Hát nem vagyok nagy forumozó, de imádom ez a sorozatot, úgyhogy muszáj írnom legalább egy hozzászólást.
Dani, talán az Egy Akatsukis élete nem tökéletes, talán vannak benne agyonrágott poénok, de mondjon akárki akármit, ez messze a legjobb Naruto paródia, amit valaha láttam. Tudok angolul és sok más paródiát néztem már, de egyik sem volt ilyen jó! Nem tudom röhögtem-e már ennyit paródián, talán a Shrecken... Nem vagyok őrült, de sok részt megnéztem nagyon sokszor, amikor a számítógépen munkálkodok, akkor is mindig ez megy háttérzajnak.
Nagyon tetszik a kidolgozás, hogy komplex története van az egésznek (nem pedig ilyen Hűbele Balázs módjára jönnek részek...), és a karakterek zseniálisak lettek! Egyszerűen imádom Kisamét és Hidant, de az összes többi szereplő is nagyszerű. Nagyon tetszik a jellemfejlődésük is, a legjobban a Kakuzu x Hidan párosítást találtad el!
Nem is beszélve a zenékről. Imádom, imádom! Csak ne járj úgy, mint Kishimoto; ugyanis a művész úr most már úgy alkot, hogy szinte tudod előre, mit történik.
Csak így tovább Dani, nem semmi az Egy Akatsukis Élete. Szerintem érdemes lenne leszinkronizálnotok angolra, hogy a rajongók tábora ne csak magyarokra szűkúljön be. Biztos vagyok benne, hogy aratna a sorozat. Nem egyszerű, de szerintem érdemes lenne megcsinálni.
Csak így tovább Dani, sok vidám pillanatot biztosítottál már nekünk!