igazi. Bár tudom, hogy nem sokat számít, de, ha nekem így is tetszik valami, az elég nagy szó. Mindent összevetve, egy-két résztől eltekintve a sorozat nagyon tetszik, és várom az újabb epizódokat. Üdv.: Kankuro Gaara U.i.(P.s.): Ha valaki írna és esetleg nem válaszolnék, akkor előre is bocsánatot kérek. Lusta vagyok, hanyag és feledékeny.
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3886 Dátum: 10 aug 08, 10:00:00 » |
|
Üdvözletem!Bevallom, elsőre nem nyerte el a tetszésemet a sorozat, de utána nagyon megszerettem. Bár én nagyon nem szeretem a trágár szavak használatát, de szerintem ebbe a sorozatba belefér, sőt anélkül, talán nem is lenne az igazi. Bár tudom, hogy nem sokat számít, de, ha nekem így is tetszik valami, az elég nagy szó. Hát, én se vagyok nagyon oda a trágár (és a legújabb trágár) szavakért , ennek ellenére szeretem ezt az animációt. A 'Fejvadászat' c. epizódban annyi mocskos szót vágtak egymás fejéhez Hidan és Kakuzu, hogy nem bírtam abbahagyni a röhögést. Én olyan szavakat, mint a "szar" meg a "Basszus" szoktam használni, de nem gyakran.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofi0
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3887 Dátum: 10 aug 08, 10:13:37 » |
|
Szerintem ez teszi még viccesebbé a sorozatot! Én se szoktam "csúnyán" beszélni, de ha a barátnőimmel idézünk az EAÉ részekből kénytelenek vagyunk kimondani a trágár szavakat is!
|
|
|
Naplózva
|
"Az igaz barát a legnagyobb áldás, és mégis a legkevesebbet tesszük a megszerzéséért."
εїз·.¸¸.·´¯`·.¸¸.Wolf's Rain fan!·.¸¸.·´¯`·.¸¸.εїз (¯`·._..Devil May Cry fan!.._.·'¯) ˙·˘°ღFinal Fantasy fan!ღ°˘·˙ Deviantom
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3888 Dátum: 10 aug 08, 13:11:33 » |
|
Én sem szeretek káromkodni, mert a káromkodás csak azt mutatja hogy milyen neveletlen az az ember aki káromkodik. De ebbe a sorozatba belefér, hiszen gonoszokról van szó, nem pedig kis angyalkákról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3889 Dátum: 10 aug 08, 13:49:34 » |
|
hát a káromkodás az nekem sem szokásom, de szerintem ebbe a sorozatba simán belefér és hát Hidantól ne is várjuk el h felhagy a káromkodással Pein megengedte neki..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
YagatonDark
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
YAOI??!! HOL...??!
|
|
« Válasz #3890 Dátum: 10 aug 08, 14:02:13 » |
|
Egyszerűen imádom... A hangok, a rajzok, az egész kivitelezése egyszerűen elképesztő, mégcsak hasonlóan jó paródiát sem láttam eddig soha. Hidan és Kisame a kedvenceim. Főleg mikor a filmben Hidan nem káromkodhatott, az valami hihetetlen volt... Nem is szólva arról, amikor Kisame és Nagato testet cseréltek... "Én a helyedben nem tenném..." "MÁR SEMMIT SE CSINÁLHATOK?!" Csak gratulálni tudok Daninak, de tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
KILINCS...!!
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3891 Dátum: 10 aug 08, 18:48:54 » |
|
Nincs is annyi káromkodás a sorozatban. És ami van is az általában egy újabb amit eddig nem használt senki, és Dani agyszüleménye
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3892 Dátum: 10 aug 08, 19:42:53 » |
|
"csak úszok egy kicsit ebben az izzó lávafolyamban" De a káromkodásról... hát ma 5 perc sípolás aztán meg 2 óra ORTT képernyővédő lett volna a gépen... valaki [aki biztos h nem a tesóm pasija (szarkasztikus hangnem)] kikapcsolta a tűzfalat és víruskeresőt, és kért egy senki által nem ismert username-t és jelszót. Hát nem sikerült bekapcsolni de a szilikon billentyűzet repült 6 métert a járdáig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3893 Dátum: 10 aug 08, 21:39:04 » |
|
én tudom mikor lesz 1aé dani 2-3 napja írta nekem msn-en hogy 1-2 hét mulva
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3894 Dátum: 10 aug 08, 21:57:03 » |
|
KösziXD Előbb írva, hogy aug közepén... egy két hét múlva aug közepe leszXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3895 Dátum: 10 aug 08, 22:06:33 » |
|
Ezen a két mondatotokon most kajakra behaltam srácok X''D. Amúgy nevezzetek hülyének, de a féltégla és az eper viccet a mai napig nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
tomi-san
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
shikamaru okos - pöttyet -
|
|
« Válasz #3896 Dátum: 10 aug 09, 00:16:29 » |
|
hát mondjuk én sem :smirksweat:nem vagy egyedül
|
|
|
Naplózva
|
bort, búzát, tisztességet, szeressük a rendőrséget!
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3897 Dátum: 10 aug 09, 08:19:59 » |
|
Gondolom azért mert az eper meg a féltégla is ellégé 1szerű dolgok és paint is meg a move maker is az.
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #3898 Dátum: 10 aug 09, 09:46:29 » |
|
hosszú idő után újra itt hátra lapozva egy két oldalt láttam a tervrajzot, a szülinapi videót, pár hátteret istenkirály minden kérdés Leoék, most, h testet kaptak, megkapják a vendégszobát? anno mikor szellemek voltak, ugyebár könnyen áthaladtak a falakon is tehát, számukra pein és a power peinek titka már nem titok vagy az valami szellem gátló fal? mindenesetre istenség, h Leoéknak teste van. mindjárt hó közepe és huszonhááárooom XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3899 Dátum: 10 aug 09, 10:58:10 » |
|
Ha már Eltonnál és Leónál tartunk akkor lenne egy kérdésem: Elton hogy kapott testet, ha a 11. részben Pein valami szellemszívóval beszippantotta?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|