Kirisame
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 10 ápr 14, 19:11:33 » |
|
Háát igen... az eemberek néha fájdalmasak... A kövi réészt már allig várom... Jah, és a 8méter c. részben (16.) Kisame faja rappje előtt Pein pólója: PAIN Szeretem azt a zenét... "Pein, te meg mióta vagy ilyen rockerista állat?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 10 ápr 14, 20:13:50 » |
|
Moderátor:
Bocs, a hsz-törlésekért, de még annak idején, amikor a balhé volt ebből, írtam hogy ne legyen több Egy ninja élete reklám. Mint poént, meg lehet említeni, de azért ne itt cseréljünk linket róla.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 14, 20:15:25 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2867 Dátum: 10 ápr 14, 20:21:12 » |
|
NEEEE!! Voltak linkek?! Látni akarooom A PAIN póló máig az egyik kedvenc poénom
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 10 ápr 14, 20:23:13 » |
|
énis szeretnék linet láttni nekem a kedvencem az alma EGO xD valaki ha tud linket dobhatna 1 Pü-t:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2869 Dátum: 10 ápr 14, 20:24:38 » |
|
Moderátor: Nem volt link. Azért töröltem a hsz-eket, hogy ne is legyen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Atsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 10 ápr 15, 00:40:20 » |
|
Öhm... Nem megítélésre írtam be Omnit, csak írta FireCat, h a csúcson kell abba hagyni, s Dani is, h már csak a rajongóknak csinálja és azért írtam, h mi, a rajongóg, nem akarjuk, h Dani is "meghaljon" mint Omni. Lehet nem volt érthető, azért gondoltam, h "megmagyarázom" ui.: Kisamenek az a nigger' stílusa nagyon tetszik. Az albínó feka. Így tovább ;] (Y)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marky18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 10 ápr 15, 14:35:14 » |
|
Elképesztő. Nem akarsz leszerződni valami stúdióval és pénzért csinálni ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
martinsama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 10 ápr 15, 14:45:24 » |
|
Nagy forma vagy Dániel nem gondoltam volna,h vannak annyira nemnormálisak mint én de kajak néha jobban várom magát az egy akatsuki életét mint a naruto mangát Am minden poén üt a mostani részben a Bruce Lee alázó Nagató volt a legjobb amikor mesélte a sztorit a fater hát sírtam a röhögéstől
|
|
|
Naplózva
|
Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 10 ápr 15, 15:05:27 » |
|
Ugye?! Nekem is az volt a kedvencem Marky: Noooormális vagy? xD Az úgy már nem poén ha pénzért megy! Kötelezővé válik a csinálása.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 10 ápr 15, 16:53:35 » |
|
jaja. +ha pénzért csinálná akkor nekünk is fizetni kéne. és akkor jönne az APEH hogy beszedje rá az adót és ezzel mi még jobban szívnánk mert akkor még többet kellene fizetnünk stb. stb.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 10 ápr 15, 17:05:23 » |
|
Szerintem rontana rajtuk ha pénzért, időre kellene elkészítenie a részeket...jó ez így, ahogy van...de persze ezt nem mi döntjük el ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 10 ápr 15, 18:52:21 » |
|
kinek az eszelős őrült és buta ötlete volt az hogy Dani pénzért csinálja a sorozatot??? Azért rajongói alkotás, hogy nem pénzért csinálja az ember, hanem azért mert nagyon szereti... "Bruce Lee alázó" Nagato : ez egy nagy poén!!! Na meg Hidan meg Tobi marhaságai. Amúgy azt vettem észre hogy Dani most Tobiból az újfiúból csinálja meg a legnagyobb arcot a csapatban (aki mellesleg nem tom hány részen keresztül nem mondott semmit). Samehadánál kicsit meglepődtem, hogy Magnum maradt. Azt hittem hogy csak a tescos Kisaménak van Magnumos kardja. És Tobi mikor viszi végbe tervét a vaníliafagyival? Mert ez az ága a film utáni sorozatnak nagyon kiesett. (remélem nemsoká)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2877 Dátum: 10 ápr 16, 01:43:54 » |
|
Hidan az valami eszméletlen beteg dolgokat tud előadni! Csak nem értem hogy a végén Hidan és Kakuzu mért nem voltak jelen Peinci segítésében, vagy ez a következő részben kiderül?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 16, 03:15:26 írta NEPHY »
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 10 ápr 16, 13:37:31 » |
|
hát azért nem, mert nekik nincsenek segítőik xD úgyértem ilyen pokémonszerű cuccaik. Meg úristen, Hidan megmenti Peint? szerintem röhögne rajta egy nagyot, és menne a hálószobába Herkulessel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 10 ápr 16, 14:04:44 » |
|
hát azért nem, mert nekik nincsenek segítőik xD úgyértem ilyen pokémonszerű cuccaik. Meg úristen, Hidan megmenti Peint? szerintem röhögne rajta egy nagyot, és menne a hálószobába Herkulessel.
jaja Hidannak igazából ott van a kaszája, de akkor se segítene Kakuzunak meg 5 szíve
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|