|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #3856 Dátum: 10 aug 04, 08:34:58 » |
|
Nagyon f*szás lett, csak nekem nagato nem illik, oda a képhez, mmint a rajzolt nagato/chucknorris/meg konan apja
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3857 Dátum: 10 aug 04, 08:47:36 » |
|
Az alkotó az Veszprém megyei? azért kérdezem mert pain az egyik részben "Napló" című újságot olvas a wc-n amikor zetsu megzavarja (és a napló az veszprém megye napilapja)
Bár, már Dani válaszolt, de van Hajdú - Bihari Napló is http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Hdbn3.jpg&filetimestamp=20071210200204
(bocs, hogy okoskodok )
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3858 Dátum: 10 aug 04, 09:48:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3859 Dátum: 10 aug 04, 11:34:34 » |
|
Nagyon f*szás lett, csak nekem nagato nem illik, oda a képhez, mmint a rajzolt nagato/chucknorris/meg konan apja de hisz ő Bruce Lee alázó Nagato azért belefér amúgy köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3860 Dátum: 10 aug 04, 23:38:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.
## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3861 Dátum: 10 aug 04, 23:43:41 » |
|
Igen, ez tényleg baki.xD Én is kb 1-2 hete fedeztem fel.xD Csodálkoztam is, hogy még senki se említette.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3862 Dátum: 10 aug 04, 23:52:20 » |
|
Hát, nem tudom, az egész ehlységet ltátuk-e, de sok helyen van egy fürdőszobába integrálva egy wc is, az Akatsuki kecóban amekkora nyugodtan lehet egy jópár wc és/vagy fürdő szerintem az iylemsi nem sokaknak szúr szemet. Ah mrá beírtam ide.. az új bogár-Kisamét annyira megnézném már itt is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 04, 23:52:58 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3863 Dátum: 10 aug 05, 08:59:38 » |
|
Ah már beírtam ide.. az új bogár-Kisamét annyira megnézném már itt is Hát, azt én el tudom képzelni az 1AÉ-ben! tök röhejesen nézett ki, ugye? Főleg, ahogy mozgott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tomi-san
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
shikamaru okos - pöttyet -
|
|
« Válasz #3864 Dátum: 10 aug 05, 15:09:41 » |
|
Hát ez rohadt nagy, már egyszer végignéztem most elkezdtem előröl. Legjobb a film "lókuki a popidba kakuzu" hatalmas
|
|
|
Naplózva
|
bort, búzát, tisztességet, szeressük a rendőrséget!
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3865 Dátum: 10 aug 05, 16:03:38 » |
|
Dani: Annyit kérdezhetnék, hogy a végét happy endre csinálod? Bár elképzelve ahogy kabucsimaru nellet otvannak az oszladozó hullák Jah, és gratulálok a művészi személyiségednek, hogy egy ilyen kaliberű művet össze tudtott hozni . Jah és ha lehet, majd drágán add el a TV-nek, XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #3866 Dátum: 10 aug 06, 11:07:34 » |
|
szentem nagyon nagy az egész sorozat én már alig várom a következő részt. De szentem ezt már el is lehetne adni egy TV-be mint a south parkot:D Nagyon nagy lenne alig várom már a kövi részt. mikor lesz??
TV-ben! Mozifilmként 3D-ben! Mekkora lenne már! És igy Deidara bombája kirobbanna a vászonról
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3867 Dátum: 10 aug 06, 11:37:27 » |
|
Jaja + mindenki kapna ajándék akatsukis köpenyet a moziban Egyébként Tobi hangját nem géppel csináltad?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 11:51:49 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3868 Dátum: 10 aug 06, 12:22:57 » |
|
Nem. A 10. epizód végén elröhögöm magam, amikor Tobit szinkronizálom. És ott lehet is hallani, hogy az nem gépi torzítás. hiroto: Sose voltam a Happy Endek híve. De eddig úgy néz ki, hogy ha nem is 100%-ban, de boldog befejezést kap a sorozat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 12:25:30 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3869 Dátum: 10 aug 06, 14:49:24 » |
|
Ja tényleg. Btw, gondolkoztál már azon hogy saját deviantartos oldalt csinálj? (vagy már van?) Mert piszok jól rajzolsz Jó az avid
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 15:35:26 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|