Már elég régóta rajongója vagyok az "Egy akatsukis élete" című sorozatnak viszont eddig még nem vettem rá magam arra hogy véleményt nyilvánítsak a fórumon. Ezt most pótolni szeretném!
Gratulálni szeretnék Dant-C! Kitűnő munkát végzel, nagyon kreatív, szorgalmas és tehetséges vagy! Lenyűgöző látni hogy mennyit fejlődött a rajzolási technikád, a 21. és 22. rész minősége megdöbbentő! A munkád a tökéletes példa arra hogy ahhoz hogy komoly értéket alkossunk csak szorgalom gyakorlás és elhivatottság kell és hogy nincs szükség méregdrága csúcs modern hightech programokra. Nem csak a karakterek megjelenítése hanem a harcjelenetek és egyéb mozgások látványvilága is magas színvonalú. Lehet jobban jártunk volna ha a Naruto Shippuuden 167. részét is te animálod vagy rajzolod
![kacsint](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/wink.gif)
jó ez azért túlzás egy kicsit de a lehető legjobb úton haladsz, hogy akár komoly nemzetközileg ismert munkákat készíts feltéve persze ha ezzel szeretnél foglalkozni.
A külső persze nem minden, de az eddigi részek tartalmilag is teljesen rendben voltak. Szórakoztató mindegyik, rengeteg poén és olyan jelenet van ami mosolyt csal az arcunkra vagy adott esetben teljesen letaglóz minket és a földön fetrengünk a nevetéstől vagy éppen a fejünket verjük a falba tőle. El sem tudom képzelni hogy tudsz ennyi hülyeséget kitalálni és egybeszőni a történettel. Elismerésre méltó, hogy hiába jársz már a 22. résznél az egyes epizódok cselekménye, szerkezete és persze a poénok is mindig újak és változatosak. A zeneválasztás is teljesen összhangban van az adott történettel.
Nagyon hálás vagyok azért is hogy szorgalmasan dolgozol az egyes részeken és hogy lehet
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
néha nagyobb szünetekkel mint azt szeretnénk de rendszeresen elkészülnek és feltöltöd őket az oldalra. Továbbá elnézést kérnék azok nevében akik túlzott telhetetlenségük miatt gyakran nem a megfelelő módon követelőznek és elégedetlenkednek ha akár egyszerre 2 db részt is elkészítesz. Az ilyen emberek akkor is pattognának ha 1000 epizódot töltenél fel 1 nap alatt. Remélem a rajongók túlbuzgása nem fogja munkakedvedet szegni.
Végezetül: Csak így tovább, remélem még sokáig élvezni fogjuk a munkáidat!