kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3825 Dátum: 10 aug 02, 21:02:42 » |
|
nemkell nekem megvan beszkennelve majd holnap elkuldom Pü-be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3826 Dátum: 10 aug 02, 21:07:05 » |
|
Szerintem nyugodtan belinkelheted majd ide a topicba is. Úgyis az én scannerem jelenleg szabin van, sz'al én nem tudnám bescannelni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3827 Dátum: 10 aug 02, 21:11:58 » |
|
Nekem is küld el PÜ-be. Amúgy mi annak a számnak a címe ami a kis videóba megy (szülinapos) nem tom mért de az összes szám tetszik ami az 1eá-ban megy (kivéve itachi dalát )
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3828 Dátum: 10 aug 02, 21:16:22 » |
|
Ki van írva a videó alá is, de: Maximum the Hormone - Koi no Mega lover
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3829 Dátum: 10 aug 02, 21:16:30 » |
|
nemkell nekem megvan beszkennelve majd holnap elkuldom Pü-be
Köszönöm! Az egész újság?o.O ... Tudtad Dani hogy a külföldiek is nézik a sorozatot?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 21:24:08 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3830 Dátum: 10 aug 02, 21:25:36 » |
|
Nem, képzeld halvány gőze sem volt róla. *irónia*
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3831 Dátum: 10 aug 02, 21:30:19 » |
|
Nah, rondár, mily' kis gonosz vagy!xD
Egyébként, Hellus-chan, részben neki köszönhető, hogy külföldiek is nézik a sorozatot.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axelkun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3832 Dátum: 10 aug 02, 21:35:15 » |
|
Háát igen. Daninak nagyon jó rajzolási képessége van. Az ötlet is nagyon jó. Már várom a kövi részt. Biztos annak is nagy sikere lesz. Már olyannyira híres a sorozat hogy több mint 500weboldalon megtalálható. De engem nem érdekelnek azok. Én mindig itt megnézem! Sok szerencsét daninak a további részekhez és grat a sorozhathoz! na mentem
|
|
|
Naplózva
|
_______________________________________________ Kenshy: "-Ha igazi shinobi akarsz lenni akkor küzdj meg velem"
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3833 Dátum: 10 aug 02, 21:38:37 » |
|
Nah, rondár, mily' kis gonosz vagy!xD
Egyébként, Hellus-chan, részben neki köszönhető, hogy külföldiek is nézik a sorozatot.xD
Fordítanám tovább is, csak kedv kéne hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3834 Dátum: 10 aug 02, 21:44:59 » |
|
Én viszonylag új fórumozó vagyok, nem tudtam, nekem is osztálytársaim ajánlották. De Dani hogy tudsz paint-tel ilyen jól rajzolni?! Én csak papírra tudok szépen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 21:48:22 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3835 Dátum: 10 aug 02, 22:16:18 » |
|
Mindenkinek más adottsága van... Van akinek az uchihák adottsága jut, van aki jól tud rajzolni géppel... utóbbihoz lehet, hogy hozzájött sok gyakorlásXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Pöcök
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Elsőszámú csokikajáló törpicsekk x)
|
|
« Válasz #3836 Dátum: 10 aug 02, 22:26:41 » |
|
Azért úgy kíváncsi lennék, hogy a Peller Mariann bábú az mit tud.
|
|
|
Naplózva
|
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ... The situation is hopeless but not serious. If life gives you lemons, make lemonade!
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3837 Dátum: 10 aug 03, 00:52:27 » |
|
Nem hiszem, hogy benne lesz, főleg, hogy Sasori meghalt , amúgy is csak poén, másrészt szerintem Sasori még nem fejezte be, amikor Hidan kérdezte, mondta, hogy az utolsó simitásokon dolgozik dehát ki tudja nála mi az utolsó simítás, lehet még a fegyverek benne sincsenek Amúgy érdekelne, hogy Peller Mariann mit szól a poénhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kicsipunk
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3838 Dátum: 10 aug 03, 05:39:10 » |
|
Azért megnéznék egy Peller Mariann idézést . Elvégre Sasorit is megidézte Hidan. (enyhe hullagyalázás )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3839 Dátum: 10 aug 03, 08:30:02 » |
|
félig OFF: egész újság? beteg vagy? xD csak az EAÉ-S SZöVEG http://img69.imageshack.us/img69/6044/55375369.jpgcsak így sikerült bocsi... legegyszerűbb az ha megnyitod jobb klikk kép mentése más néven aztán úgy nyitod meg és aztán nagyíttod fel ^^ olvasható lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|