NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3285 Dátum: 10 júl 07, 21:00:33 » |
|
remélem Hidanék fogják használni a koituszi transzfesztátor erejét ha gáz lessz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #3286 Dátum: 10 júl 07, 21:32:15 » |
|
A következő rész tiszteletére le fog menni a másik két spárgám is! (vagy nem xD)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Shidotoku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3287 Dátum: 10 júl 07, 21:51:26 » |
|
Ömm... Végül is nem mondta melyik szerda este Bár lehet, hogy még becsúszik 23:59-kor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3288 Dátum: 10 júl 07, 21:52:07 » |
|
21-22. rész a honlapon! >>> http://www.naruto-kun.huJó szórakozást kíván Dant-C és az NKWT! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DNACore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3289 Dátum: 10 júl 07, 22:07:14 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 22:40:07 írta DNACore »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3290 Dátum: 10 júl 07, 22:09:09 » |
|
Jézus, az első részben Sasukééknak az álcája , hogy jutott ilyen az eszedbe? BTW frankó az új opening. Ezekszerint Leo és Elton mostmár állandó hús vér karakterek lesznek? Meg Raziel Kain-Pain, ilyen is csak neked juthat eszedbe Dani Oké a második rész vége ISSZONYATOSAN fájt, tekintve, hogy ő az egyik kedvenc karakterem, az egyik kedvenc animémből/mangámból Dani komolyan, respect , ennyi utalás és hülyeség , és tök epic lett a vége Király lett, erre tényleg megérte várni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 22:28:56 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fangirl
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3291 Dátum: 10 júl 07, 22:25:47 » |
|
Nem hiszem el ez nagyon nagy !!!! hihetetlen vagy !!! új opening , és dupla epizód Ez nagyon király !!!! (Mondjuk a barátommal arra tippeltem hogy megint rappelni fogsz , de így mégjobban lenyűgöztél )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 22:46:45 írta Fangirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3292 Dátum: 10 júl 07, 22:29:30 » |
|
Te aztán tényleg kitettél magadért Dupla rész...először el sem hittem, én valami kisebb méretű meglepetésre gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3293 Dátum: 10 júl 07, 22:32:36 » |
|
Csak az lenen mégjobb, ha meg is tudnám nézni.. de egyszerre többezren próbálkozunk, úgyhoyg tíz perce tölti az első rész felét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3294 Dátum: 10 júl 07, 22:32:49 » |
|
Ezek után már csak 3 kérdésem va, hogy lett Nagato kövér mi az a cucc a kezén és hogy nőtt Konannak disznófarka? @STM légy bölcs és tölsd le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 22:33:38 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3295 Dátum: 10 júl 07, 22:35:54 » |
|
és mi történt amig oda voltak és neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kakuzu meg fog halni :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3296 Dátum: 10 júl 07, 22:47:45 » |
|
Ha Naruto-kunon próbálod megnézni tényleg sokat kell majd várnod, és ez így van a letöltéssel is... A legegyszerűbb ha felmész youtube-ra és ott megnézed, sok sikert! Ez a két rész nagyon ott van, "Nézted már a zsebedben?" x'DD Dani, te tudsz valamit, csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3297 Dátum: 10 júl 07, 22:50:23 » |
|
Úristen, ez valami eszméletlenül jó:D Minden percét végig röhögöm:D Valaki megtudná mondani nekem, hogy az új "opening" alatt mi az a zene? Mármint az előadó és a szám címe érdekelne. Ha valaki megtudná mondani nekem, annak nagyon megköszönném:)
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
walk-man
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3298 Dátum: 10 júl 07, 22:52:55 » |
|
Huhh nagyon jó lett ez a rész, illetve ezek a részek. Nagyon meglepődtem amikor megláttam hogy két rész van. (Am nekemis lassan töltött de már valaki youtube-ra is felrakta és ott gyorsabb.) Kiváncsi vagyok hogy Tobiék mit csináltak otthon... újabb 1 hónap és kiderül:P Am észrevettétek, hogy most milyem sok tag elérhető?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 22:56:51 írta walk-man »
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3299 Dátum: 10 júl 07, 22:55:04 » |
|
Greed az FMA-ból eléggé váratlan volt, főleg Kakuzu kopaszon, ami nekem felért egy bazi nagy sokkal mivel ő az egyik kedvenc karakterem. Pedobear puszedlitől halálosan beparáztam, főleg amikor majdnem megba.. khm megtámatta Kakuzut... Kövessétek a disznó farkát közbe Konan már ezerrel bevan sózva, és a Coca elmélet eszméletlenül beteg volt, meg utánna Sasukina vagy ki és a Kakuzu vs Hidan fight rohadtul akciódús volt... Folytathatnám de már nem jutok szóhoz mert annyira király volt hogy tisztára bekattantam! (Jéé és tényleg lett új opening.Gratula hozzá, nagyon jó lett.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 23:05:28 írta NEPHY »
|
Naplózva
|
|
|
|
|