Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3555 Dátum: 10 júl 16, 16:55:47 » |
|
Amúgy azon goldolkoztam, hogy miért az a sorozat címe, hogy "Egy Akatsukis Élete" amikor az egész akatsukiról szól? Eleinte más volt a koncepció Dani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3556 Dátum: 10 júl 16, 17:06:31 » |
|
húú..ezen én is de ne lőjük le, mert biztos kiderül majd az utolsó részben. én arra gondoltam hogy valamelyikük fogja elmesélni hogy mi történt velük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3557 Dátum: 10 júl 16, 17:10:38 » |
|
Látom, már kezdtek kifogyni a kérdésekből.xD
A címben nem az "Egy"-en van a hangsúly. Szerintem nem kell sokat rajta agyalni, hogy a sorozat átlagosan mutatja be egy akatsukis életét. Nem pedig csak EGY akatsukis életét.xD Nah, sz'al értitek.x'D
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #3558 Dátum: 10 júl 16, 18:35:02 » |
|
Amúgy én régen lehagytam az "s"-t és mindenhova úgy írtam meg mondtam, hogy Egy Akatsuki Élete, aztán valaki megjegyezte, hogy nemígyvan
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #3559 Dátum: 10 júl 16, 18:49:45 » |
|
akk eddig: Tobi és Zetsu vanília fagyit eszik miközben Tobi szívja a ganját és Zetsu szaporodni kezdett a spóra jutsujával.jah és közben csongi is visszatért a papírzacsiért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3560 Dátum: 10 júl 16, 20:55:46 » |
|
Zetsunak van spóra jutsuja? Újra át kell nyálaznom a régebbi manafejezeteket mert erre tökre nem emlékszek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #3561 Dátum: 10 júl 17, 12:13:51 » |
|
Zetsunak van spóra jutsuja? Újra át kell nyálaznom a régebbi manafejezeteket mert erre tökre nem emlékszek... A Kage találkozós részeknél van. A 466. mangában a 10. oldalon említi meg 1.-nek a fekete Zetsu. Amúgy gyakorlatilag a többség előtt már lepergett az új rész, szóval most Dant-C találhat ki újat. Szegény...
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3562 Dátum: 10 júl 17, 13:57:22 » |
|
Nem hiszem hogy az lesz az új részben amit itt kombinálnak és találgatnak a fanok.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #3563 Dátum: 10 júl 17, 15:06:52 » |
|
Persze, hogy tuti nem Állítom, h amiket írtunk egyik se lesz benne:P Úgy is olyan lesz, amire nem is gondolnánk. Mondjuk én elsőnek azt hittem, hogy Zetsu meg Tobi...na....szóval érted Tudom beteges. Aztán meg, hogy kitakarították a házat, meg ilyenek Vagy Megjelent a Hebi (álcázva), és történt 1-2 dolog amíg a többiek távol voltak. Am tuti egyik se:P
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3564 Dátum: 10 júl 17, 15:40:05 » |
|
de izé vagy remélem nem az lesz amire te gondolsz, mert akkor váltok képet egyébként ez is beszarás amit kitaláltunk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 15:48:58 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3565 Dátum: 10 júl 17, 17:03:35 » |
|
Zoli az 4. mondatod TE BETEGES VAGY!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 12:34:33 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Rathel
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3566 Dátum: 10 júl 17, 18:11:14 » |
|
Nagyon jó lett, de nálam az volt a cink, hogy véletlenül a 22-ik részt néztem meg, és arra hittem hogy az a 21-ik... És amikor rákattanok a 22-ikre, nézem mi a... És billentyűzet fejelés. Egyébként a Casper-kacsók teljesen elszakadnak Dei'-től és mellékszereplőként lesznek jelen? Egyáltalán ki fog derülni hogy hogy a fenébe másztak ki Dei' kezei és hogyan változtak húsvéremberré?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3567 Dátum: 10 júl 18, 04:26:12 » |
|
Szerintem nem valószínű mert az egyetlen ember aki tudta mi történt öngyilkos lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SuiGetSUu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3568 Dátum: 10 júl 18, 06:28:16 » |
|
Hy-hy!! Új tag vok a fórumon szal bocsi a hülyeségekért(hamár az lesz amit mondok xD) !! Arra azért kiváncsi lennék ,hogy a ha a fan-mode menüpontra katolva az Egy Akatsukis Életét kiválasztva (jol csüröm a szavakat xD) a lap alján odajutok h a EAE-ben szereplö zenék listáját mikor firssítené vki ( már 22. résznél járunk és lenne pár szám amit elhalgatnék xD)?????? Mégeccccer bocsi ha hülyeségetirok de kivi vok mikorra lesz várható a zene lista frissítése Bye! Suigetsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3569 Dátum: 10 júl 18, 07:47:41 » |
|
SuiGetSUu: itt a fórumon is meg tudod nézni a betétzenéket, mégpedig az "Egy akatsukis élete - betétzenék listája" című témában, melyet itt megtalálsz: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=2826.0Itt a 22. részig az összes zene meg van nevezve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 07:49:44 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
|