jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3720 Dátum: 10 júl 27, 12:15:17 » |
|
fúú akkor biztos valami speckó rész lesz.......vagy kiderül h csak vasárnap jön ki a rész na mind1 boldog szülinapot akatsuki kecólakók
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 13:28:17 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Öcskös^^
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3721 Dátum: 10 júl 27, 12:33:47 » |
|
Boldog szülinapot Akatsuki kecó <3 Egyébként nekem is aug. 01-jén van a szülinapom és imádom a sorozatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3722 Dátum: 10 júl 27, 12:47:43 » |
|
Hú akkor Azért volt ez a nagy buli az Aka-lakban, hogy másnapra nem emlékeztek semmire .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3723 Dátum: 10 júl 27, 13:07:13 » |
|
Tyűű...Akkor szerintem Tobi bulit rendezett azért csodálkoztak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Twist Again
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Maszkos Harcos=Agyhalott Zombi >>lenni én
|
|
« Válasz #3724 Dátum: 10 júl 27, 15:12:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Első számú Kakashi fan,mellesleg Akatsuki tag és zacskós tej függő vagyok!! chidori parádé !!! az élet nagy kérdései: 1:Kakashi-nak mi van a maszkja alatt? 2:Most akkor konnektorba nyúlt,10 liter zselé van a haján,vagy alapból ilyen a haja?
|
|
|
Fumiko
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3725 Dátum: 10 júl 27, 18:01:40 » |
|
Boldog szülinapot az akatsukisoknak^^ xD Én is tűnök ülve várom a folytatást,kíváncsi leszek,hogy mi az az 'egy-két dolog' ami azalatt történt,hogy a többiek nem voltak otthon x) Már akkor is rámjön a röhögőgörcs,amikor elképzelem,hogy a Hebisek 'besunnyognak' az Akatsukiba a tagoknak öltözve Érdekes lesz,ha Itachi és Sasuke találkozik. xDD Én nagyon szeretem a sorozatot,mindig jó lesz tőle a kedvem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 18:02:42 írta Fumiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #3726 Dátum: 10 júl 27, 19:37:33 » |
|
Na akkor már én is Boldog Szülinapot!Egyébként szerintem az 1AÉ a legjobb létező fan made ha szabad ilyent mondani,már a hangjuktól leesek a székről,a beszólásaik meg....állati!Én a movieval kezdtem na akkor azt mondtam hát ha ez ennyire király..és sorba végignéztem az addigi összest. A kedvencem a 16. és abból is Kisame rapje.Csúcs! Erdélyi barátnőmnek meg Itachi Érzelmi éneke a favoritja.Meg Sasuke dala. Az eddigi utolsó két rész...a macska jött a sztereotípiával...brutál jó!Ez az egész sorozat úgy király ahogy van!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3727 Dátum: 10 júl 27, 19:44:46 » |
|
Csá nekem pont augusztus 1jén lesz a szülinapom .De kira az Egy akacukis életévell egynapon van a szülinapom . Xd most nézem hogy Öcskösnek is akkor van .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 19:56:56 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Twist Again
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Maszkos Harcos=Agyhalott Zombi >>lenni én
|
|
« Válasz #3728 Dátum: 10 júl 27, 20:41:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Első számú Kakashi fan,mellesleg Akatsuki tag és zacskós tej függő vagyok!! chidori parádé !!! az élet nagy kérdései: 1:Kakashi-nak mi van a maszkja alatt? 2:Most akkor konnektorba nyúlt,10 liter zselé van a haján,vagy alapból ilyen a haja?
|
|
|
Chuck Norris
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3729 Dátum: 10 júl 27, 20:43:23 » |
|
Sziasztok!!
Hehe oké Bocsánat minden hibáért amit elkövettem! Elsönek vagyok itt a Forumon és már akartam beszélni mindenkivel aki nézi ezt a sorozatot mert én is nézem és jobb mint a NAruto! Izgalmasan hagyta Dani a végét ugyhogy biztos ütös lesz a kövi rész!! BOldog Szülinapot az akatsuki nak! És mindenkinek akinek akkor vana szülinapja!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #3730 Dátum: 10 júl 27, 23:13:54 » |
|
.. Hihi nekem most tűnt fel a 21. epizódban hogy Itachi fejvédőjén egy régi lemez lejátszó van.. azt tán jelképesen arra akart utalni hogy siket? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3731 Dátum: 10 júl 27, 23:17:51 » |
|
Ezt már jó pár oldallal odébb megemlítettem és ki lett beszélve.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Fumiko
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3732 Dátum: 10 júl 28, 12:17:55 » |
|
Twist Again énis csak most kezdem bele xD De hogy idetartozót mondjak: a lemezjátszó nekem is most tűnt fel^^ Annyira jóhogy még részletekben is elrejtve ott vannak a poénok :'D Péládul volt egy olyan,ami később tűnt fel,hogy Kisame pólójára az volt odaírva,hogy Utca-Shary Man De így átgondolva voltak benne olyan pénok,amik csak magyarul jönnek ki. Pl.: 'Állítsad már meg az Uchiha madarát!' Ez angolul nem jön ki^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3733 Dátum: 10 júl 28, 13:37:43 » |
|
Jah, Mondjuk amikor beszélgetés közbe előmászik Suigetsu... Az üt. Meg Az eltörött a térdkalácsom. Csak hülyén jön ki h húsvéti különkiadás aztán a karácsonyról van benne szó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3734 Dátum: 10 júl 28, 14:12:56 » |
|
Manesz: Épp ez benne a poén, hogy a címe Húsvéti különkiadás és a karácsonyról szól. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|