Dancsa
|
|
« Válasz #2910 Dátum: 10 máj 31, 22:43:56 » |
|
Moderátor:
A téma szabályai:
- Aki sürget vagy követelőzik, minimum 1 hét kitiltás. Akkor lesz következő rész, ha kész lesz.
Ez az első hozzászólásában van a témának... Ezek szerint neeeem sürgetjük Dant-C-t, lesz amikor lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 31, 22:46:06 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2911 Dátum: 10 jún 01, 14:05:08 » |
|
Hagyjad, Dancsa-kun, az ilyen türelmetlenkedő hsz-eket egyszerűen csak törölni szoktam. Majd ha megkapják esetleg érte a fent említett 1 hetes kitiltást, akkor észreveszik, hogy valami nem kóser.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #2912 Dátum: 10 jún 01, 15:20:31 » |
|
Igen ez igy van. Dani ötletei nélkül az Eaé nem lenne olyan jó poénos és egyedi . Én nem türelmetlenkedem, de nagyon várom már a következö részt hogy megint agyonröhöghessem magamat .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2913 Dátum: 10 jún 01, 22:48:11 » |
|
A női Pein túl magas labda, hogy emiatt ne csapja le. De addig még egynek másnak történnie kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2914 Dátum: 10 jún 02, 13:51:50 » |
|
Nemá, mér töröltétek a kommentem? Direkt írtam, hogy nem türelmetlenkedésképpen vagy elvárásképpen írtam, csak megjegyeztem, hogy várom a kövi részt ez olyan nagy baj? Ez olyan mintha nem írhatnám egy levél végére, hogy "várom válaszát" vagy ilyenek Mindenesetre tényleg érdekel lesz-e a csaj pain vagy nem --a féreértések elkerülése végett ez nem egy panaszkodó komment csak megmosolyogtatott, hogy hirtelen eltünt a kommentem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
martinsama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2915 Dátum: 10 jún 02, 18:02:19 » |
|
csoró kölyök sírva fakad mert törölték a komiját naj ó csak marhultam de ez kicsit dúrva itt sneki nem sűrget senkit szerintem csak annyira függők vagyunk,h már a zöld sem kell mert van helyette egy akatsuki élete amiből egy egyes nem 2000Ft hanem várni kell 1 hónapot és ingyen megkapod a naruto-kun csapattól
Szal kösz az erőfeszítést srácok
Daninak meg azt köszönjük,h ilyen elmebeteg poénjai vannak amik legalább annyira elmebetegek mint én XP én és a haverok nagyon élvezzük
Am srácok nem rég volt érettségi időszak meg minden ne sűrgessétek a mestert meg zatán valamikor enni,inni,bulizni és nőzni kell nem ülhet eégsz nap a gép ellőt mint egy kocka
Haverom egy sima Kisame fejet 1óra alatt rajzolt megp ainttal szal nem egyszerű
|
|
|
Naplózva
|
Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2916 Dátum: 10 jún 02, 18:27:56 » |
|
csak a haverod és Dani között az a különbség, hogy Dani már profi painthasználatban, a Kisame-fej vonalai meg már ott vannak a kisujja hegyében Nem akarjuk, hogy Dani "Itachi-kaliberű" kocka legyen hajrá Daneeeeee!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2917 Dátum: 10 jún 02, 20:16:46 » |
|
fuh szegény Daninak is most volt az érettségi?? akkor tényleg nem sürgetlek csak nagyon várom az új részt remélem hogy legalább olyan vicces lesz mint az előző, mert akkor szét fogom röhögni magamat
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2918 Dátum: 10 jún 03, 10:05:14 » |
|
Igen ez igy van. Dani ötletei nélkül az Eaé nem lenne olyan jó poénos és egyedi . Én nem türelmetlenkedem, de nagyon várom már a következö részt hogy megint agyonröhöghessem magamat . Imádom olvasni ezeket a fanatikus kommenteket. Dani ötletei nélkül? Dani "ötletei" nélkül EAÉ nem lenne, ugyanis Minden az Ő ötlete és Ő valósítja meg. Hogy ti mekkora hülyeségeket tudtok mondani csakhogy imponáljatok. Imádoma fanokat No rossz szándék de ez zemet szúrt xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2919 Dátum: 10 jún 03, 10:33:03 » |
|
Most egy kicsit elgondolkodtam vajon ez elmult 1-2 oldal alatt volt e értelmes hozzászólás. várjuk szépen nyugiba a 20ast ez mérföldkő lesz sztem. Kérdés: Esetleg várhatunk a filmből második részt? Mármint gondolkoztál e már rajta? legjobbakat
|
|
|
Naplózva
|
Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2920 Dátum: 10 jún 03, 14:40:40 » |
|
valamilyen honalopn olvastam egy interjút danival 30 valamennyi rész után lesz egy film és ezzel ér véget az EaÉ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2921 Dátum: 10 jún 03, 16:33:04 » |
|
Megnézném milyen volt Nagato mint Betontömb xD Ahogy após fejezte ki magát X'D Am. meg nagyon fake szagú kiskakas2 HSZ. Kicsit nagyon Egy a lényeg gyerekek várjátok követelés mentesen a kövi részt és ne mondjátok ki az "N" betűs szót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2922 Dátum: 10 jún 03, 16:41:10 » |
|
ishida megkerestem neked nemszeretnék reklámozni de ha kell az oldal ellinkelem Pü ben de azért leírom a részletet: Dia: Hány részben reménykedhetünk még? Fekete Dani: 30-35 részig plusz egy második film erejéig meg sem állok… De második film csak a sorozat legvégén fog elkészülni. Ez egyfajta hab lesz a tortán. De azért még így is messze van a sorozat vége, és szeretnék mással is foglalkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2923 Dátum: 10 jún 03, 17:36:17 » |
|
Igen az ilyen hszekre godolunk amien Zergié Tocika: Amikor minden jól meg akkor Havonta jelennek meg a részek, kivéve amikor a film volt. Ami azt jelenti még legalább 2 és fél évig lesz EAÉ, úgyhogy nyugi.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2924 Dátum: 10 jún 05, 22:19:42 » |
|
Ishida: Nagato olyan volt mint betontömb amiennek az öreg leírta, egy fenénysugárral jelenik meg és kimenti Chuck Norrist mikozben súlyos mandulagyulladássa van (ki tudja, lehet, hogy nem túlzott ) Amúgy én azon gondolkozom már egy ideje, hogy hol van a többi Pain amikor épp nem kellenek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|