Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3255 Dátum: 10 júl 07, 01:10:15 » |
|
eddig nem láttam koton formának,de a link után mostmár énis inkább azt veszem ki belőle mint összegyűrt pohár xD bár lehet hogy este van,és ez miatt látom rosszul xD
erre STM beír elém...xD nemigaz Stance is xD pedig én kezdtem előbb xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3256 Dátum: 10 júl 07, 01:10:19 » |
|
Lehet arra, hogy megint tök másról fog szólni a rész mint az előző és megint nem fogjuk tudni, hogy mivan, azért örülök, hogy nem csak én vagyok éjjeli bagoly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3257 Dátum: 10 júl 07, 01:18:21 » |
|
Lehet, hogy mrá szerda van Stance, de akkor hajnal, nem este, és én még azétrt akarok egyet aludni ezen az éjszakán.. szóval egyet kell még addig aludnom. Bllleee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3258 Dátum: 10 júl 07, 01:19:28 » |
|
Igen, de te azt is írtad, hogy holnap, nem csak azt, hogy 1et kell rá aludni bleeee és holnap ugyis kiderül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3259 Dátum: 10 júl 07, 01:20:28 » |
|
..Ha igen, akkor megmutatnád 1-2 művedet..?
Hát nem tudom mennyire lesz off, de itt van pölö egy színes ceruzával, és tollal rajzolt Kisame, amin mindössze annyit módosítottam géppel, hogy fekete hátteret, és némi ragyogás effektet adtam hozzá: http://kepfeltoltes.hu/view/100707/Kisame_Samehada_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA 18. epizód utolsó képkockáin látszik is az imént linkelt rajz a háttérben: http://kepfeltoltes.hu/view/100707/egy03_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉs egy ráadás: http://kepfeltoltes.hu/view/100707/pikachuvaze_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(Szintén szinessel, és tollal rajzolt, viszont matek órán..xD) +gépileg fekete háttér és ragyogás effekt Szerk.: Nah, gyorsba még találtam egy kezdetleges képet, amit csak simán lefényképeztem, és nem kapott semmi gépi pluszt: http://kepfeltoltes.hu/view/100707/DSC00413_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 01:23:34 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3260 Dátum: 10 júl 07, 01:25:22 » |
|
Én magyarórán foglaltam el magamXD -- fanboyoskodjunk: dejóó, az új rész! (még én sem láttam, de én írtam be elsőnek!XD) mekkora forgalom lesz már itt a fórumonXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3261 Dátum: 10 júl 07, 01:28:02 » |
|
Az biztos. Na, akkro én írok be másodiknak: Fúú, tényloeg tök jó, főleg Itachi bemodnása ütött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3262 Dátum: 10 júl 07, 02:14:05 » |
|
ucsó 2 rohadt jó főleg a 18. epizódos rajzolása tetszik. idézetnél lemaradt a hsz-m, kijavítottam mindent
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 16:48:00 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3263 Dátum: 10 júl 07, 08:41:52 » |
|
Bazzeg ez a pikatchu nagyon beteeeg! I love Ash!!! lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #3264 Dátum: 10 júl 07, 10:09:20 » |
|
Hol láttam a Pikachut annakelőtte? Mert a Kisamét tudom, hogy egyszer a Siged volt, de a Pikachu hol volt látható? Samdav: Ez már nem az első Hszed amiben csak egy idézet van. Miért csinálod? Nah használjuk ki ezt a pár órát, mielőtt elárasztanak a Fanboy/girlök
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3265 Dátum: 10 júl 07, 10:18:14 » |
|
Matten: 1. Pikachu vagy az aláírása volt vagy az Avataja 2.(samdav) HSZ szaporítás -_-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3266 Dátum: 10 júl 07, 11:14:12 » |
|
Ne bántsátok már szegény samdav-t.xD
Csak rosszul idézett, és véletlenül az idézetbe írt bele. Ott van alulról a 4. sorban a saját megjegyzése.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3267 Dátum: 10 júl 07, 15:10:41 » |
|
jéééé tényleg de Dant-C kérdezhetek valamit? az ott Pein+Hidan mellet ténylegnem koton? :O merén annaka néztem xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3268 Dátum: 10 júl 07, 15:11:50 » |
|
Ééés én gonosz módon megszakítom az elmélkedést, ugyanis az a bizonyos dolog nem koton, hanem műanyag pohár összegyűrve.xD Amikkel az udvar is tele van. bár a link amit Dani adott utána kicsit rácáfol erre....xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3269 Dátum: 10 júl 07, 16:01:04 » |
|
Eszem a kis perverz fantáziátokat, mindenkinek a koton esett le először?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|