Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2985 Dátum: 10 jún 11, 14:26:17 » |
|
öregem, ez egy mestermű XDD hogy lehet az, hogy szinte minden mondaton röhögtem?!XD nálam a disznóviadal meg az F-tabletta ütött a legnagyobbat ->új kedvencekhez csapódott Leo és Elton . tetszik ,hogy már az apró mozdulatok is ki vannak dolgozva, meg sok helyen az artikulálás is : D nagyon profi! (minden nyalizás nélkül) szép volt, gratt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lendvai96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2986 Dátum: 10 jún 11, 14:29:55 » |
|
Sziasztok
Szerintem negyon jó lett főleg az hogy zetsut szívták el, meg Konnan malacfarka.
Ami rossz, nem olyan nagyon de lehetett érezni hogy a beszéd közben sok egy kicsit a szünet. Amúgy jó lett minden elismerésem Dani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2987 Dátum: 10 jún 11, 14:37:03 » |
|
Hát erre a részre megérte várni Ezek a poénok amik így megkavarták az eseményeket az nagyon állatii Az egész olyan volt mintha az Ideglelés 2-lett volna !!! Csak nem láttad DANI ? Konan nagyon szépen lett megcsinálva Azt hittem hogy Pein elküldi Nagatót egy Shinra Tensei-vel a fenébe Tobi-n nagyon nevettem mert nem rég láttam ezt a Orange videót. Én szerintem az a végén Maga Dani és örül a jól végzett munkának . Úgy néz ki hogy Hidan lesz a fő szereplő a következő részekben a jövőbe látása miatt Szegény Kakuzu csücsül a sitten
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2988 Dátum: 10 jún 11, 14:55:16 » |
|
nekem legjobban a balrog a wc-n tetszett, amikor benyitnak, és ott ül, és olvassa az újságot xD nagyon tetszett a rész, bár egyre perverzebb részek készülnek, ezt meg kell jegyeznem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2989 Dátum: 10 jún 11, 14:58:50 » |
|
Ami egyáltalán nem baj Juj az tiszta gyűrűk urás rész volt szegény Gandalf már mint Kisame szegény Sasu2
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
159357
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2990 Dátum: 10 jún 11, 15:19:37 » |
|
hát a régieken tudtam röhögni de a mostaniban csak az tetszett amikor Suigetsu kimászott a szekrényből.....lehet kövezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2991 Dátum: 10 jún 11, 15:41:59 » |
|
öh...neem tudom,hogy ez most direkt volt e vagy sem, de aki ismeretes a katekyo hitman reborn-ba, az nem vél hasonlóságot felfedezni Leonidas kalapja és Reborn cucca között..? mert ha jó az észrevételem akkor ez is mekkora poJén már, hogy ugye reborn..lól,szerintem kezdek megőrülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2992 Dátum: 10 jún 11, 16:26:31 » |
|
Sztem is a régebbi részek jobbak voltak, bár ezek se rosszak.Minden hódolatom Daninak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #2993 Dátum: 10 jún 11, 16:45:07 » |
|
nekem az volt a kedvenc részem, amikor Suigetsu a háttérben a konyhaszekrényből kimászott
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2994 Dátum: 10 jún 11, 16:55:42 » |
|
na most már felteszem a szokásost kérdést: mi a címe annak a számnak ami az elején van?
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2995 Dátum: 10 jún 11, 17:04:46 » |
|
ki volt a végén az a jedi szerű csávó? nagyon király lett ez a rész:D ja és sztetek lesz másabbnaposok 2.0?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2996 Dátum: 10 jún 11, 17:22:31 » |
|
Erre a részre sztem enyhén befolyással volt a Hangover(Másnaposok) című film, ami nem rossz de sztem a EAÉ kezdi kissé elveszíteni a régi "aranyos" önmagát, és ezzel a résszel átlép abba a szintbe ahol már nyugodtan átnevezhetnénk a sorozatot, "A 11 koleszos ninjára". Vannak jó poénok, de sok erőltetett beszólás is van benne (F-tabletta, anticasperkacsó...). Amikor nagato rámászott konanre szinte elsírtam magam hogy mi lett a EAÉből.
Lehet leszólni miatta de ezzel a résszel kissé messzire lett vetve az a súly.
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2997 Dátum: 10 jún 11, 17:52:03 » |
|
nagyon nagy volt a rész, minden poén vitte a pálmát szerintem csak így tovább Dant-C! mi az utolsó szám címe, ami Sasuke-éknél szól? előre is kössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2998 Dátum: 10 jún 11, 18:01:57 » |
|
Öhmm,csak feltevés,de 30 Jager után jött a rész ihlete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2999 Dátum: 10 jún 11, 18:06:36 » |
|
A végén a csuklyás fazon teljesen olyan volt, mint eleinte Gérard a Fairy Tailből. Az Itachis részeknél meg azt hittem, nincs hangja a videónak. o.O Na mondom, hajnalban hogyan kerítsem elő Dant-C-t, hogy orvosoljuk a problémát...? ... de aztán rájöttem, hogy direkte volt... Kicsi Peinci befordult, mint a rosszul vasalt inggallér. Egyedül az a rész nem tetszett, amikor Nagato ráugrott Konanra, az már nem EAÉ-s volt kicsit. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|