-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3525 Dátum: 10 júl 12, 13:27:29 » |
|
A 17. - részben mi van Sasori mellé írva ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3526 Dátum: 10 júl 12, 13:31:44 » |
|
a halálomig,és azon túl is szolgálni fogom az Akatsukit:D vagy valami ilyesmi,pontosan én se látom:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3527 Dátum: 10 júl 12, 13:35:38 » |
|
Hidan megidézi sasorit az se semmi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 12, 13:36:15 írta stan322 »
|
Naplózva
|
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3528 Dátum: 10 júl 12, 19:11:15 » |
|
nem akarok követelőzni, de írtam egy kérdést, miszerint: mi annak a számnak a címe, ami Kakuzu fürdőbe menetele alatt szól a 21. részben, lehet hogy én nem vettem észre a választ, de a kérdésem követő pár oldalon nem jött válasz, ha mégis és nem láttam elnézést, de ha tényleg nem jött rá válasz, akkor annak van különösebb oka?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pipike25
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3530 Dátum: 10 júl 12, 20:21:39 » |
|
woooow dupla rész naggyon jók a poénok és imádom a mimikákat, meg az apró részleteket...pl. amikor a gyárban felkapcsolják a villanyt és összemegy Dei' pupillája a fénytől. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3531 Dátum: 10 júl 12, 20:32:20 » |
|
nem akarok követelőzni, de írtam egy kérdést, miszerint: mi annak a számnak a címe, ami Kakuzu fürdőbe menetele alatt szól a 21. részben, lehet hogy én nem vettem észre a választ, de a kérdésem követő pár oldalon nem jött válasz, ha mégis és nem láttam elnézést, de ha tényleg nem jött rá válasz, akkor annak van különösebb oka?
Igaz, bocs, azt a számot kihagytam. A címe: One outs ost - Movin' jason552, veled valami nagyon nincs rendben.. Ez már nem az első Fairy Tailes hsz-ed..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
leves96
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3532 Dátum: 10 júl 13, 12:53:34 » |
|
A 17. - részben mi van Sasori mellé írva ? "Én mindörökké, halálom után is szolgálni foglak Akatsuki"(Sasori aláírása) "Szerintem aki Gyerek marad lelkileg és mégis tud felelősséget vállalni a tetteiért, az a Bölcs ember!" Matten :-D, Aki nem tud, de tudja, hogy nem tud - az Bölcs. Én ezt hallottam^^ De a tied is igaz lehet, én csak egy pajkos felnőttet képzeltem el amikor olvastam a hsz-ed^^. Dani, hány részre tervezed az EAÉ-t?
|
|
|
Naplózva
|
"Sabaku Kyuu, Sabaku Soso" Sok bunkó nem szereti ismételni magát. Ezért ők nem szeretnek. De kinek baj? Mondd anyám? Hallássérült vagyok, örülök is ennek.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3533 Dátum: 10 júl 13, 15:40:27 » |
|
Téves! Mistich már leírta helyesen! a halálomig,és azon túl is szolgálni fogom az Akatsukit:D
Amúgy 30-35 epizód mindenképp lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3534 Dátum: 10 júl 13, 16:29:16 » |
|
És gondolom lesz még egy film is ugye?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3535 Dátum: 10 júl 13, 16:30:59 » |
|
Hát jobban birod mint omnistrife, amúgy kijött 3 év után az új FWA rész de nem egy nagy durranás, ugyan azokat a poénokat süti el omni újra meg újra, hehe igen itachi nem lát, kakuzu még mindig skót stb, egy két jó rész volt azért benne Bár így 3 év után kicsit többet vártam, a végén meg az a kocsi, na az betett, jó, hogy még fel sem találták a Naruto világában, értem én, hogy alkotói szabadság meg minden, de azért az csúnya volt. Amúgy én valahogy a te sorozatodon az elejétől többet nevettem mint a FWA-n lehet csak azért mer magyar és sok éppen aktuális poén van benne nemtudom.... 30-35 rész az szép, kiváncsi leszek, hogy fogod befejezni, gondolom Naruto legyőzi Peint vagy ilyesmi (el ne mond!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 16:36:23 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3536 Dátum: 10 júl 13, 17:24:16 » |
|
Énis várom viszont Kaki remélem nem hal meg Mert Hidan vmi olyasmit "látott"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3537 Dátum: 10 júl 13, 18:57:47 » |
|
Mivel azért vmennyiben a rendes animét követi ezért sztem ő is ki lesz írva mint Sasori vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3538 Dátum: 10 júl 13, 19:15:27 » |
|
lol xD ebben biztos igazad van! vagy ki lesz írva vagy nem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #3539 Dátum: 10 júl 13, 19:17:19 » |
|
Hát ha már a sorozat követésnél tartunk szívesen megnéznem Egy Akatsukis Élete poénokkal és stílussal a Sasuke vs. Itachi harcot Viszont azon annyit nevettem amikor Deidara bokán rúgja Itachit és erre Ita: -A tököm! XDXD az egy felejthetetlen jelenet Hajrá Dant-C
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 19:25:01 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|